Skäll till blogg.se som inte har tänkt på detta!

Jag funderar allvarligt på att byta bloggdomän, för om inte blogg.se inom kort kommer att uppdatera så att man kan klicka på nästa för att se tidigare inlägg i följd så blir jag knäpp. Hatar att inte kunna gå tillbaka med den funktionen, i stället får man klicka vidare månadsvis och i de allra flesta fall innebär det att redan lästa inlägg dyker upp.

Frustrerande!


Kommentarer
Morr

Men hallå, det FINNS ju en sådan funktion! ;)



Dock dyker den bara upp när du skrivit så många inlägg att de inte får plats allihop på en sida. Klickar du på Januari månad så får alla inlägg plats, men klickar du på en månad där du skrivit jättemycket inlägg så kommer du kunna klicka på knappen "Tidigare" för att läsa resten. Vet inte om du har någon månad du skrivit så mycket på, men annars funkar det om du klickar på kategorin Allmänt.



Startsidan ställer du själv in hur många inlägg som ska visas, ett eller 20 eller fler. Förut var det så att om man klickade på en kategori så fick man upp ALLA inlägg i den kategorin på samma sida = det tog en jävla tid att ladda, men å andra sidan så slapp man sitta och klicka sig vidare, utan kunde bara scrolla på sedan när sidan var färdigladdad.



Jag tror att det handlar om hur snabbt sidan laddas kontra hur mycket man ska slippa klicka sig vidare på "Tidigare/Nästa".

2010-02-01 @ 17:39:19
Josefine L

Men när jag mailade och frågade om detta hade det ALDRIG funnits en sådan funktion. Suck. Jag får titta på det där..

2010-02-01 @ 18:15:54
URL: http://strindlund.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0