Timrå har inget SM-guld!



Är tvungen att kommentera Överste Morrs senaste inlägg i hennes blogg. Kanske blir vi bittra fiender som avskyr varandra i resten av våra liv nu, men har vi tur blir vi kända på kuppen! Bloggdispyter har tidigare skapat rubriker, så varför inte denna? Lägg gärna märke till hur avancerat duktig jag är som lyckats skapa denna "Svar på tal"-bild ala Kissie!


Timrå har inget SM-guld!

Nej, Översten, Timrå har inget SM-guld att stoltsera med, det har däremot Modo hockey, två till och med om wikipedia informerar mig rätt. Peter Forsberg har inte något SM-guld han heller och detta har nu någon eller några självklart uppmärksammat, vilket resulterade i denna kreation: Länk

Översten nämner det som en kniv i ryggen, ett äckligt och riktigt avskyvärt beteende. Till följd av detta önskar hon inget mer än en brakförlust för Timrå i kvällens drabbning mot Luleå HF. Allt för att "de" äckliga svinen inte skall få känna någon glädje på Modo och Foppas bekostnad. Jag däremot, jag ser spektaklet som oerhört humoristiskt och riktigt roligt nu när läget är som det är! Vilken Timrå-supporter minns inte allt tjat från MODO-håll om att när Foppa, Näslund och övriga NHL-stjärnor kom tillbaka över till Sverige och MODO och då, skulle de minsann ta SM-guld?! Gärna om och om igen, just på grund av dessa "stjärnor" då, förstås..

Nu har de varit hemma och Foppa har antagligen gjort sin sista säsong, vilket vi i och för sig har hört de senaste tre, kanske fyra åren, jag minns inte. I vilket fall som helst så blir det troligtvis inget SM-guld för kära F(l)oppa, det han har i meritkassen är tillräckligt. Översten missar dock poängen helt i den här händelsen, och det är att banderollen på Önsköldsviks tidningshus blivit uppsatt just för att MODO-supportrar pratat vitt och brett om hur oslagbara laget skulle bli med alla hemkomna stjärnor. Samt över hur Foppa skulle komma och hämta hem sitt guld då, förstås.

Vi vet alla hur det gick, och oavsett vad som händer i kvällens match så är händelsen en tjusning i sig.

Supportrar som rivaliserar lite extra är kända för sina retsamma hugg mot varandra i tid och otid. När MODO tog SM-guld 2007 var det deras supportrars tur att hugga, den här gången är det Timrås tur! Andra året i rad som MODO missar slutspel och Timrå har avgörandet i sina egna händer. Långnäsa MODO, liksom. Oavsett vad som händer.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0