Moro trivs bra, i kalabaliken!

Moro fortsätter att imponera, men igår var det hästkaos utan dess like.

Fem av sex hästar tog sig på något vis ur hagarna och Moro var en av dem, fyra drog en repa 5-6 km mot Söråker och Moro själv måste ha hamnat på efterkälken för han sprang åt motsatt riktning fram och tillbaka. Dessutom hörde han antagligen Fossil som stod kvar i hagen och ropade, och de två kommer riktigt bra överrens med varandra sedan dag 1. Polisen larmades, varning gick ut på Sveriges radio och bygdens bonde samt  hästfolk kom farandes hem till oss.. Vid det här laget hade hästarna vänt och sprungit hem, så vi kunde koppla alla.

Dessvärre är det så att vi har just nu sex  hästar på gården och egentligen bara fyra boxar.. Tre av djuren går ute provisoriskt under nattetid och får komma in en stund över dagen, och detta är alltså inte det allra bästa om det blir som det blev igår. Detta kommer det antagligen att bli ett jäkla liv om, hästfolk är hästfolk och det är sällan det finns människor med öppna sinnen. Vi löste det dock väldigt bra!

"Vi kan och vet bäst!"

Klöver sprang in i en bil och gick omkull, han såg bara chockad ut och åt och drack vatten när han fick komma in men om vi har otur så får han inre skador. Har dock inte hört något under natten så jag antar att det har gått bra hittills! Nej, nu är det dags att åka och titta till hästarna och deras hage!

Kommentarer
Postat av: Gabbi

Hej.

Fy vilket elände. Vad bra att alla verkar ha klarat sig oskadda.Det är ju svårt med hagar på vintern.Många hästar som går igenom. Pussa på Moro från mig. Kram Gabbi

2009-02-04 @ 08:51:17
URL: http://gabriellablom.bloggagratis.se
Postat av: Hanna

Men shit vad dem hittar på bus ;) Hur mår klöver?

2009-02-04 @ 12:03:47
URL: http://mrsgralberg.blogg.se/
Postat av: Josefine

Såg inte ut att vara några sviter från gårdagen hos Klöver idag! Han var lika matglad som vanligt och klättrade på boxen då de andra gick ut, precis som vanligt med andra ord! Han var inte ens stel!Alla hästar såg pigga ut, och jag tycker att blicken hos Moro har förändrats! Han känns mer lugn och harmonisk, och dessutom biter han inte mig lika ofta nu! :D Fast han höll på att bita av mig fingret för någon dag sedan... Ehh, haha, tur det gick bra!2009-02-04 @ 15:48:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0