Långben.

Josefine Strindlund och kärlek hör inte ihop med varandra, inte i denna värld.. Flera år har passerat och jag blir aldrig riktigt förälskad i någon. Fjolårets sommarflört var inte mer än en sommarflört och även om jag blev ledsen över det abrupta slutet så var det ändå ingen riktigt förälskelse. Det var bara tanken på hur en sådan pass vacker herre med ett djup inombords kunde tycka om en sådan som mig..

Nu har jag hittat en vacker människa, inte bara på utsidan, utan insidan också.. Oerhört vacker och underbar. Men något vackert, kommer jag inte att få uppleva tillsammans med den här herren. Det är så typiskt, för nu kommer jag att haka upp mig på "Gustav" en lång tid framöver. Hans leende kan inte överträffas, de underbara ögonen och hans lekfullhet. Kommer det någonsin dyka upp en chans med en kille som han, igen?

Allt jag önskar, har någon annan. Kärlek åt er båda..

Förälskad, helt i onödan. Jag förstår inte varför jag är så fullkomligt skadad när det gäller känslor. Och att det alltid går åt skogen. Hoppas han lider av att se hur en sådan bra tjej som jag, bara går honom förbi.. Men normalt, är det väl endast den ena parten som lider mest.

JAG, lider.. Och kan inte uttrycka mig längre.

Helt galen, galen i dig, i ditt himmelska leende och ditt skratt..
Helt galen, galen i dig.. Ja att vara förälskad, det måste kännas såhär!

Baby, ge mig din kärlek..

Vill du gifta dig med mig, å leva lycklig i resten av livet, eller i vilket fall leva lycklig med mig..

Kärlek.. Snälla?

Sitter nu hemma alldeles avslappad, men trött, efter en helg i stugan ute i sköna Oxviken. Efter jobbet i fredagsmorse liftade jag med farsan direkt ut till stugan och kom i säng vid 12.00. Jag väcktes vid 15:00 av ett sms som än en gång fick mig att dansa runt på mina små rosa moln. De molnen som redan hade hunnit bli svarta och blixtrat till en gång, precis som jag förutspådde, men nu blivit härligt ljusa och rosa igen. 

Kärlek, men Olyckligt. 
 
Kvällen kantades sedan av en massa svull och tv-tittande.. Samtidigt som smsandet fortsatte, trots att jag gjort bort mig kvällen innan så upplevde inte Gustav det som särskilt pinsamt. Sa han åtminstone, men det gjorde ju i alla fall mig lugn. Nästkommande dag var inte särskilt speciell förrutom grillad oxfilé och annat gott, plus turen på havet under kvällen. Det var blött, men jäkligt roligt.. 

Drömmarna om Gustav fortsätter bara.

Idag har jag legat och lapat sol på stranden, samtidigt som jag kämpat för att hålla mig kvar på sanden i den hårda blåsten. Jag somnade, och fick sedan ge upp, det var alldeles för kallt, och blekheten fortsätter. Underbart. Alldeles strax åker jag till stan för att titta på gamla pirater tillsammans med min faster... Det kommer att bli skönt.

Skjut mig, JA !

Livet är bra humoristiskt, jädrar vad man kan göra bort sig ibland, vilket jag nu har lyckats med, BIG TIME! Just nu är det okej, men när jag börjar känna ångest över det här igen får jag ta del av min mor och min syster skratt så att jag klarar av att ta mig igenom det här. Det jag har gjort är något som man läser om i Comsopolitan och skrattar gott åt, och nu står jag här själv.

Det är väl typiskt, men å andra sidan så är jag en erfarenhet rikare.. Även om det gjorde att jag inte kunde stå på benen ett tag av all ångest, sprutande tårar som varvades med nervösa skratt och helhjärtade garv från mina arbetskamrater.

HAHA!

Gorillaärenden.

Sitter på jobbet och latar mig tillfälligt, förmodligen är det kaos, precis som vanligt på HL-display.. Men just nu orkar jag inte bry mig särskilt mycket om det och det är något jag får ta hand om när jag återvänder till maskinhallen. En av mina arbetskamrater, en kille i 30-årsåldern som liknar en känd rockstjärna något sprang precis förbi bakom mig och stannade upp, läste det jag hittills hade skrivit och sa åt mig att det var dags för jobb. Varför, kan man egentligen fråga sig, om man inte förstår bättre än att det uttalandet skapades utifrån min bloggtext.

Sörplar lite cola-light medan jag funderar över hur helgen kommer att utveckla sig. Långt kvar tills dess, men det är i och för sig det enda man har att se fram emot när man jobbar så mycket som jag har gjort nu ett tag. Jag trivs å andra sidan med det, det ger mig mycket pengar, och pengar älskar jag, för det är något jag kan göra av med på kläder, prylar och andra oviktiga saker bara för att se bra ut i andras ögon.

Jag tog mig i friheten att skapa en typ av överlevnadshandbok i en väldigt kort version tidigare inatt:

Överlevnadstips för att klara av en dag/natt på HL: 

  • Tänk positivt - (För det går verkligen på ett sånt här ställe...)
  • Se fram emot något - (Skitrasterna på 5 minuter under 6 timmar när det jävlas..)
  • Drick mycket vatten - (JA!)
  • Lek med dig själv, eller dina arbetskamrater - (Fri tolkning!)
  • Heja på alla, ofta och konstigt - (Se allmänt mongolid ut alltså, modoiter behöver ej anstränga sig)
  • Skrik "OH MY GOD" och skaka på huvudet - (Inspirerad av Jocke, 38 år)

Möjligtvis fyller jag på listan under natten och uppdaterar den senare.

 Nej, nu måste jag titta till mina maskiner en gång.

Vi hörs, sjörövare och rumpnissar!

Prisa gud !

Pengar är som gödsel, till ingen nytta om de inte sprids.. (Francis Bacon)

Och pengar, det är faktiskt något som är lätt att göra sig av med, bara man har dem.. Så UNDERBART att lönebeskedet damp ner i brevlådan idag och att jag då insåg hur mycket jag egentligen skulle få i morgon, med tanke på att jag redan fått ett och ett halvt tusen i förskott också så hoppade jag upp från stolen och körde ballongdansen i alla min ensamhet.

Jag älskar pengar, och med de här pengarna behöver jag inte oroa mig för att jag kommer gå på knäna i höst och vinter. Förhoppningsvis, bara jag får jobb, som sagt, men det ska väl inte vara några problem tror jag..

JA!

Partysmilet ..

Såhär kan det se ut efter att man hällt i sig sura shottar och skrålat barnsånger på krogen.

Sexigt? JA!

Jag

SMILE!

Blixtar och dunder, magiska under?

Precis som väntat började det blixtra en hel del runt omkring mig, men faktum är att jag är glad. Ovanligt glad måste jag säga, och jag har mina aningar om vad det rör sig om. Det var kul så länge det varade, och eftersom jag begåvats med att lätt kunna skjuta sådana här händelser åt sidan så är det bara att fortsätta jakten på andra marker. Om man nu ska kalla det en jakt, för det är inget jag direkt vill påstå.

Mental istid.

Timrås hjäte är redo för NHL

Det är nedsläckt i Timrå ishall. NHL-spelarna från Västernorrland står uppställda på rad. Snart ska domaren blåsa i gång välgörenhetsmatchen mot Timrå.

Stjärnorna har på sig sina NHL-tröjor. Det är bara en spelare som avviker. Henrik har ännu inte fått sin nya från Detroit. I stället spelar han i Timrås vita.

Mitt emot honom står de som snart är hans forna lagkamrater.

Speakern presenterar spelarna och de drygt 4.000 på läktaren klappar väluppfostrat när namn som Markus Näslund, Niklas Sundström, Henrik och Daniel Sedin räknas upp.

Det svala och väluppfostrade byts mot hjärtligt och äkta när speakern börjar presentationen med att säga:
- Han fick Guldpucken i år.

Det räcker. Mer behövs inte förrän samtliga 4.064 personer i Timrå ishall står upp. De vill inte sluta klappa i händerna trots att speakern försöker gå vidare. På en stor banderoll, naturligtvis i rött och vitt står med stora bokstäver "Tack för allt Z".
- Jag fick gåshud. Det var otroligt mäktigt, säger Henrik och ser nästan lite generad ut.

Det är bara två spelare som får stående ovationer.

Hemmasonen Zetterberg och Peter Forsberg.

Hela artikeln:

Källa: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=672&a=43746&previousRenderType=1

Jag ryser, och blir alldeles blank i ögonen då jag läser den här artikeln.

Farligt att sväva bland moln?

Oj, för en gångs skull vet jag inte vad jag har gett mig in på.. Med tanke på att jag redan släppt lös en hel del känslor inombords och låtit det gå längre än vad jag någonsin gjort, kan det tänkas att nerverna inte riktigt håller som de borde om det plötsligt börjar att blixtra omkring mig. Farligt. Egentligen borde jag ta mig fram varsamt då hålen är svåra att se när man skuttar fram av lycka, men jag föll som en fura redan i början och det är inget jag kan påverka särskilt mycket om jag nu skulle lyckas pricka ett av de här håligheterna.

And I said, "What about 'Breakfast at Tiffany's?"

Ändock, jag vill inte gå händelserna i förväg, men allt känns så där underbart bra precis som jag hört att det ska kännas. Allt tyder förstås också på att det är bra men man vet aldrig vad som kan komma att hända, och vad finns det för anledningar att tvivla? Inga som helst, egentligen.

Övrigt:

Jag bosätter mig snart i Härnösand, och om det är så mycket att jubla över vet jag egentligen inte, men läget är centralt med max 2 minuter ner till centrum, lägenheten är stor och fräsch med lämplig hyra, kan inte bli mycket bättre. Fast det är förstås med blandade känslor, samtidigt trivs jag bra med att bo hemma, och framförallt, det är billigt.

Ber om ursäkt för otroligt tråkiga bloggar, kan inte skriva, längre... (Om jag ens kunnat det tidigare!)


blixt


Rör försiktigt vid glädjens dörr. (Island)


K Ä R L E K !


Josefine,
vill du gifta dig med mig ?
JA!Världens vackraste män, upptagna.

Det bästa är alltid upptaget, så som det alltid ska vara, men det går inte att nöja sig med mindre. Jag nöjer mig aldrig med mindre, och får väl anpassa mig efter det också. När man inte nöjer sig med mindre, och blir helt paralyserad när det springer förbi någon som är av intresse och man inte gör något, då får man väl helt enkelt stå sitt kast.

Thåström ger mig kärlek.

Thåströmroskilde

Jag önskar dig allt vacker för du är, det bästa som jag vet...

Orkar inte.

Massa människor säger hej´, jag kan bara namnet på en del.
Jag säger hej tillbaks och jag låtsas att jag vet, folk jag inte sett sen nån gång när vi va punk
Men jag är glad att se att dom lever och, tiden stannar en sekund..


Jag kan inte med ord beskriva hur bra Joakim Thåström är, och en del ur hans text söndagmåndagsång här ovan gör egentligen inte dig mycket klokare. Inte om du lyssnar på honom mycket och ofta, då vet du vad jag pratar om. Att höra honom live är orgasm för själen, och passar man sig inte ramlar man ihop i en hög mitt i folkmassan. Aldrig tidigare har jag upplevt något liknande som när den här hesa whiskeyrösten ljuder ut ur högtalarna eller som när den upplevs i hans närvaro.

Jag borde egentligen vara glad efter vad jag har fått uppleva den senaste veckan;  Robbie Williams Ullevi och Thåström Stora scenen på årets Gatufest i Sundsvall, men det är något som får mig att se dystert på livet igen och även om jag skrattar och ler precis som vanligt, så är det bara jobbigt att ta sig igenom vardagen igen.

Orkar inte att gå igenom det här, igen. Orkar inte.
RSS 2.0