Året som har gått..

...Tänker jag inte ge några längre rader. Åren tidigare har det bara slutat i depp och ännu mer självplågelser, och det är slut på det nu. Det besvärar mig alldeles för mkt i övrigt och därför finner jag det inte att det är lämpligt att göra det i år, igen, inte när man vill gå vidare som jag. Istället tänker jag lyfta fram dem positiva grejorna i mitt liv som har hänt under året.

  • Jonny Larsson
- Jag är inte den som brukar hålla koll på datum och annat skräp, men just den där dagen, för 6 månader och 1 dag sedan minns jag som om det vore igår. Ja, eller med vissa minnesluckor, men det hör inte hit.. Och idag är jag fruktansvärt glad över att han och flickorna kom in i mitt liv och gav mig det hopp jag saknat förrut.

  • Familjen Remnevik
- För den gången jag fick tak över huvudet och mat i magen när jag hade det som allra värst. Det blev två veckor tillsammans, men det hade kunnat blivit mycket mer om det inte vore för mitt otursförföljda knä.

  • Avslutet
- Lyckades äntligen att släppa det gamla för att se framåt, det låg aldrig i mina händer och kommer aldrig att göra. Nu är det definitivt färdigt och avslutat.

  • Myran
- Bara för att hon finns där, pratar och håller med mig. Jag behöver dem som håller med mig, även om jag vet att jag alltid har rätt!

  • Övrig familj och släkt
- För att allt har blivit så mycket bättre med alla, sedan jag träffade Jonny.


Ändock, så tänker jag ge en känga till Försäkringskassan som är totalt värdelös, tillsammans med den nya regeringen.

Rött, är alltid rätt!
GOTT NYTT ÅR!

Blunda, och visa att du är mänsklig!

Jag är så oändligt trött på att behöva känna det jag gör, varje dag, vecka, månad och år. Det har pågått länge nog nu, och jag står inte ut med tanken om att behöva ifrågasättas av myndigheter och individer som inte ens vet hur jag ser ut. Känner mig som en parasit på ett värddjur, med skillnaden att det är jag som parasit,  är den som sugs ut på all den lilla energi som finns inom mig.

Vad dina ögon ser, är inte vad mitt hjärta känner.


Inse det!
RSS 2.0