Trött på all idioti!

Jag blir så less, på alla jävla översittarfasoner från håll A och B. Fyfan, gå och dö idioter.. Tror ni vet och kan bäst jämt och ständigt. Skrattar åt enskilda personer för att de säger något som inte stämmer och hånar dem för deras försök. Det är perfekta förutsättningar hos dem som jobbar med sådant som ni gör. Verkligen.

Idiot, dumjävel.

Dagens Scrubs: JD's thinking..

Slutrepliken var djup.. image12JD´s thinking:I don't think people ment to be by theme self, that's wy you actully find someone you care about.. It's importen you let goe of little things, even if you can't let go all the way. Beacuse nothing suck's more then feeling all alone, no mather how much people there are around..


Säsong två, avsnitt arton.Dagens Scrubs: Favorit i repris.

Neil Flynn, allso known as:

The Janitor.


Säsong 2, avsnitt nummer 1. (tror jag, eller sista avsnittet i säsong 1).

Janitor: Door is broken. Every fifth time or so it don't open.
New kiddo: Maybe there's a paper clip stuck in there.
Janitor: Why a paper clip?
New kiddo: I don't know
Janitor: Did you stick a paper clip in there?
New kiddo: No, no. I was just making small talk.
Janitor: If I find a paper clip in there - I'm taking you down.

....

Försvinn ur mitt liv, snälla..

Jag vill inte ha dig i mitt liv längre.

Önskar jag tar mod till mig och säger det till dig en dag.. Du gör mig bara olycklig.

Så, ljuset på andra sidan är..

..egentligen bara en reflektion från platsen du befinner dig på.. ?


Man kan leva för att göra sig själv och andra lyckliga.
Man kan leva för att göra jorden till en bättre plats.


Livet blir inte bättre än man gör det!


Med andra ord: Ta chanser och ha kul!

Låt mig våldta svenska språket, hur ofta jag vill, surfittor..

Jag klättrar på väggarna här hemma i Söråker.. Eller, det var en smärre överdrift, för jag ligger mest i sängen och pillar mig i naveln, samtidigt som jag tittar på J.D och the Janitor alldeles för mycket. Det är lustigt att man som aktivt arbetande längtar så mycket efter ledig tid, och när man väl står där så vill man inget annat än arbeta. Pratar förstås om en längre tids ledighet.. Har fått olika råd om vad jag ska göra för att fördriva tiden, t ex att jag skulle lära mig att sticka eller något annat avkopplande. Andra menar att jag ska passa på att ta det lugnt, och vara ledig med gott samvete. Men...

Jag vill inte lära mig att sticka, och jag vill inte bara sitta rakt upp och ner och ta det lugnt. På något sätt önskade jag att min hemort var göteborg, då skulle jag kunna göra galna saker hela tiden. Som t ex att åka fritt fall på liseberg när det blev långsamt hemma eller ragga goa gubbar på stan. Fast nu är inte verkligheten den, så jag får liksom nöja mig med att Krokens Munkar besöker centrum hemma hos mig ibland. Det är faktiskt en pulshöjare med råga det..

Nåja, har vänt på dygnet, och jag orkar inte göra mycket, alls. Det är skönt att ligga i sängen och sova fram mot lunch varje dag, men väl uppe så blir jag rastlös.. Dels för att jag inte vet vad jag ska ta mig till den dagen och dels, för att jag känner mig så fruktansvärt onyttig av att bara titta på tv. Har försökt att hitta på sådant som jag inte hunnit med förut. Igår t ex, gav jag mig själv en helrenovering, som slutade i en mindre katastrof. Anledningen? Mina smala ögonbryn blev ännu smalare och min tanborste blev förstörd. image12 Jag vaxade mina ben och det resulterade i att jag bet sönder tandborsten. Fråga mig inte hur jag lyckades med det, men den är inte sig lik numera. Funktionsduglig, men alldeles sargad. Ja, och tamesjutton, jag och pappa var och handlade i två timmar mot eftermiddagen.

Idag, lyckades jag efter ett samtal från min mor vid elvasnåret ta mig upp en och en halv timme senare.. Antar att min mor nu lärt sig att frasen "du behöver inte komma nu, du kan vakna först.."  inte är särskillt smidig när man vill ha hjälp med något. Alldeles innan ett kom jag på att jag skulle ner till henne och dra lakan, och då var det förstås försent, för hon skulle till jobbet.. Av någon anledning så förstår jag varför hon vanligtvis säger att jag ska komma på en gång nu, och i framtiden lär hon fortsätta att säga det.. Eftersom det normalt dröjer en halvtimme innan jag lyckats pallra mig iväg dit jag ska.

Och förresten, jag har tvättat idag! Duktiga Josefine, ibland blir mitt undermedvetna otroligt stolt.. Men, den där raka ryggen är inte så rak längre efter att jag missat över en och en halv timmes tvätt på grund av att supermario world skulle klaras ut. Tiden liksom flög iväg, men nu har jag åtminstone klarat det.. kanske, kanske skulle jag nu ta och ställa mig mot en riktigt utmaning. Till exempel som att försöka förstå Zelda, som verkar högst komplicerat. I helgen lär det inte bli av, för jag ska till min personliga assistent. På fredag ska jag baka en chokladtårta, och sedan packa alkoholen, tänkte att vi skulle supa till hon och jag.

Dagens Jippie: Backstreet Boys. Älskade gamla pojkband..

Äsch, nu orkar jag inte skriva något mer. Så, later.

Dagens Scrubs:

Neil Flynn, allso known as:

The Janitor.

Janitor: Door is broken. Every fifth time or so it don't open.
JD: Maybe there's a penny stuck in there.
Janitor: Why a penny?
JD: I don't know
Janitor: Did you stick a penny in there?
JD: No, no. I was just making small talk.
Janitor: If I find a penny in there - I'm taking you down.

later


Janitor: (holding up a penny as JD walks past) I'm watching you ...

Tyck synd om mig..

Här följer ett utdrag ur en diskussion på msn med Värmland.. Det här handlade om att jag är sjuk. Och vi letade symptom. Så fort Värmland nämnde något om sig själv tystnade jag ett tag, och bad sedan om ursäkt för att jag inte är intresserad just nu av någon annan än mig själv..Fröken Bitter säger:


Alltså.. är det ett symptom också, att man inte orkar bry sig om någon annan? Jag är så ego.The Groke || MODO HOCKEY SM-GULD!!! säger:


Nej, det är inget symptom. Det är så du är!  loverofl


Fröken Bitter säger:


Men jag bryr mig om folk...The Groke || MODO HOCKEY SM-GULD!!! säger:


Ja.. Jo det gör du ju.The Groke || MODO HOCKEY SM-GULD!!! säger:


Hur de är mot dig och så.. hahaThe Groke || MODO HOCKEY SM-GULD!!! säger:


"Jaja, nog pratat om mig. Nu pratar vi om nåt annat! Vad tycker DU om mig?!"

Nåja, vad är en bal på slottet?
Vad ?r en bal p? slottet?


Bilder och övrigt dyker upp i ett längre inlägg senare under helgen...

SKANDAL!

Varför gick inte mitt givna bidrag vidare till final för? Österrike var helt klart topp 3 bland kvällens bidrag. Nu hoppas jag bara att våra nordiska grannar inte är bitter över att de inte gick vidare, utan istället röstar på Sverige, som är överlägset bäst. Precis som i vanlig ordning. Man blir lika förvånad varje år hur värdelösa europa väljer att rösta. Fyfan, dåligt, dåligt.

Jag kan utan tvekan påstå att Islands Eirikur Hauksson är kvällens mest tjuriga förlorare. Han trodde att han var given i finalen, och för min del så kvittar det. Visst, han var bra, men det är just hans attityd som gör att jag bara höjer på ögonbrynet och ger ifrån mig ett lätt hånskratt. Och nu förstår jag varför övriga länder stör sig på Sverige, men faktum är att vi alltid är bäst, oavsett vad någon annan säger. Skulle en kompetent jury få rösta, skulle vi gå segrande ur striden varje år. Och det är väl just av den anledningen som tittarna får den stora äran att rösta. Att det sedan sitter i pengar som varje land drar in, har nog också en viss betydelse.. förstås.

KOM IGEN ARK!

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?

Din vuxenpoäng är: 11.4


Din ålder borde vara 21.2 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse
För att se ditt poäng senare, spara den här länken


Se där ja! du är ungefär lika gammal som du framgår av testet. Så fortsätt leva ditt liv precis som det är och allt vad det innebär. Glöm inte bort att allt eftersom du blir äldre så måste du samla på dig mer vuxenpoäng.
 


Tips på saker att göra för att få mer poäng


 • Är du fortfarande singel så oroa dig inte, gå ut på krogen och försök hitta någon.
 • Köpa bil.
 • Köpa hus.
 • Åka till Kina
 • Anordna vinprovning för dina vänner.
 • Börja dricka Gourmetkaffe.
 • Är du inte redan sambo är det kanske dags att börja fundera på det iallafall.


Tips från den blonde nollåttan.. HÄR hittar du testet!

Eric Papalaya, gör något som Carola inte lyckades med: Fräls mig!

Nu ska jag banne mig kräva lite extra förmåner, från plastfabriken.

 1. Månadslön.
 2. Egen bil.
 3. Fri bensin månad sex och sju.

Jag troor.. att det kanske går vägen. Eller inte. image12

Nåja, det är schlageryra och jag älskar det. Ser fram emot att jag och min personliga assistent ska mysa på lördag. Dessvärre, så oroar jag mig för att the ark är alldeles för självupptagna. Lite som Carola faktiskt, och folk tröttnar fort på en sådan attityd. Jag älskar Ola Salo, i måttliga mängder, men just nu är han bara för mycket. Här gör han t ex bort sig så mycket att jag skäms ögonen ur mig. Jag har dessutom tröttnat på låten, som jag inte hört särskillt ofta.. Vi kan bara hoppas på att Ola med gäng charmar europa och visar en äkta känsla av ren glädje när de står där på scenen.

Själv kommer jag att rösta på Österrike om han bara lyckas lika bra live som han gör i videon. Hoppas, hoppas. Men jag tror absolut inte på en topplacering av vårat gäng, och min känsla säger mig att det här kan gå mycket illa om vi har otur.

På tal om ingenting ska jag på studentbal i morgon, får väl visa upp bilder lite senare. Tyvärr hade jag inte räknat med det här, och nu har åtskilliga tusenlappar flödat. Förvisso har jag råd med det just nu, det blir värre i slutet av juni då jag antagligen inte har några pengar. Alls. Woho! Det är trevligt att tänka kortsiktigt, men, det är ett jäkla gissel då pengarna är slut.

Josefine dissar stenhårt: Äckliga pojkvänner som är otrogen. Fy fan för lillpitten...

Josefine dissar lite lätt: The Ark. Fy fan.

Idag finns det inget att hissa.

Adios amigos.

3-0 till Josefine Strindlund.

Ja, jag är så där fruktansvärt bra som det sägs.. Och nu har jag bevisat det i onyktert tillstånd också.

Tre - Noll, till mig.

Tillsammans med Värmland och den blonde fjollan har jag kommit fram till att Josefine Strindlund och alkohol inte är den perfekte blandningen. Men hör och häpna, den femte maj tvåtusensju förändrades mitt liv och from now on kommer jag att klara utekvällarna galant. Anledningen?

För det första; Inflyttningsfest hos underbettet och det bjöds på obegränsade mängder med alkohol. Det kan väl bara sluta på ett sätt? Onej faktiskt inte, jag drack alldeles måttligt och var så där leende full hela kvällen! Vilket i sin tur leder till den andre anledningen, no tears, at all. REDAN två - noll till mig.

Det där tredje och sista målet vet jag inte riktigt om jag ska räkna. Jag fick förvisso hångla, och nej, man skämmer inte ut sig för den sakens skull. Precis som folk med partner behöver vi singlar ett hångel då och då för att må bra.. (Så nu vet du det Jimpisch). Nåja, jag träffade mina drömmars kille igår. Jag blir alldeles lycklig av att tänka på honom, men desvärre var han inte lika intresserad som jag. Efter råd från dennes vän tog jag helt enkelt tag i nacken på honom och kysste karln. Han besvarade, men fick kalla fötter efter en liten stund och skulle bortförklara sig. Han var så söt, och sedan påstod hans vän att det var åttio procent chans att han var homosexuell. Att de där tjugo procenten talade för att det blondy sa var sant, spelar inte mig någon roll. Han sa att det fanns någon där han jobbat i sex månader.

Tror jag vad jag vill om. Han var uppenbarligen förälskad, men blicken sa att det inte var besvarat. Stackarn. Men isåfall förstår jag inte honoms sätt att tänka. Där satt jag, oemotståndlig och leende, och allt han tänker på är sin obesvarade kärlek uppe på fjället. Till och med en person som jag vet är helt besatt gick och fick sig ett skjut för att bitterheten skulle försvinna. Det är inte mig det är fel på, det kommer han fatta en dag.

Nåja, det fanns en annan som såg sin chans där. Han satte sig bredvid mig, och försökte äta upp mig medans jag avbröt hela tiden och längtade efter blondy. Men, det var ju åtminstone ett hångel och jag deppade inte mer än nödvändigt.

Okej, TRE - NOLL till mig.

1. Lagom fylla
2. Inget fylledepp
3. Hångel


Bakfyllesnack: Av någon anledning har SSU och Psykologen oerhört roligt över mina uttalanden från förr. Men, jag är inte bitter, jag är så glad över en lyckad utekväll på mycket länge! WOHO!


Strindlund goes miljonär. Typ. Kanske?

 Vad glad jag blir. Fick alldeles för en stund sedan veta att jag saknas av kunderna på mitt gamla arbete.. Att sedan en av dem gått och sagt till min chef att han gjorde ett misstag som släppte iväg mig, och inte erbjöd mig någon bättre tjänst, det värmer. Och, jag håller med. Jag vet att jag är väldigt bra med människor och att jag gör allt för att det att var kunds behov tillfredsställs. Och nej, jag är INTE prostituerad.

På tal om ingenting så träffade jag min kusin på tåget från Sthlm igår, en kusin jag träffar si sådär en gång om året annars, i några minuter. Igår spenderade jag mer tid tillsammans med henne än vad jag gör på tre år tillsammans, och det var trevligt. Vi pratade om ditten och datten, och jag sa att jag tänkte rida på hennes framgångsvåg och det lät inte helt omöjligt att hon kunde flika in hur bra jag är att arbeta, på diverse ställen. 

Och på tal om arbete, så har det börjat lossna lite angående min framtid. Vad jag vill göra, och vad jag är riktigt bra på. Nu får tiden utvisa hur det blir, först måste jag se till att bli färdig med min gymnasieutbildning och framförallt att vårda mitt knä. Tänk så skönt ändå, att få bli sjukskriven, kunna satsa på att mitt knä ska bli bra utan att ha några hinder framför sig. Men, ja, säg tjugotusen netto istället för sjutusen brutto, ni hör själva, jag arbetar hellre än att inte ha något att göra om dagarna.

Lista på saker att göra:

 • Knata in på arbetsförmedlingen, jag finns ingenstans nu.
 • Posta försäkringspappren så att jag får ut ett par mille.
 • Operera mitt knä (för JA, jag ska kräva det).
 • Ansöka till diverse kurser.

 • Och antagligen så dyker det upp något annat också.

  Adios amigos, pussipuss.

  Min pappa är den bäste som finns!

  Jaha, då var det här över.. Sitter på centralstation i Sthlm och är alldeles proppmätt. Jag som tyckte att jag var smart när jag beställde biljetter för sig får förstås sota för det nu. Har lagt ut alldeles för mycket pengar på ingenting. Det är typiskt. Nåja, jag har precis ätit en god bit mat och innan det hoppade jag omkring på mina kryckor på sergels torg innan jag hittade en biograf där jag satte mig och såg en film. Det var den nya med Hugh Grant och Drew Barrymore (Förlåt Värmland, det var visst inte Kate Winslet).

  Jag är alltså på väg hem.. Och hemma är hos min pappa. Jag vet inte vad det är som gör det, men min fars närvaro ger mig en enorm trygghet och det är en trygghet jag inte finner någon annanstans. Det är lite trist att det är så, och nu förstördes ju mina planer på grund av knäet som aldrig ger med sig. Men, kanske var det lika bra, för nu när jag ändå vant mig vid tanken så är jag glad att jag kommer hem inatt. Och även om min far kan vara en riktig surpuppa, så är jag en kopia av honom.

  Samtidigt oroar jag mig ständigt för framtiden. Jag har planer på plugg i höst, men frågan är om jag är redo för det. Jag har en viss tendens att se att allt går åt helvetet, rent ut sagt, innan jag ens har tagit något beslut. Det känns så där lagomt roligt. Men, jag hinner väl, just nu får jag titta på det som ligger närmast. Att se till att mitt knä blir bra igen. Eller ja, åtminstone duglig. Det känns som mitt arbete på HL i sommar annars ligger risigt till.

  NU måste jag åka hem. Lämna gärna en kommentar om hur BRA jag är !

  Pussipuss.

  RSS 2.0