Barn talar om kärlek:

Vad tänker dem flesta när dem säger; "Jag älskar dig"?


Man tänker: Japp, jag älskar honom verkligen. Men jag hoppas att han duschar minst en gång varje dag.


Källa: Soliga DASSBOKEN.

Folk som tycker om Josefine, tycker Josefine om!

Vilken pärs, efter en vecka i Turkiet är jag fruktansvärt glad över att jag är hemma. Det har dock varit en ofattbart trevlig vecka tillsammans med värstinggänget, och tro det eller ej, men vi klarade oss utan större oenigheter.


                                                 


Efter många om och men hittade vi tillslut en resa till Turkiet för fyra person till ett vettigt pris, och förra söndagen begav vi oss mot Antalya, med slutstation Alanya för en vecka med sol och bad. Eftersom vi bokat ospecifierat så var vi en aningen nervösa över vart vi skulle hamna, och till våran stora glädje så fick vi både balkong på solsida och pool vid hotell Almera. Solen gassade hela veckan, och med värmerekord fyrtiosju grader i solen så är vi nöjda över att vi hade sådan tur med vädret.

Under tisdagseftermiddagen begav vi oss till Kleopatras turkisa bad, Hamam, för skrubb, bad och massage. Vi gick vidare till tisdagsbazaren och avrundade kvällen med ett brakkalas på Old Istanbul steakhouse där vi rent ut sagt behanldes som kungligheter. Maten var förstaklassig och showen som de enda på resturangen fick var spektakulär och drog fler kunder, och eftersom vi slog på stort antar jag att personalen såg fyra damer som fulla med pengar.

Onsdagen bjöd på bad i havet och en turkisk afton under kvällen där det serverades underbart god turkis mat, senare visade det sig att det var 'modevisning' av skinnjackor och annat och en annan blev enormt sugen på att åka och titta på vad som kunde erbjudas. När jag senare "vann" något där jag var tvungen att åka och hämta gåvan på butiken så passade jag på att boka in ett möte.

Klockan 10.00 hämtades jag och mamma upp på hotellet för ett möte med läderturkarna, och väl på plats serverades vi valfri dryck utan kostnad och ett samtal tillsammans med en av säljarna. Jacka på jacka visades, och tillsist så tog han fram en som jag fullkomligen älskade och prutandet började, efter vi kommit överrens så togs mina mått och skräddaren hade ungefär 3 dagar på sig att sy färdigt den. Resten av dagen spenderade vi på hotellet, med senare utgång för middag och shopping.

Från tidig morgon på fredag fram till eftermiddag runt 16.00 spenderade vi på en båt ute till havs, där erbjöds vi bad i havet och mängder med valfri dryck. Vi stannade ute till havs flera gånger, och några av resenärerna bjöds på glimtar från vilda delfiner, dessvärre var inte jag en och min syster två av dem, medan momma och mami hann skymta dem. Trötta och solbrända återvände vi till hotellet för en omsvidning till middagspresentabla..

Liksom torsdagen spenderade vi lördagen på hotellet i poolen, i väntan på att min jacka skulle anlända dit. Efter många om och men så fick vi hämtning av företaget som tog oss till affären där min jacka fanns. Efter en tids väntande var den äntlig färdig, och efter det så ville jag inte ta av mig den, vilket jag i och för sig var tvungen till eftersom värmen höll på att ta kål på oss, trots den enda halvmolniga dagen. Senare avslutade vi veckan där vi först började, på Istanbul steakhouse.

Söndagen handlade bara om resande hem, och nu sitter jag här, hemma i Sverige. 


                             
                                                 


Veckans:

..Mest använda försäljarknep:
"Svenska vackra flicka, köpa gratis".
..Trevligaste servitör (1): Ibra, lång och ståtlig med ett stort och buskigt ögonbryn från Damlatas.
..Härligaste: Att dyka från båten ner i det långa blåa 28-gradiga vattnet, långt från land.
..Servitör (2): Killen från Istanbul Steakhouse som behandlade oss som kungligheter.
..Mest oväntade: Allt flöt på utan större bråk mellan oss resenärer, framförallt från eget håll.
..Citat: "Mami, Mami"
..Mest uppvaktade: Momma, vilken flörterska! rofl
..Mest saknade: "J", trodde aldrig att jag skulle bli som alla andra, men dessvärre ser det ut som det blev så.


Med Vänliga Hälsningar

Josefine Strindlund

Jag är tillbaka..

.. I Sverige alltså. Turkiet var helt underbart, uppdateringar kommer senare   

Det finns en tid och en plats för allt..

IKEA, Sundsvall


Man ~60:
Oj, nu hugger det till sådär i hjärtat igen.
Kvinna ~60: Men nej, inte nu när det är så spännande och vi har så roligt. Kan inte du få dina hjärtattacker när vi har tråkigt?

Källa: www.tjuvlyssnat.se

Värsta värstinggänget.

Det känns bra nu, riktigt bra, så ikväll tog jag med mig J till mina farföräldrar så att de skulle få träffa honom. Jag har inte berättat så mycket för dem tidigare, utan istället ville jag ge dem själva en chans att bilda en uppfattning om honom. Hur det än är så är åldern extra betydande i andras huvuden, huvuden som tillhör anhöriga som älskar och värnar om en. Nu tror jag i och för sig att mina farföräldrar är dem sista i släkten som verkligen skulle säga, eller tycka något, men ändock.

Jag vet inte vad det är som har gjort det, men under ca en veckas tid har mina känslor riktigt släppt loss på riktigt. Tycker om honom så fruktansvärt mycket, och kan ibland inte riktigt förstå vad han ser i mig, ärligt talat. Det beror säkert mycket på hur jag alltid annars ser ner på mig själv som person, men jag börjar mer och mer ta honom på allvar vilket är en positiv utveckling.

Har dessutom haft lite svårt att benämna honom som min pojkvän, vet faktiskt inte varför, men har undvikit just den termen lite. Nu, nu kommer jag på mig själv ibland att jag tänker och pratar om honom som pojkvän helt utan problem. Lyckligt.

Jag tycker om dig, och lite till.På söndag åker jag till turkiet tillsammans med min mamma, hennes mamma och min syster, värsta värstinggänget. Jag hoppas på fint väder och en trevlig upplevelse, och tackar gud för att min äldre syster inte är med. Det är liksom, lite tråkigt att åka med dem tre, för det är verkligen dem tre mot mig och nu har jag åtminstone mormor som kan stå på MIN sida. Haha.För övrigt så kommer Kurimulla snart på besök, efter att jag har varit i Turkiet, och då har hockeysäsongen dragit igång.. Och eftersom hon fyller 20 år när hon är HÄR så kommer jag att unna henne en tvåsiffrig vinst, åtminstone i hennes drömmar, i verkligheten så är det redan förutspått att Jonte kommer att pissa på Werner, med andra ord så är det våran tur att vinna med 8-1. Vi ses snart, jag längtar efter ditt sällskap, även om du 80% av tiden går mig på nerverna med ditt skitsnack om diverse föredettingar. Kärlek Kuri, kärlek mulla.Detta var en snabb uppdatering av mitt liv. Varsågod!
RSS 2.0