Sned ryttare, sned häst..

Idag skulle Sessan ha varit stolt över mig, red som en dröm! Eller nej, inte riktigt, men det gick ganska bra idag. Insåg igår när jag for hem från stallet att jag  sitter och lutar huvudet åt vänster, vilket antagligen beror på min slappa och ej sträckta kropp. Detta försökte jag tänka på idag när jag red, att inte lägga huvudet åt vänster och när jag började att tänka på det så gick det genast bättre. Jag ställde Moro en aningen utåt och fokuserade på halvhalterna i trav och under en längre period gick han i fin och rak mellanlåg/mellanhög form. Tror jag, haha!

Red i dressyrsadeln för första gången också och det kändes bra, gnisslade och hade sig men det är väl för att den är ny och ganska osmord. Fick plats med både rumpa och ben, men kanske kändes kåporna en aning långa, får känna efter nästa gång igen för i överlag kändes det bra. 

*~~*~~*~~*~~*~~*


Ikväll kommer lilla Morr hem! Äntlingen! Har inte träffat henne på en månad så det blir ett kärt och efterlängtat återseende! Ska hämta henne på tågstationen, äta hamburgare, handla lite mat och bara umgås en stund. Hennes tåg är dock försenat i en och en halv timme så vi hinner dock inte med någon shoppingrunda som hon var ute efter.  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0