Älskade lilla gubben!

På veterinärens ordinationer rider vi igång Moro inför ett återbesök den 5/8 hos PH-vet, och det går väldigt fram och tillbaka. Har hela tiden sagt att det "är hoppning jag vill hålla på med", men om Moro bara kunde fungera för dressyrarbete så vore jag nöjd, glad och lycklig med det. Moro är verkligen världens mest underbara individ och att nästa varje gång mötas av ett hjärtligt gnägg när jag kliver ut ur bilen är så fantastiskt att jag svävar lite på moln.

Älskar honom verkligen!Är inte martyr, vill inte bli det heller...

Livet leker, åtminstone ibland, men så kommer det spånkoppar som bara vill förstöra leken. Jag kommer garanterat att bli martyr i sammanhanget, men den här soppan är inte mitt fel. Felet var att överhuvudtaget ens inleda något som blev som det blev från början. För mig otänkbart.

Är så otroligt leds på manipulativa och falska människor att det inte är sant, det här är det enda som får mig ur balans för tillfället. Inte OK!


Är nu  ledig i 5 dagar, återstår att se vad jag och min man kommer att fylla dem med.

Hemgång om 40 minuter :)

Har inte hunnit med några studier inatt, däremot har jag haft en hel del annat att tänka mitt i kaoset. Somliga gör mig så förbannad, trött och ledsen. Något som förstör relationer på flera håll och som dessutom får många att bli extremt deprimerad och nedtryckt i skorna. Det är fan inte rättvist, men en rättvis värld existerar inte, men man kan ju åtminstone försöka att leva som man lär och inte tvärt om. Tycker det är så fruktansvärt fult och värdelöst att göra på det här viset.

Längtar så extremt mycket tills detta är över, för det här håller inte!


*~~*~~*~~*

Åker snart hem från jobbet, skall packa ihop datorn och göra färdigt det sista här på HL.

Snart färdigstuderat, för den här gången...

Nu är det bara 45 minuter innan jag får lämna HL, ska bli skönt med en dusch, frukost till nyhetsmorgon och sedan 7-8 timmars sömn. Vet egentligen inte vad jag ska fylla min blogg med, har så tomt på idéer i knoppen och har så haft under en ganska lång period. Heltidsstudier i kombination med heltidsjobb är ingen hit, även om vi är ledig mkt så känns det som att det suger all energi ur mig. Kommer i alla fall att hinna färdigt med de obligatoriska uppgifterna i kursen och klara ett godkänt.

Jepp... Har haft så svårt att sätta mig in på djupare plan när det gäller studierna så mer än godkänt har det inte blivit de senaste kurserna. Huvudsaken är att jag blir klar någon gång... När jag har mitt slutbetyg ska jag fan köpa en studentmössa och gå ut och vråla att jag har tagit studenten (4 år för sent). Ska söka in till en utbildning jag vill gå också, vilket börjar i januari 2011, håll tummarna på att jag kommer in! :)


  • Maila Ingela S. på Oskars och be henne att skicka arbetsintyg
  • Ansök till utbildning
  • Fira min student!
  • Åka på semester (vart?)


Osv.


Måste packa ihop nu... snart hemgång!!


Töltitölt sa Glimti och galopperade iväg...

Har inte bloggat på evigheter, men har varken haft tid eller lust. Är inte så kreativ när det gäller skrivandet, annat är det för Överste Morr som har riktig skrivversktad i sommar! Och hon gör det bättre än bra! Läs hennes blogg, den är verkligen välskriven.

Var på Västanåfallet och red islandshäst idag, Glimti hette min häst och var nog en stor C-ponny. Kändes kort och kompakt, var lite rädd att jag var för tung till en början men han verkade klara min vikt med lätthet. Vi töltade och galopperade, och det var väl roligt, men tacka vet jag halvblod och hoppning! När det gäller Moro så är vi inne i den fasen att det får bära eller brista! Har fått en tid på PH-vet den 5/8, men vi får se om den är nödvändig då. Han haltar inte i dagsläget, men vi är lite osäker på hur det är när han får jobba i form (allt sker på veterinärens ordinationer).

Bloggeliblogg

Har inte bloggat på ett tag, mina "närmaste" vet redan hur det gått med lilla gubben - friskförklarad från hältan. Artrosen i hovleden består och detta gör att jag inte kan känna mig helt lugn över situationen. Just för tillfället är han dessutom väldigt snorig i den vänstra näsborren, idag såg jag till och med lite spår av gulfärgat snor, hoppas det inte är något allvarligt. Tänkte passa på att fråga om det i morgon när jag ringer PH-Vet. för några frågor och beställning av tid hos Martin för koll av tassarna.

Idag red Jonnys äldsta dotter Moro, hon har ridit tre gånger på ridskola och det går framåt för henne. Både hon och Moro var duktig, men stel-Arne (Moro) maskar på och ser ännu mer stel ut i kroppen på grund av detta. Ska börja att gymnastisera honom skritt i paddocken nu hade jag tänkt och skritta på så att jag kan göra en bedömning av hur han rör sig. Oroar mig konstant när jag ser honom.

Ska avvakta "magkänslan", förra gången när jag förbisåg den slutade det med ett chockartat besked. Nu är jag dock fortfarande inne i en orolig period. Har endast gått 1½ vecka sedan friskförklaringen så just för tillfället tänker jag inte ta några förhastade beslut.

  

 

 

RSS 2.0