Hurra!

Har haft några dagar med stor ångest, men nu kan jag äntligen slappna av.

Jag var in på kliniken med Moro idag eftersom han inte varit som han ska på ett par veckor. Många tankar och funderingar har flugit genom mitt huvud och jag har målat upp de allra värsta scenarion man kan tänka sig. Först fång, sen hovböld, sen hovbensfraktur, sen kraftiga pålagringar på benet och gud vet allt. Jag har hunnit med att tänka på vilket beslut jag skulle ta om Moro skulle tvingas till konvalecent i månader med boxvila, har gråtit en skvätt i princip varje dag på grund av alla diagnoser som jag har ställt på honom. En del diagnoser som skulle ha inneburit att jag fick avliva honom.

Som TUR är så är jag ingen bra hobbyveterinär.

Det bästa som kunde hända idag var att hältan berodde på en hovböld och någonstans där landade vi. Veterinären visade på röntgenplåtarna vad som skulle kunna vara en hovböld, men hon var inte helt säker, dock trodde hon absolut att hältan berodde på tryck av grus/smuts som kilat sig fast mellan hoven och snösulan som gjorde att det blivit en liten inflamation (?) i yttre trakterna.

Prognosen ser god ut och ett våtvärmande omslag gjordes kring hoven, nu blir det vila i box åtminstone två dagar, omslaget skall sitta i fyra dagar, sen får vi se om jag kanske släpper ut lilla gubben en stund. I värsta fall kan jag ju faktiskt göra ett våtvärmande omslag själv.

Nu godnatt

Här är en bikini som jag vill ha till sommar!


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Lägger ner ett tag

En plötslig vändning och nu måste jag lägga ned bloggandet under några dagar. Vill så klart blogga, men då jag har studier, arbete och en häst att se efter finns det varken ork eller lust för tillfället. Återkommer så snart jag fått några besked om allting.

Svävade mellan liv och död!

Satt och duschade igår varpå jag ser en knöl på mitt högra lår, fick då lite smått panik och ensam hemma var jag. En blodpropp var det första jag tänkte på och ringde runt till alla jag känner (nåja, Jonny, mamma och Överste Morr) och diskuterade saken. Klämde och kände, tillslut ringde jag även sjukvårdsupplysningen för att ta reda på om det var allvarligt. Det gjorde absolut inte ont men jag var förstås ändå vettskrämd...

Sen slog det mig, det är för tusan en ny muskel som börjat framträda i och med att jag börjat hoppträna regelbundet! Har likadant på andra låret också (fast inte lika framträdande) och det är precis de där musklerna som används vid hoppningen.
 
Vad skulle läkarna ha sagt om jag kom in till akuten/vårdcentralen om jag visade upp en muskel som jag misstänkte var en livshotande situation? De hade antagligen skrattat gott i veckor efter det.

TUR
att jag INTE for någonstans!

Favoritgodis, del 4:

Äntligen finns det en chokladbit på marknaden som får 5 (!!) av 5 möjliga Larsson's!

Skotte, från Marabou:En härligt krämig mörk nougat, med hackade nötter och russin, överdragen med mörk choklad. En riktig delikatess i godishyllan som förtjänar en riktigt hyllning! Marabou gör i normala fall väldigt sliskiga och söta chokladgodisar i olika former, men den här är ett genidrag av stora mått och den smakar inte alls för mycket socker. MUMS!

Minustecknet med Skotte? Den är så god att min minimala viktnedgång kommer att sakta och säkert stiga uppåt,  smäller antagligen av och överraskar mig på nolltid. PANG! Fläskfet(are).

Jag och Jonny inom kort?

Min älskling

En snabb liten uppdatering.

Det är svårt att inte älska lilla prinsen. Vet inte riktigt vad det är som gör det, men jag känner mig lite fånigt kär varje gång jag åker till stallet och får pussa på min älskling. Det enda jag saknar just nu är att få bo på en gård med eget stall så att jag kan gå ut i stallet när det mig behagar liksom. Red ikväll efter några timmars jobb på Bäckmo förskola på Skäret och nu äntligen kände jag igen min lilla loppa.

Red tillsammans med Elin och Spider, först skrittade vi ute en sväng i mörkret men sedan red vi en stund i paddocken på ridstadion. Passade på att trava och galoppera Moro en aning och han kändes som rena drömmen mot för hur han kändes i helgen. Tack vare Sessan!

Nu, Godnatt

Lycka är att se sin älskade

Min stackars Prins blev omhändertagen av sin PrinSessa(n) idag och jag har nu beslutat att hon behövs åtminstone en gång i veckan i framtiden. Han var så fruktansvärt söt idag när han med halvtrötta steg gick med mig bort till ridstadion, men när han hörde Sessans röst så lyfte han genast blicken och ökade steglängden. Min älskade gosse! Sjukt älskvärd.

Vi var inte ensamma i ridhuset idag, klubbens ordförande hjälpte sin dotterdotter att rida idag så Sessan tog chansen att diskutera prinsens "problem" med honom. Har aldrig direkt vetat vem personen i fråga är, men han kan verkligen hästar och kom med några "matnyttiga" tips. Har inte alls känt igen Moro de här dagarna, han har varit som en skröplig farbror men ganska snart kom han igång och såg riktigt fin ut. Har sagt det förut och jag säger det igen, jag är glad över att jag har någon som kan hjälpa mig och Moro. Utan Sessan så skulle jag antagligen ha grävt ner mig för länge sedan.

Hoppas hon får riktigt trevligt på resan! Tråkigt att inte få höras på en vecka nu, men så fort hon kommer hem ska jag se till att hon får något att göra! Lita på det! Under tiden ska jag kämpa på med prinsen och förhoppningsvis kunna visa upp några framsteg. 

 

Tagen på bar gärning... igen

Eller?

Sessans hunk var på ortens affär idag och inhandlade diverse småplock innan han skulle åka ut till sin lovergirl ute i Tynderö. Jag var snabb att påpeka att jag INTE hade handlat någon Japp idag och det kunde han gott hälsa Sessan när han träffade henne! Hans sköna vecka i Alperna (?) var något som hade satt sig djupt och hans plan var att inviga kärleken i utförsskidåkning. As if, liksom. Hoppas jag inte röjde hans hemliga planer nu, men jag kan berätta att stränder, värme och sol antagligen skulle slå högre hos Sessan.

Eller?!

Hon åker på onsdag till härliga Gran Canaria och jag är förstås inte ett dugg avundsjuk.Inte alls.

Början av veckan

Ok, jag vet att jag borde plugga nu, men det är något som hinns med senare. Idag har jag äntligen tvättat min illaluktande stalljacka. Har dragit ut på det länge då jag har varit i behov av en torktumlare, men den fanns närmre än jag kunde ana. Överste Morr bidrog med en tvättid och tanken var att vi skulle plugga på lite om InDesign till min kurs Textkommunikation A, men istället styrde vi kosan mot Pizzerian Divan för inköp av mat. En sedvanlig kebabtallrik för Översten och jag köpte en pizza med bananer, kyckling och ananas... Gott!

*~~~*~~~*~~~*~~*

Min prins fick idag en skrittmarsch i det härliga vädret och han kändes idag mycket bättre än igår och dagen före det. Träningsvärken har börjat att släppa och i morgon får vi besök av Sessan som skall rida igenom honom lite åt mig. Skönt att ha någon som känner och förstår min prins! Förhoppningsvis kommer även Dressyrryttarrinnan och ger ekipaget en uppfriskande omgång ultraljudsmassage före eller efter ridningen. 

 

Min älskade gosse!

Min stackars prins har ju som sagt haft en rejäl träningsvärk efter fredagens ridpass för Eva H, så Sessan hjälpte mig att komma i ordning med problemet som jag redan skapat. Är mästarens mästare på att måla upp en massa otroligt psykiskt jobbiga scenarion när det kommer till Moro, men jag kan sova gott i natt i alla fall. Var dit ikväll och masserade honom igen, samt för att titta till hur han rörde sig... och omdömet? Jo, han såg mycket bättre ut ikväll.

I morgon åker jag direkt på morgonen för att titta till honom igen, ser det inte sämre ut (vilket jag inte tror) så ska jag ut och skritta honom på marsch. Han är ju lite speciell min gosse, som antagligen är en reumatisk pålle och han behöver specialbehandling då och då.

Ikväll var han jätteduktig och stod lös i gången, han stod helt stilla och vi övade lite back och andra grejer som han svarade väldigt bra på. Kan inte annat än att älska honom, han är bara bäst helt enkelt!

Prins charming fortsätter att imponera

Stackars min lilla älskling, igår hade han sådan träningsvärk efter att jag varit med och tränat i fredags för Eva H. Han kändes riktigt stel och trött när jag red honom i ridhuset, hade med mig Jonny och hans två barn också som tittade på. Ena tjejen tjatade om att få rida, dock rann tiden i väg och klockan närmade sig 20.00 när de stänger ner anläggningen på ridstadion så det blev ingen ridning inomhus. Däremot fick hon hoppa upp när vi skulle gå tillbaka och om det fanns något pris i att hålla andan till häst så tror jag att hon skulle ha fått det priset med lätthet.

Prins charming var så duktig, rena rama klippan helt enkelt och dottern pustade så småningom ut, hon tyckte att det var fasligt högt att sitta på honom. Tidigare har hon bara ridit Klöver och han är ju en mellanstor B-ponny, så visst var det lite skillnad.

Idag ska älskade Sessan komma och rida Moro, behöver lite hjälp att bena ut några saker och den som kan hjälpa mig bäst då är ju förstås Sessan.  

En sista Japp?

Har ridit idag, pluggat lite, snorat, tittat på tv och ätit min sista Japp (tro det eller ej!).

2010-03-14 @ 22:51:32

*~~~*~~~*~~~*~~~*


Måste jag säga att den där sista Japp:en inte blev den sista?

Rea-fynd och annat gott

Idag har jag fyndat en massa på Hööks (igen) trots att vi har sagt att vi skulle dra ned på alla dessa "onödiga" utgifter, men när min man säger att jag är värd lite nya saker, vem kan då stoppa mig? Mina ridstövlar har gått sönder och Jonny tyckte då att jag skulle köpa nya. Dock tyckte inte jag att vi har råd med det nu men säkerheten går liksom först och en ordentlig ridsko tyckte jag eventuellt att jag kunde köpa.

Ramlade då över (liknande) dessa, fast i brun färg på rea-bordet som jag spanade in:


Stod och funderade ett tag, priset var 699 kr och halva priset på det, var dock osäker trots detta... Säljaren i disken hade stått och iakttagit oss en stund och frågar sedan om det är något vi funderar på. Jo sa jag, vi höll på att titta på ett par skor och priset på dem.. "Ja, det är ju dessutom halva reapriset så det blir ju i alla fall under 200 kr!" Men kung tänkte jag och provade dem, passade perfekt! Tittade på chaps också och testade en hel hög, antingen var de för långa eller så var de för små i omfång. Dessvärre är det väl ofta så när man har breda kroppsdelar!

Köpte E-vitaminer till Moro, nya ridhandskar till mig och dessutom ett par svarta ridbyxor som var helt underbart sköna. Fick låna ett par när jag skulle testa chapsen så jag kunde liksom inte hålla mig ifrån att köpa dem, särskilt inte när det var 10% rabatt på hela sortimentet!


     


 

Bedårande barn

Idag måste jag ta tillbaka det jag skrev igår, jag vill visst jobba, det är bara det att det måste bli en vana. Idag när jag jobbade kände jag helt annorlunda än igår. Blir lite jobbigt när det blir så väldigt många barn på samma avdelning bara, det har susat i mina öron hela kvällen. I morgon ska jag jobba på Snäckan tillsammans med de mindre barna', och de är faktiskt helt förtjusande trots att snoret rinner på var och varannan liten unge!

Blir en tidig kväll igen, ska knoppa nu och upp runt 06.00 i morgon.

Glädjande arbetserfarenheter

Idag har jag gjort världens framsteg på jobbet, och det var roligt!


Jag har bytt min första bajsblöja!

Grejen är att det var barnets så roliga reaktion vid mitt fumliga och något nervösa sätt att hantera situationen. Tog bort hela härligheten och skulle sätta på en ny blöja, när jag inte hittar hur man sätter fast den. Letade efter en klisterflärp, men hittade ingen så jag fick fråga en av de andra förskolelärarna som visade mig att det bara var ett kardborreband som man satte fast på blöjan liksom. När jag fixat det utbrast världens gulligaste unge med ett strålande solskensleende och glittrande ögon:

"DU KUNDE!!"

Där stod jag likt guldmedaljörerna på OS och knöt näven med ett efterföljande; YES!


Vilket team vi var alltså!

Jordens undergång

Jag har insett att jag har ett stort dilemma framför mig att ta tag i... Jag jobbade igår, idag, ska jobba i morgon och på torsdag, vilket förstås är bra. Problemet är bara att jag blir så ofantligt trött av det här! Är antagligen väldigt ovan, jag har ju bara glassat runt på jobb om sommaren och för övrigt de senaste åren har jag liksom levt på Jonny. När jag kom hem idag efter jobbet så var jag så trött, så trött, så trött att jag somnade i soffan efter middagen idag. Till råga på allt så skulle jag till stallet och rida, var bara tvungen till det idag när han fick vila igår, men jag kände bara att jag ville dö. Fy fasiken för att man ska behöva jobba för att leva, jag vill leva gott men jobba så lite som möjligt.

Man får väl känna så här?

Åtminstone nu när jag inte riktigt vet vad jag vill jobba med.. Jag skulle kunna tänka mig att jobba 08.00-12.00 fem dagar i veckan, men det skulle förstås aldrig gå ihop ekonomiskt. Nej, jag får nog ta och bita ihop, någon gång ska jag ju gå i pension och tills dess gäller det att jobba ihop en tjock pension så att vi kan leva gott då istället. Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan ta lite kvällsfika och knoppa tidigt ikväll! Börjar 8.30 i morgon, men jag måste gå upp i tid och plugga (as if...).

GODNATT!

*~~*~~*~~*~~*~~*

PS. Jag är glad att jag red ikväll, Moro var lika energisk som han brukar... Dock får han lite skritterapi under veckan ut så får vi se om jag kanske kan trava igång honom lite till helgen. DS.

Jobbdag!

Är hemma på blixtvisit, jobbar uppe på Bäckmons förskola idag (7.30-16.30), skönt med lite klirr i kassan. Att jobba på förskola varje dag är nog inget för mig, tror jag, men ibland går det ju. Får vara hemma 20 minuter till med min sjukling innan jag måste åka iväg igen. Ja, för tro det eller ej, jag tog bilen i morse eftersom jag var så stressad. Det passade dock ganska bra eftersom jag då han med att åka hem en sväng nu :)

Adios

Kom igen, kom igen, kom igen TIMRÅ!

Inga direkta nyheter finns att rapportera idag, men GRATTIS Timrå IK till slutspelsplatsen. Må ni nu ge HV71 däng, det är liksom på tiden att ni fixar det här nu. Hittade den här bilden nedan på aftonbladet.se, tycker den talar så mycket för sig själv vilken glädje min favorittränare kände efter vinsten igår:*~~~*~~~*~~~*~~~*


Har ridit idag, pluggat lite, snorat, tittat på tv och ätit min sista Japp (tro det eller ej!).

Egobilder från stallet:

                   

      

Min snygga polack!

Timrå har inget SM-guld!Är tvungen att kommentera Överste Morrs senaste inlägg i hennes blogg. Kanske blir vi bittra fiender som avskyr varandra i resten av våra liv nu, men har vi tur blir vi kända på kuppen! Bloggdispyter har tidigare skapat rubriker, så varför inte denna? Lägg gärna märke till hur avancerat duktig jag är som lyckats skapa denna "Svar på tal"-bild ala Kissie!


Timrå har inget SM-guld!

Nej, Översten, Timrå har inget SM-guld att stoltsera med, det har däremot Modo hockey, två till och med om wikipedia informerar mig rätt. Peter Forsberg har inte något SM-guld han heller och detta har nu någon eller några självklart uppmärksammat, vilket resulterade i denna kreation: Länk

Översten nämner det som en kniv i ryggen, ett äckligt och riktigt avskyvärt beteende. Till följd av detta önskar hon inget mer än en brakförlust för Timrå i kvällens drabbning mot Luleå HF. Allt för att "de" äckliga svinen inte skall få känna någon glädje på Modo och Foppas bekostnad. Jag däremot, jag ser spektaklet som oerhört humoristiskt och riktigt roligt nu när läget är som det är! Vilken Timrå-supporter minns inte allt tjat från MODO-håll om att när Foppa, Näslund och övriga NHL-stjärnor kom tillbaka över till Sverige och MODO och då, skulle de minsann ta SM-guld?! Gärna om och om igen, just på grund av dessa "stjärnor" då, förstås..

Nu har de varit hemma och Foppa har antagligen gjort sin sista säsong, vilket vi i och för sig har hört de senaste tre, kanske fyra åren, jag minns inte. I vilket fall som helst så blir det troligtvis inget SM-guld för kära F(l)oppa, det han har i meritkassen är tillräckligt. Översten missar dock poängen helt i den här händelsen, och det är att banderollen på Önsköldsviks tidningshus blivit uppsatt just för att MODO-supportrar pratat vitt och brett om hur oslagbara laget skulle bli med alla hemkomna stjärnor. Samt över hur Foppa skulle komma och hämta hem sitt guld då, förstås.

Vi vet alla hur det gick, och oavsett vad som händer i kvällens match så är händelsen en tjusning i sig.

Supportrar som rivaliserar lite extra är kända för sina retsamma hugg mot varandra i tid och otid. När MODO tog SM-guld 2007 var det deras supportrars tur att hugga, den här gången är det Timrås tur! Andra året i rad som MODO missar slutspel och Timrå har avgörandet i sina egna händer. Långnäsa MODO, liksom. Oavsett vad som händer.


KOM IGEN TIMRÅ!!

Ikväll klockan 18.30 smäller det, rysarmatchen mot Luleå. Vilka vinner? Vilka försvinner? Jag tippade att Luleå skulle ta sista slutspelsmatchen, men samtidigt känner jag Timrå. Önskar faktiskt att jag kunde ha följt med supporterbussen idag, men då jag varken har tid eller pengar så får jag gott se matchen på tv. För det tänker jag minsann göra.. Jag har inte sett en enda match live den här säsongen och jag har knappt koll på vilka som spelar i laget, så egentligen hade det varit rent av osjyst att ta en mycket åtråvärd plats på bussen. Antalet anmälda var tre, men ökade drastiskt till fullsatt på 10 minuter efter matchens slut i torsdags, så jag hade antagligen ändå inte haft någon chans när jag var hemma.Vågar jag tippa? Nej, inte än. Magkänslan har inte infunnit sig ännu, men jag hoppas att bilden ovan visar vägen..


*~~*~~*~~*~~*~~*


Idag blir det lite plugg och eventuell en skrittur med Moro som kommer att få gå på halvfart ett tag, han är så trött nu under den här perioden. Jag har laddat med b-vitaminer, majsolja, lite extra kraftfoder och liniment för massagetillfällen. Igår trodde jag att han skulle ramla ihop av trötthet där han stod när jag gav honom en helkroppsmassage, han tyckte att det var så otroligt skönt och det gladde mitt lilla hjärta extra!

All kärlek till honom! 

Sessan har gått vidare!

Följde med Sessan för att spana på den nya förmågan, också denne efter Quite Easy, dock i mitt tycke en snyggare och sötare modell än lilla krokkodilen (men hon var ju förstås också söt). Tog ett par bilder och filmade en snutt i uppvärmningen, jag tycker det finns lite potential av det jag såg och kan bedöma i alla fall:

 Jag tränade i kväll för Eva, vilket gick så där, min förkylning gjorde mig trött och Moro är även han inne i en jobbig period, precis som förra året. Tänkte på b-vitaminer, men Eva tipsade om vetegroddsolja som skulle vara bra så jag försöker läsa lite om det.

Nu är det godnatt!

 

Hoppträning!

Frasvåfflorna gjorde på ren grädde var faktiskt ingen höjdare.. Nog blev de frasiga, men det var enligt mitt tycke ingen hit. Smakade så klart bara smör och socker och jag inser att det är tur att jag inte äter våfflor oftare än jag gör. Nästa gång blir det ett "vanligt" recept på våfflorna..

*~~*~~*~~*~~*


Ikväll blir det hoppträning för Eva, hade hoppats att få ytterligare en dag och friskna till men träningen blev flyttad. Självklart är jag med på det, får ladda med mycket vätska och bra mat innan träningen så ordnar det sig säkert. Ska bli riktigt roligt, är så taggad över att jag kommit igång att jag varit på Eva om träning kontenuerligt varje vecka nu! Får se hur det går..

Den här fina bilden lånade jag hos Matilda (bilden är klickbar!):En höjd, som jag antagligen inte kommer att våga mig på.. Någonsin!

Våffellunch på äkta grädde

Blev så sugen igår på våfflor när Matinka berättade att de var ett gäng som skulle gå upp till lappstegestugan och äta våfflor. Var på väg att följa med jag också men eftersom jag är förkyld så valde jag att stanna hemma. Dels för att det skulle vara barn med som jag riskerade att smitta, men också för att jag antagligen skulle dö av den ansträgning som blir av att gå i snön i någon kilometer som förkyld. Orkar knappt rida nu och när jag väl gör det så blir det skritt för att inte fövärra situationen.

Samlar alla krafter tills på hoppträningen med världens bästa Eva Hägglund på fredag nämligen!

Här är receptet jag kommer att använda mig av:

Antal portioner: (10 st) 

2.75 2.75 dl kallt vatten
3.25 3.25 dl vetemjöl
1 1 nypa flingsalt
4 4 dl vispgrädde
smör till gräddning


Med sylt och grädde:
2 2 dl vispgrädde
hallon, drottning- eller hjortronsylt

Gör så här

1. Rör samman vatten, mjöl och salt till en jämn smet. Vispa grädden hårt och vänd ihop med smeten.

2. Grädda med smör i ett våffeljärn på full effekt och lägg dem på ett galler.

3. Med sylt och grädde: Vispa upp grädde och lägg på våfflorna tillsammans med sylt.Berättar hur resultatet blev sedan!


Receptet är taget från följande länk:

http://www.recept.nu/1.16873/leila_lindholm/efterratter_godis/agg_mejeri/frasvafflor#servings10

Heja Heja Heja Timrå!

Väntar på pappa och hans sambo/särbo för att de ska hämta upp mig då det är födelsedagsfika hos min syster ikväll. Dessutom ska vi agera hejarklack till Timrå så bara MÅSTE vinna sina återståeende matcher för ett eventuellt slutspel. Dessvärre tror jag inte att det blir så, ikväll vinner Frölunda över Timrå och Luleå vinner mot Södertälje. Mitt tips blir att Luleå tar den sista slutspelsmatchen, medan jag och Överste Morr bittert få stå på sidan och tjura. Fast skadeglädjen vore då liksom lite extra rolig eftersom Modo missade slutspelet även förra året!

HEJA TIMRÅ!

Sjukstugan.se

Förkylningen fortsätter, vilket är otroligt jobbigt..

Ska krypa ner under täcker nu innan jag åker till stallet, Moro ska få nya fossingar idag. Tur det, igår satt en sko något löst och det måste förstås åtgärdas. Får se om jag orkar rida efter det, i så fall blir det bara en skrittsväng så att han får röra på sig, dumt om han ska stå för mycket.

ÄNTLIGEN!

Snabbloggar lite nu innan jag ska lägga mig, har pluggat hela dagen idag, sista-minuten-studier så att säga. Brukar vanligtvis inte ägna mig åt sådant, men den här gången blev det så.. Kommer antagligen att få göra en komplettering, tror att jag missade "poängen" i analysen så jag får väl se vad läraren ger för omdöme. Nu behöver jag dock inte fokusera på det, istället blir det fokus på en ny kurs, nämligen Textkommunikation A. Den kursen verkar lite stressig, men det blir säkert bra! Har tjuvkikat på uppgifterna och den allra svåraste blir nog att lära mig Adobes InDesign..

I morgon blir det ridning och plugg, förstås.

Onödigt att besöka läkaren?

Hur får man hjälp med diverse fysiska problem utan att bli klassad som hypokondriker? Jag och Överste Morr diskuterade detta för ett par dagar sedan i och med att jag gått med en halvtrasig rygg under en väldigt lång tid nu. Det är inte bara ryggen som spökar för mig, jag är obotligt trött för jämnan och mina knän håller inte i detta skick länge till. Allt detta är något som jag rekommenderats att gå till läkaren med, men som jag istället drar på för att det bara kommer att se ut som att jag är en hypokondriker

På vårdcentralen där jag bor får man oftast tid samma dag om man ringer tidigt på morgonen, men tiden som ges är femton minuter per patient och under den tiden lär knappast läkaren hinna att kolla upp en av "åkommorna" som jag sökt läkare för. Och ska jag boka en tid för varje grej då lär jag bli stamkund på vårdcentralen, och då kommer jag också att klassas som hypokondriker, med all säkerhet! 

Så, hur gör man?  

Ska jag bara låta det vara, eller vad? Mest är det min rygg som irriterar mig nu, kan inte göra ett dyft i det här tillståndet. Att sitta, ligga eller stå är ett helt projekt i och med att den minsta felvinklingen kan göra att jag storknar av en plötslig och ihärdig smärta. Det gör fruktansvärt ont och jag kan med garanti säga att det inte är något muskelärt.. Stackars mig. Livet är inte en fest de här gångerna.

Världens bästa Moro!


Klubbtävling

Här är en lite bättre film från Överste Morr från dagens "tävling":

Debutant klass 1,50 cm

Ok, i själva verket så hoppade jag hela 50 cm banhoppning med Moro idag, en liten clearroundtävling med sex (eller åtta) språng. Jag valde dock att ta den korta rundan eftersom det var vår första "tävling" där jag var dönervös över själva grejen att hoppa bana. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så ville jag inte behöva tänka på höjden och det behövde jag inte alls göra. Vi tog oss runt felfritt i ett lugnt (alldeles för lugnt) tempo och jag har sådant jag måste finslipa på såklart.

Moro var antagligen bra mör från gårdagens gymnastiska övningar med Eva och själv känns det som att jag är på väg att bli sjuk. Det var alltså inte den bästa kombinationen men huvudsaken är att vi tog oss igenom banan med lätthet, efter sista hindret tyckte jag att det kändes lite väl kort och ville nästan hoppa språng sju och åtta också.. Vi avslutade dock och det var nog lika bra, när jag och Överste Morr hade beställt mat eftersom vi var döhungriga så tror jag att jag hade lite febervarning där ett tag.

Här är ett litet videoklipp från våran "debutering" som Sessan filmade:

Extraträning med Eva!

Snabb uppdatering innan sänggång, jag som skall upp tidigt och "tävla" i morgon.. Skulle antagligen ha lagt mig för länge sedan. I vilket fall som helst så tränade jag för världens bästa Eva H idag igen och jag tycker att det gick ganska så bra. Travarbetet fungerade riktigt fint, fast min hals mådde inte helt bra och det känns som att det är lite förkylning på gång. Konstigt vore det annars, Nea har varit dunderförkyld och hemma från skolan hela veckan.

Nåja, det gick i alla fall bra och i morgon är det dags för vår första "hopptävling"! Jag har vågat att anmäla mig till en klubbtävling som Timrå anordnar och jag ska hoppa den otroligt höga höjden på 50 cm! Det blir bra det, är så nervös inför hela grejen så höjden ska vara det minsta problemet anser jag.

Godnatt!

Detta visste du inte om mig?!

Jag har blivit utmanad av: Matilda

Så här går det till...

-Varje "spelare" börjar med att skriva 6 egendomliga/underliga saker om sig själv.

-Bloggare som blir "tagna" ska skriva 6 saker om sig själva i sin blogg & samtidigt
ange reglerna för spelet. Tillslut väljer bloggaren 6 nya bloggare & gör en lista av deras namn.

-Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta dem veta att de är tagna & att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


6 speciella saker om mig:

1. Jag har blivit biten riktigt illa i halsen vid halspulsådern av en elak ridskolehäst för 8-10 år sedan
2. Jag har gått på tre gymnasieskolor och tre komvux (med den nuvarande), vilket kan ses som en oerhört stor bedrift för någon som är så smart som mig! (haha)
3. Jag dansade i en grupp varje dag när jag gick i fyran och mimade till Spice Girls! (Jag var Mel B)
4. Jag ansågs vara talangfull inom hoppningen i tidiga tonåren! (Innan jag blev dödsförskräckt)
5. Jag spelade fiol i lågstadiet!
6. Jag älskar pojkband (fortfarande!)


Jag utmanar:

Sessan
Gabriella
Översten
Dressyrryttarrinnan

Hanna
Jennifer

Kärlek!

Mars 3, 2010

Har lite problem att blogga nu, eller problem med det mesta egentligen. Känner mig som en väldigt kriminell och värdelös dåre i allt ståhej runt omkring mig. Hur kommer det sig? Allt är ju bra, egentligen, det är bara det att jag vill ha det lite bättre. Så som livet alltid är och kommer att vara, för kommer man någonsin att känna sig riktigt nöjd med livet? Nja, tveksamt.  

Nu ska jag fokusera på Indien och sedan Arkiv X som vi så slaviskt följer, ÄNTLIGEN har Mulder kommit tillbaka, om än brutalt misshandlad och döende (säsong 8). Till min stora besvikelse så står det på wikipedia att han bara gästrollar säsong 8 och 9, och DET tycker jag är fruktansvärt dåligt av honom! SUCK.

Update

Har varit några turbulenta dagar.. Flyttade min prins till Veterinär Johansson eftersom jag upplevt en massa negativ energi i det tidigare stallet. Har därför inte bloggat riktigt nu de här dagarna eftersom mitt inre varit väldigt påverkad av det som har hänt. Nu är jag dock på plats och jag upplever hittills ett lugn i kroppen som jag hoppas fortsätter i framtiden.

Nu måste jag försöka plugga gärnet den här veckan, har sista uppgiften kvar att göra innan jag betygssätts, sen börjar kursen Textkommunikation A, 100 p. Verkar vara en hektisk kurs, men jag tror att det ska gå bra trots allt.

Underliga traderare

Sålde ett par thermobyxor på tradera i stl 158 eftersom Jonnys ena dotter växt ur dem, de är inte mycket använda (men ändock av ett barn). Sålde för en billig peng i "befintligt skick", vilket meddelas under min privata sida. Dock fick jag ett mycket arg mail igår om att byxorna var skitig, trasig och absolut inte i gott skick. Jag som vet att jag skickade ett par hela byxor får då bilder på en massa olika ställen där människan suttit och sprättat upp flera sömmar och menar att det är de här byxorna som jag skickat till henne. Suck.
RSS 2.0