Arbetslös, med hög arbetsmoral och flexibilitet.

Ja, ni vet, det klassiska.

Jaha, från och med idag kan jag härmed sälla mig till skaran arbetslösa ungdomar. Sitter förvisso fortfarande på HL och har ungefär 3,5 timmar kvar på mitt sista (?) extrapass för det här året, men jag anmäler mig arbetslös från och med det att jag sovit ut idag. På lönebeskedet gäller gårdagens datum som sista arbetsdagen så då får det vara så. Har fått jobbat mycket och hade antagligen arbetat ännu mer om det inte vore för de heltidsstudier som jag faktiskt bedrivit på sidan om. Och på tal om studier, jag är klar, klar med min gymnasiekompetens och därmed tar jag också studenten! Hurra för mig!





Jag känner mig som den här tjejen gör när hon springet ut till sin student! Bilden googlade jag efter och lånade från http://wilmaaaas.blogg.se/. Endast för att illustrera mina lycka över att äntligen slippa ha detta hängandes över mig.


*~~*~~*~~*~~*

När jag har alla papper hemma ska jag ha en liten studentfest och skryta över alla mina MVG (blandat med de G och få VG jag fick på gymnasietiden). Jag skulle tro att jag har ett relativt bra snittbetyg nu tack vare detta, blir intressant och se exakt vilket det blir, även om det bara är en siffra. Tur dock att administrationen tar en liten stund, då kanske jag har tid att röja upp den fruktansvärda röra som finns i vårt hus för tillfället. Usch. Innan dess kan kan jag inte bjuda hem någon, men när det väl kommer så ska jag bulla upp med smörgåstårta och fixa lite plockmat och bjuda (nästan) hela tjocka släkten.

Nåväl, åter till livet som arbetslös? Hur gör man? Jag vill såklart jobba, med något som jag skulle trivas med, men jag saknar utbildning förutom nu gymnasiekompetensen. Och då är jag nog inte så mycket att hänga i granen, tyvärr. Skulle tänka mig att jobba på förskola, inom detaljhandeln samt även inom städ. Har förstås inga specifika krav, det mesta skulle duga, men det måste vara något som inte sätter allt för stor press på mitt psyke och skadade hjärna. Så det där som CNC-operatör, tekniker och matematiker går förstås bort. Annars är det rätt öppet.

Vet ni av något jobb som är eller blir ledigt inom Sundsvall, Timrå eller Härnösands kommun? Tipsa mig!


Kommentarer
Malin

Fortsätt plugga till våren...nu när du ändå har ångan uppe. Läser man till förskolelärare kan man börja efter nyår.

2010-09-13 @ 12:45:23
c..

Jag är bara lite tjock , inte släkt men jag vill fan ha tårta!! Grattis kära du !!!

2010-09-13 @ 13:34:51
Marie

Grattis!!! Du är så duktig! :) Jag tycker vi ska slå på stort och fira inte bara med smörgåstårta utan också äta på Victoria och sen kanske Casinot? Någon passande kväll. Dessutom måste vi ju fira min födelsedag... Så nu har vi minsann anledning att fira!

2010-09-13 @ 16:38:58
Josefine L

Malin: Har försökt att hitta ett plugg som passar, men jag kommer inte in på något för tillfället och den utbildning jag vill gå är det tyvärr intagningsstop på i år.



C: Du är inte tjock, men nästan släkt! Klart du får komma när det är dags! :)



Marie: Klart som korvspad! Självklart ska vi fira och slå på stort, både du och jag! :)

2010-09-13 @ 17:39:17
URL: http://strindlund.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0