Skaldjurskalas.

Nu när inflyttningsfesten är avverkad fortsätter vi med att hälsa hösten välkommen, på riktigt den här gången. Preliminärt datum är satt till Lördagen den 9/9, klockslag ännu inte bestämt. Vi kommer att äta kräftor och frossa i övriga skaldjur tillsammans med goda tillbehör och alkohol.

Är man sugen på att komma kommer en liten avgift att tas ut, detta är för maten men då står jag för inköp och tillagning.

Kräftfesten efterföljs inte av krogrunda.

Starfruits and vodka.

Inflyttningsfest. Goda vänner. Mycket alkohol.

En bra värdinna blir ihågkommen, och för att se till att mitt ego etsar sig fast i mina vänners minne lite extra så tog jag tag i saken och ordnade alkohol, god mat och ett glatt humör för att få alla att trivas. Och jag tror faktiskt att alla, inklusive mig var utomordentligt nöjda när den nya dagen såg sitt ljus.

Ja, även om det fanns vissa som hånat mig under kvällen och menat att jag skulle däcka innan 21.00 om jag fortsatte mitt drickande i samma takt som jag gjort dittills, och som sedan låg där själva vid den tidpunkten. Skadeglädje.

Politiska diskussioner hade ett övertag under kvällen och det var riktigt trevligt och fullt av intelligenta människor som drack bål som egentligen inte smakade någon alkohol, utan istället var full med frukter som i sin tur bara innehöll vodka. Det blev en höjdare, åtminstone senare på kvällen då flera av oss var något mer påverkade.

"Öhh, har du döpt den, eller har du följt något slags recept?" - Sagt av en förvånad Jonna när hon tidigare ställt frågan om vad bålen innehöll och sedan fått svar på att det var Bea. Vilket förstås var ett stort missförstånd, och som var några gånger roligare under själva händelsen.

Det var en enormt lång och rolig kväll, där jag bland annat surrade med min förälskelse i 20 minuter och förklarade min kärlek till honom. Ja, fast jag tror ändå att jag påpekade ofta att han inte behövde vara orolig eller nånting. Och det är ingenting jag ångrar. Kärlek.

Det blir fler sånna här kvällar, även om det får bli ett uppehåll i minst ett par veckor framöver eftersom jag jobbar nu i helgen och inte har någon möjlighet då.

TACK!

Årets sista heta sommarparty.

Nu samlar vi ihop oss och ordnar ett rykande hett party och lämnar sommaren bakom oss, även om vädret förhoppningsvis håller i sig fortsättningsvis också så är ändå hösten på väg in i våra hus. I samband med min flytt till Härnösand är detta ett ypperligt tillfälle att ta farväl av sommaren.

Datumet är spikat till Lördagen den 26/8, uppe i Härnöand hos mig. Vid fint väder grillar vi och börjar då runt 17:00 för den som är intressrad, mat, dryck och något att grilla maten på medtages själv.  Övrigt folk är välkommen att dyka upp ett par timmar senare.

Jag förväntar mig glada människor som skapar dett hejdundrande party, känner du att du vill komma, släng iväg ett mail till
strindlund87@hotmail.com eftersom det inte är någon självklarthet att vem som helst kan dyka upp.

Missa inte!


Alla älskar Jimmy.

Gatufesten 2006

Årets höjdpunkt under den gatufestival som årligen sker i Sundsvall infann sig under torsdagen, kvällen då Joakim Thåström äntrade scenen och Jimmy Uhlin bjöd laget runt mer än en gång. Tillsammans med min ständige vapendragare Jimmy Hamrin började vi kvällen med några öl respektive sura drinkar nere vid Selångersån. När vi sedan reste på oss och begav oss in på festivalområdet var vi båda tämligen berusade trots det lilla som förtärdes, förvisso under en kort tid men ändock.

Vi knallade runt och träffade sedan två relativt kända profiler från hockeyn i Sillmans där vi sörplade öl tillsammans ett tag, tilla Kristet Utseende började sin spelning. Ingen musik jag normalt lyssnar på, men hey, det var rätt schyst att se live. Det var inte helt oväntat att vi stötte på flertalet andra hockeyprofiler framför scenen, människor som vi sedan valde att spendera resterande tiden av kvällen med.

Spelningen med Thåström var publikmässigt en hit, stämningen låg på topp och man gungade med längst där framme. Som vanligt (Ja, eller de få gånger jag sett Joakim live..) så körde han sitt egna lilla race, och hans hesa wiskeyröst i kombination med klockrena låtar, gör honom helt outstanding.   

Bottennappet stod idol-Sebastian för under fredagskvällen när han med uttråkad men kaxig blick tittade ut över det knappt fjärdedelsfyllda fältet med fjortonåriga tjejer. Klyschor som "Det känns så speciellt för mig att vara här i Sundsvall ikväll" och "Ni är den bästa publiken"  fick mig att gömma mig för att inte dö av skam, att han sedan inte visade det han kan så bra gjorde mig fruktansvärt besviken. Covern på Stones "Start me up" höjde betyget så att han åtminstone kunde kamma hem en 1a, men i övrigt, var det mest ett sömnpiller x 2 att se honom live på scenen.

Jag älskar bara en Jimmy, och det är min bäste vän.


JOakim.