Nu är det nog!

Nu är det definitivt, jag har gett det en chans och jag har inte tålamodet och kunskapen för att utveckla Moro till den underbara häst han ÄR där någonstans. Det är nya saker hela tiden och jag klarar verkligen inte av det gång på gång, nu behåller jag dock lugnet och trots detta så känner jag att det är för mig alldeles för mycket jobb. Nu är ny annons utformad och jag hoppas att någon nappar på den, någon vettig. Kommer INTE att sälja honom till någon osedd och jag kommer bara att sälja honom om det dyker upp någon vettig människa med stor kunskap och stort tålamod.

Med rätt människa så kommer Moro att bli en toppenhäst, och tyvärr, tyvärr så är jag inte den rätta människan för Moro! Jag kommer med största sannolikhet att ångra försäljningen när han kommer att dyka upp på träningar och tävlingar, men det finns antagligen inte en chans att jag får honom till det stadiet i vilket fall som helst.

Så nu är det bestämt, och jag får se om jakten går vidare på en annan häst eller hur jag kommer att göra.. Moro är egentligen inte en dum häst, men han är för mycket häst för mig och jag behöver en lugn och trygg häst som är känslig men ändå inte. Skall antagligen söka efter en äldre lärmomästare om jag skall ha egen häst!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag tycker att det är ett bra beslut =)

2009-02-24 @ 10:41:44
URL: http://mrsgralberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0