Fossil har åkt på sommarkollo!

Nu har lilla Fosse åkt på ett litet hingstbete i Häggdånger, första gången han åker själv i transporten och det gick exemplariskt! Han är väluppfostrad och modig vår lilla Fossil, eller Fossing som Värmland promt skall kalla honom. Väl urlastad ur transporten och framme så var det nya intryck som skulle in. Lukten och synen av en annan unghingst samt en gammal herre fick Fosse att trippa på och för andra gången någonsin kännas riktigt "hingstig". Väl i hagen så var det dock ingen större kamp vi fick se, men väl en hängande Fossil ála apa på Vákur. Lite storleksskillnad mot den stora klumsen Moro hemma på 165 cm. Så här lugnt var det i början:



Senare upptäcktes en skock får i samma hage och då insåg båda hingstarna att det var bäst att hålla ihop. Nyfikna såväl som hariga över den samling ulliga får som delade deras sommarbete:



Skall bli riktigt intressant att se hur den här sommaren utvecklar Fossil, han har fin potential och det vore synd att inte låta honom att umgås med andra likasinnade. Inom kort väntades två andra hingstar som skall ansluta till flocken, har inte hört något annat men vi hör väl hur det blir med det också så småning om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0