Orkar inte längre.

Jag klarar inte det här längre. Nu har jag gett det ytterligare en chans, men det fungerar bara inte! Jag kan inte bo hos min mamma så länge det är så här. Jag måste bortbortbortbortbort, innan jag dödar mig själv.. Jag flyttar på söndag, hoppas någon har tid att hjälpa mig, annars vet jag inte vad jag gör. Suck.

Sugen på en tjej?

Strindlund söker kärleken!

http://www.nogg.se/strindlundsokerkarleken


Ta er en titt, skriv lite i gästboken och framförallt, skratta mycket! ;)

Rocky Road

Underbara chokladglass, med kanderade pecannötter och härliga marshmallows.

Jag åt 750 gram, på en kväll och en morgon. Nu tror jag att jag måste spy.

Bortskämda skitunge.

Det är så fruktansvär misslyckat. Mitt liv, mitt obefintliga liv. Vad är det för mening? Jag har inget liv, och skulle lika gärna kunna lägga mig ner och , för alltid. Förlåt, men inget jag gör blir någonsin bra. Jag är en bortskämd liten skitunge som aldrig blir nöjd med tillvaron, och kommer antagligen aldrig bli det heller.

George Clooney

*Gäsp*

Idag är jag lite stolt över mig själv. På lunchen idag frågade jag mamma om hon inte kunde skjutsa mig till Timrå så att jag kunde träna lite ikväll, istället för i morgon, vilket var extremt skönt. Nu är jag dock trött, som ett svin. Riktigt gäspig och glansig om ögonen. När vi kom hem gjorde vi en god smoothie på yoghurt, hallon, blåbär, mango och lite juice och en nyttig smörgås till det. Magic Bullet, den är sjukt behändig, tack, tv-shop!

Í vilket fall som helst har världens vackraste kund varit inne och handlat av mig idag, det var en sån där som man inte kunde slita ögonen ifrån. Höll Geroge Clooney-klass och var sådär extremt charmig, jag föll som en fura. Att han sedan hade både fru och barn gör inte saken mycket lättare.. faaast, det där var väl mer än fantasi än verklighet. Ändock, var han väldigt vacker!

Och jag har fått för mig att Sushi är det godaste, i hela världen, och tjatar jämt om att äta det, snart. Så i helgen, senast, måste jag se till att köpa det i stan, så att jag får äta det. Om det inte vore fysiskt omöjligt, så skulle jag nästan tro att jag är gravid, eftersom jag hela tiden är sugen på det, och att jag aldrig ätit det innan. Det kanske är Hanna som smittar av sig.. Haha!

Jag börjar 13:00 i morgon, och jobbar till 20:15, även på torsdag. Och sen är jag ledig, i fyra dagar!

För övrigt så går min nyttighet framåt, både fysiskt och psykiskt.. haha
RSS 2.0