Min värmländska tös tycker..

Du passar som blond, vad det än är för nyans. Även platinablond..

*tystnad*
Passar din IQ alldeles ypperligt!  image24

Århundradets festligaste citat:

"Jaja, gör vad som helst bara ni inte blandar in mig"


Angående om att inte dra in någon som i högsta grad är iblandad, eftersom personen var den som stod i fokus.

Vintips och lite skvaller..

Efter att ha blivit dumpad av T alldeles innan jag skulle ställa mig i duschen inför kvällens vinpimplande och skitsnack får jag ett sms med texten: "Hörru, jag måste ställa in våran date.. Jag är så jävla bakis!". Det var väl ungefär där, trots min dåsighet som jag insåg att jag faktiskt ville gå ut och leva rövare så jag fick helt sonika ta och ringa runt till alla jag känner, och inte känner, för att få tag i någon som ville hänga på. Strömmingen berättade om att folk, alkohol och musik stod i fokus på Bryggan, och då kom jag att tänka på U som innehar en husvagnsplats där ute och rätt vad det var satt vi och lyssnade på grymt skön musik och drack glas efter glas med vin.

Vi tömde en hel låda med vin och detta fick vi sota för idag.. Jag blir aldrig bakis, men jag antar att det är skillnad att dricka 1 ½ liter vin mot för några öl. Helt ärligt så tycker jag inte om vin, men just det här vita vinet är faktiskt fantastiskt gott. Det är ett tyskt vin som jag inte minns namnet på, men det är ett sött och väldigt lättdrucket, som har ganska svag alkoholsmak. Extremt gott! Eller ja, inget jag dricker till maten, för jag dricker ju inte alkohol för att det är gott, vem gör det egentligen?

Lådan är ljusgrön och jag tror det börjar på E.. Står alldeles ovanför ett annat tyskt vin som heter "Rhine Lady" på bolaget i Timrå. Vilket för övrigt också är ett bra och gott vin! Jag tycker om tyska viner, lättdrucket liksom! Nåväl, jag antar att den enda som läser min blogg som dessutom dricker vin är min Myra, men som aldrig unnar sig den där dimman jag strävar efter.. Men nu vet du, om du tycker om bäbisvin, så är detta mina två förslag till dig! Billigt är det också, 46 kr/litern.

I övrigt så råkade jag sända iväg sms till alldeles för fel person.. det gick ju bra, väldigt bra, men ändock så hade det kunnat sluta illa. Dock så var det den där dimman som gjorde att jag inte orkade att fortsätta svara eftersom så fort jag fått på mig täcket så somnade jag.. Med telefonen i handen, och en början till ett svar. Vaknade i morse runt sex-tiden och undrade vart den var och då låg "U" på den. Nåväl, min stackars telefon börjar ju för övrigt att gå i bitar nu, bokstavligen talat. Jag har tejpat ihop den med monstertejp från HL, och efter det har jag väl hunnit tappa den i golv och asfalt mer än vad jag kan räkna på min ena hand. Det verkar som om att det är dags att införskaffa sig en ny.


Dagens skönaste konstaterande:

Vi har ett mirakelkylskåp! Öppnad mjölk håller i ett par veckor och är fortfarande drickbar, och grönsaker håller sig i ett par månader med endast rynkor på ytan. Jag ÄLSKAR mitt kylskåp!

image24

Musiktest.

1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.


Det här är mina svar;


1. Hur mår du idag?
Rich girl (Gwen Steani vs. Eve)


Det är väl ungefär som jag känner mig varje dag.. Rik alltså.

2. Kommer du komma långt i livet?
Karatefylla (Byz)

Karatefylla? Ja, jo, det är gott.. men betyder det att jag blir alkolist då eller?


3. Hur ser dina vänner dig?
Everythinh (Hooch)

Från Scrubs ursprungligen, ni som känner till vem och vad Hooch har för roll där vet väl vad det är för en typ. En lättretligt färgad person som överreagerar och överdriver om allt.

4. Kommer du gifta dig?
Play it for the girls (Danny)

Ja, visst kommer jag att gifta mig, men den här låten indikerar på att jag hoppar ut ur garb


5. Vad är ditt livs themesong?
Enough crying (Mary J Blige)

Det är väl lite vad jag försökt med hela tiden.. sluta grina liksom.


6. Vad e ditt livshistoria?
What you waiting for (Gwen Stefani)

Det där handlar säkert om att jag inte gör det jag vill med mitt liv.. drar ut på det och missar chansen liksom..


7. Hur är skolan för dig?
Beutifull world (Colin Hay)


Ehh, okej. Första snedsprånget, verkligen.. Hade passat bättre med hans overkill..

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Sång om ingenting (Kobojsarna)

Haha, oja. Att komma framåt i livet är ungefär som den här sången, bara slams och trams.


9. Hur kommer imorgon vara?
Superman (Lazlo Bane)

Ja, eftersom jag nyss blev dumpad efter bestämmelser om en massa vin och skitsnack så kommer jag definitivt vara som världens piggaste kvinna i morgon.

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Overkill (Colin Hay)

Jaha, där kom den.. och det stämmer väl kanske, det är väl det bästa av det sämsta liksom.


11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Have it all (Jeremy Kay)

Allt jag kan säga är att det blir en tuff vecka.


12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Becoming Insane (Infected muschroom)


Ehh.. behöver jag tillägga något annat? Ha ha !

13. Hur är det med ditt liv?
Show me your love (Ukraine, ESC)

Ja, jo.. mitt liv handlar om att se kärleken i var mans ögon.. och kräva den därefter.

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
But I do love you (Coyote Ugly, hon som sjunger låtarna på soundtrack)

Kommenteras ej.


15. Hur ser världen på dig?
Le Parkour (Afasi & Filthy)

Att jag trampar över allt som står i min väg, hoppar omkring där det passar.
Sen var det några fler frågor.. men jag hoppade över dem, orkade inte, dessutom tog låtarna slut. Listan jag snodde av en i min bekantskapskrets hade definitivt tagit det rakt efter hur hon själv känner. Det skulle jag kunna svära på konungens grav. Jag passade på att kommentera så att folk förstår också.. haha

Favorit i repris:image26

Av: Nina Hemmingsson.

Okej, jag måste väl bli vuxen nån gång..

Nackdelen med att jobba natt och inte lyckas kliva upp i tid resulterar i att man sitter klarvaken 03.30 och drar sig för att lägga sig. Sitter just nu och lyssnar på Mr. Justin, som i dagarna är i Sverige för visa sin sexiga lilla rumpa. Självklart med 7th-heavenstjärnan Jessica Biel springandes i hälarna.. Men vad gör det, än så länge riktar jag in mig på någon som jag har större chans hos. Taget direkt ur luften, t ex Danny Saucedo, ja, han är nog rätt lättillgänglig.. Nåväl. Jag byter musik nu, han har varit bättre, Mr. J. och just nu håller han inte riktigt måttet, Inte ikväll.

Jag har funderat, efter att jag 'dumpat' the big love.. eller ja, egentligen var det ju han som ryggade först på grund av diverse omständigheter, men nu försöker jag intala mig själv att det var jag som ångrade mig innan han fattade vad som pågick. Äsch, svammel. Hur som helst, han bidrog till en oerhörd lättnande känsla som gjorde att jag klev in genom dörren på jobbet med ett leende på läpparna i fjol sommar.. Och vet ni vad, jag tror tametusan att jag har hittat en ny inspirationskälla i år! Det är absolut inte samma känsla som för 'Gustav', men något liknande, fast på vänskapligt plan. Och det är roligt!

Dessutom har jag en siba-kille att charma och detta är vägen till hans uppmärksamhet:

  •  Jag ser det som ren tur att jag aldrig köpte den där portabla dvd-spelaren i vintras, nu kan jag göra det på Siba. Och vad kan man använda den till? Hör och häpna, ibland blir det extremt lugnt på jobbet och då skulle man kunna titta på Scrubs.
  • Min telefon har gått sönder, alldeles i samband med att min abbonemangstid snart går ut.. Jag måste med andra ord åka in och få en personlig guidening genom telefon- och abbonemangsdjungeln
  • Det är REA på Siba, och eftersom min Mp3-spelare har lagt av så skulle man lika gärna kunna passa på att fynda.

Ni ser, det är tecken på löpande band.. och jag som redan är utfattig kommer inte att bli rikare av det här.

Jag har dock ett bekymmer.. och det är att jag har bestämt mig för att jag vill att folk ska börja se mig som den vuxna människa jag skall föreställa. Inte som som barnet jag känner mig.. Min mognadskurva har verkligen åkt sin egna spejsade berg- och dalbana. När jag var liten, så var jag förstås barnslig och bra, precis som det skall vara, och när jag började i högstadiet var jag så vuxen och mogen. För åjo, visst var det så, med vissa undantag. Hmm, okej, det handlar om rätt stora undantag men ni förstår vad jag menar. Vi var ett gäng som faktiskt VAR mognare än alla andra. Nåväl, den tiden flöt på och första året i gymnasiet var jag av någon anledning varken vuxen eller barnslig. Jag bara var den tiden, och när jag senare för första gången flydde i mitt liv så blev jag barnsligare än dem som går i femte klass. Det säger ju en hel del..

Och det har på något sätt hängt med sedan dess, och nu har det gått tre år och allt känns fruktansvärt jobbigt. Tanken på att jag är 20 år gammal och inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Jag är medveten om att jag behöver växa upp och att jag får någon slags stabilitet i livet för att det ska fungera. Jag vet bara inte hur man gör, det här barnsliga i mig är ganska gott.

Jag behöver i alla fall hjälp, så, berätta gärna.. Skriv en rad och kommentera så kan jag samla ihop det till en lista senare!

Adiós, nu måste jag försöka sova.. klockan slog precis över till 04:47. Oyeaah.

Let's do the bananadance !

image24image24image24image24image24image24image24image24image24image24image24image24image24Dem här gästande hysteriska banandansarna tillägnar jag åt min förra arbetsplats som tagit in ALLA mina favoriter bland plockgodiset! Nu är det nästan synd att man inte jobbar kvar så att man kan gå och plocka titt som tätt! Dessutom kostar den endast 29 kr/kg den här veckan, så ni kan ju gissa vem som har laddat upp riktigt rejält och kommer att inhandla mer. Woho! Det var den nyttigheten det..  

ODUGLIGA ODÅGA!

04.00, om cirkus tjugo minuter har jag diverse byten på en av mina maskiner. Tänkte dock skriva av mig lite först så här på morgonkvisten. Jag träffade fjolårets kärlek vid skiftbytet ikväll och jag kan helt ärligt säga att det inte existrerar någon kärlek längre. Kan bara fråga mig själv varför jag föll så hårt förra året och den enda förklaringen var väl att det var ett lätt byte, om han hade varit singel. Typ så.. Nåväl.

Nu vill jag bara åka hem och sova, första natten är alltid dryg. Har för övrigt börjat söka jobb på allvar from hösten, har inte riktigt bestämt mig för om jag ska plugga eller om det blir jobb. Beror väl på vad det dyker upp för något, hoppas på att höra mer från en tjänst som jag tror skulle passa mig ypperligt.

Jaha, det här tog fem minuter och klockan slog precis över till 04.05 så jag ska väl antagligen gå ner och ta itu med detta. "Bara" tre timmar kvar nu och vi har precis passerat den drygaste timmen på hela natten. Som sagt, det ska bli gott att komma hem och sova.

Humor på HÖGSTA nivå... HAHA!

Tänk om det hade gått så här.. reaktionen är i alla fall en klockren analys på den Schizofrena..

image23

Fast å andra sidan.. chef, tummen på det rätta stället och potent* är väl inte direkt vad vi väntar oss heller så det skulle omöjligen kunna inträffa.. Eller vad säger du Morran? roflJag ställer mig frågan ofta om det är så att den här Nina Hemmingsson har skuggat och analyserat min högst intressante vän från Värmland..

* Motsvarigheten till impotent.. ?

Världens vackraste häst har gått ur tiden..

Kom och tänka på min gamling alldeles för en stund sedan, och tårarna riktigt flödade ner från mina kinder. Jag saknar henne, och inget har varit sig riktigt likt sedan hon försvann ur mitt liv. Jag önskar hon kunde ha funnits här alla gånger jag behövt någon att visa mina känslor öppet för. Jag önskar att vi aldrig hade sålt huset så att våra band blev svagare. Jag älskar henne, och stundtals är det fortfarande fruktansvärt. Gurisaba, älskade älskade.


image22


1978 - 2005

Sommaren gör mig dödligt het!

Jag ÄR en tiopoängare, sagt idag av fårskallen!

Herre min gud, jag är blond OCH snygg!

Så här ser det alltså ut efter ett halvår.. det är inte bimbo-blondt, men för mig är det megamegablondt! Haha!

image18
image19


Detta är en förebild, från i höstas:

image20


Ni får säga vad ni vill, men jag är fan snygg som blondin (OCKSÅ!).

I ate a hottie beacuse I love marijuana.

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:
White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

Hur blir er mening?

Exklusivt från den schizofrena.. Fårstår mig inte på den tönten, hur i helvetet kan man gå från det ena laget till det andra? Skulle aldrig ens tänka tanken, och allt detta, är för hennes fascination av mongolider. För mig är det ett mysterium varför man väljer att bli förtjust i dem.. Eller ja, man letar väl alltid efter någon som man är något smartare än och jag tror att hon kanske har funnit sin väg liksom. Nåväl, undrar hur Jonathan känner sig.. I och för sig tror inte jag att han ångrar sig, han är lite som mig, så fruktansvärt stark och underbar. Eller ja, när jag tänker efter finns det inte så  många fler likheter..

Och titta på bilden på Floppa (i värmlands blogg).. han ser gammal, sliten och riktigt osnygg ut. SPYKÄNSLOR liksom.. Uääck.

Dagens Scrubs: Sorgligaste avsnittet någonsin.

And JD´s thinking, again.

"But In the end the most imported thing to accept is that  no matter what how lone you feel, how painfull it may be... With the helps of thouse arround you, you get trough this to."


Säsong tre, avsnitt fjorton.

Grattis till mig..

För jag har tagit körkortet! WOHO!

Hur det än är.. Jag älskar pengar, och jobb går alltid före.

Nåväl.. det blir jobb inatt. Trots en väldigt ond rygg, pengarna behövs och tanken på att jag ev. kommer att få en skymt av underbara "Gustav" gör mig väldigt lätt att övertala. Hoppas bara att den här natten inte blir lika jobbig som den igår. Den var riktigt dryg i alla fall, och inatt får jag köpa mig en tidning eller något att läsa.

Definitivt ödet !

Jobbade ju som tidigare sagt inatt på HL och det var en av de mest dryga nätter jag någonsin jobbat. Jag har ont i mitt knä och i övrigt värker benen som sjutton. MEN, jag tror på ödet... För vem träffade jag inte när det var dags att gå hem om inte min älskade "Gustav" . love Leendes satte jag mig i bilen och blickade ut genom fönstret, och när våran låt spelades mådde alla mina kroppsdelar och organ helt fantastiskt bra! Där kunde jag inte hålla mig och jag verkligen brast ut i fnitter. Ja, jag har utsett en låt till oss två och det är inget konstigt med det, och hör se! Han har antagligen inte någon speciell låt dedikerad till oss två, för ärligt talat så har han nog inte ägnat en endaste tanke åt mig under vinterhalvåret. Men det gör inget, och skulle han vara singel nu, så står jag redo att ta den platsen.

Jag är säker på att det en dag blir han och jag. Hoppas jag. Hihi!

Fredag Natt på HL

Åhhh vad jag älskar HL, eller inte. Antar att det bara blir en natt nu, jag orkar nog inte riktigt ta två tolv-timmar på rad när jag är van att sitta framför datorn till två-tre på morgonen och sedan sova till tolv-ett någon gång. Jag tror helt enkelt att den här natten får vara en natt för att känna av hur det känns, senare i sommar lär jag jobba i stort sätt varje dag.

Fröken Bitter är inte längre bitter!

TACK!

Fröken Bitter hissar:


  •  Sommaren för att den är här, tack sköna juni för att du åter kommer in i mitt liv.

  • Besked från min förre arbetsgivare att semesterersättningen är mycket högre än väntat.

  • Mycket goda arbetsintyg från redan nämnda.

  • Istället för den åttonde juni börjar jag inatt istället med att jobba extra istället för min far, eventuellt även morgondagens natt. Vilket i sin tur leder till att jag kommer att ringa min ordinarie förman för att begära att han skriver mig från idag, samt att jag ev. får börja två dagar tidigare än beräknat på det skiftet. Det kan ändå inte spela någon roll med tanke på att vi får timlön denna sommar. Alltså ingen förlust för företaget!

  • Min körlärare, som skall äta upp sin hatt om jag inte klarar körkortet nästa gång. (Hon har i och för sig ingen hatt) rofl

  • Att Danny gör mig fruktansvärt lycklig! Det är ingen hemlighet att jag blir förälskad i killar som sjunger titt som tätt, eller ja, killar överhuvudtaget men den här tönten får mig att grina av lycka! Underbara, älskade!


 

Pussipuss

RSS 2.0