Stjärtansikte.

"Jag tycker om dig, buttface."  - Det torde vara bättre än fittansikte...


För övrigt så är det här min favoritlåt, genom alla tider:




4 non blondes - What's up.

Ingen rubrik.

Jag har ont i mina små, och nästintill obenfintliga muskler. Och tusan vad trött jag är.. Jag känner absolut ingen lust för arbete i helgen, inget annat heller för den delen. Det skönaste vore om jag helt enkelt fick ligga i min säng, äta dubbelnougat och titta på Scrubs, det hade varit livet. Liksom. Var för övrigt på Harry Potter and the order of the phenoix igår, och det trillade ett par tårar när Bellatrix Lestrange kastade dödsdomen mot Sirius Black, kanske världens bästa karaktär.. i böckerna om HP. 

Jag har försökt komma igång med träningen igen, och jag har lite svårt att motivera mig. Fast nu har jag kommit på vad jaag ska bli, antingen rockstjärna, eller polis. Helt sjukt bra! Om jag ska bli polis så måste jag verkligen bli fith, och sen måste jag kräva operationer och liknande, sen, så kan jag bli kriminalinspektör. Woho, liksom. Min myra sa att jag skulle passa inom polisyrket, och jag kan inte mer än att hålla med henne. Fan, jag är ju den enda som skulle kunna förändra världen. Utan mig, så går jorden under. 

Fakta, svart på vitt. 

Och sådär ja, nu har jag badat en stund, det var riktigt skönt.. Mina muskler behövde det. Nåväl. Jag har i alla fall tagit mig en bit på vägen, och äntligen klarat av att gå och surra med henne. Det kändes riktigt bra, och vi kom bra överrens. Jag hoppas att det håller i sig :) Och NU ska jag gå och äta jordgubbar, I lovin it. Måste passa på medans man kan, dock har jag väldigt ont i magen till och från, och kanske beror det på jordgubbarna, jag vet inte. 

Adiós. 

Olalaaa.

Men se goddag är ni här? Är ni verkligen kvar? Det trodde jag aldrig, men ni har väl inget val. Men snälla ingen panik här, för jag har aldrig begärt att ni ska stå ut med mina skrik o min värld. Varje dag av mitt liv, varje andetag tar tid. Jag står aldrig stil!

Black label society - In this river.

Ta er tid att lyssna på det här, jag lovar, det är ingen skit. Den är fantastisk!

Livet är som en toast: Platt, men riktigt god i perioder.

Okej, ödet, det tror ni på, visst? Ni vet SIBA-killen jag så lätt trånade efter för ett tag sedan, igår, så stod han där, bredvid mig i kön på MacDonalds och såg så där charmig och söt ut som han alltid annars gör. Dock, så var det några veckor försent, hade situationen varit annorlunda, så hade jag tammetusan slagit mig ned bredvid honom. Han satt där alldeles ensam och tuggade på sina potatispinnar.. Fast ni vet ju alla, hur jag älskar jakten och hur jag lika snabbt blir förälskad, blir ointresserad när den andre visar intresse.. så, well, därför är jag väl ganska förvånad över det nuvarande har utvecklat sig. Ja, jag har träffat någon, och det känns bra för en gångs skull. Fast, jag är elak, hela tiden, jag vet inte om det är för att jag undermedvetet (eller medvetet?) vill försöka skrämma bort honom.

Allt känns så konstigt, hela situationen är lite underlig faktiskt. Det här är inte vad jag har tänkt mig, men blir det någonsin så? Som man har tänkt sig alltså, tveksamt. Jag vågar inte ta det här steget mentalt att vi två skulle vara ett par, eftersom det verkligen skrämmer skiten ur mig, på riktigt. Jag har egentligen aldrig haft något seriöst eller varit det, och det här känns så jäkla seriöst att jag blir hjärndöd. Det är ett jäkla gissel, att tampas med de här jobbiga funderingarna. Historien är lång, om varför det känns mer seriöst, än seriöst, men det är antagligen något vi måste snacka om, och antagligen är jag mer rädd för det än jag måste.

Släktingar undanbedes att tala om detta, med varandra, och med mig. När jag är redo, och vet att det kommer att hålla, den dagen kommer jag att berätta själv. Nu tror jag i och försig att det endast är Myran som gluttar på min blogg, men om andra också kikar så skulle jag uppskatta att det hölls tyst om detta än så länge. Peace, liksom.

Nåväl.. Spenderade förra helgen i ett regnigt Sthlm tillsammans med min väninna från Nyköping. Det var trevligt, men ack så mycket shopping. 3 dagars konstant shopping, ändå höll jag mig i skinnet, och jag fick helt enkelt välja bort dyra middagar och casinospel till förmån för diverse tröjor och byxor. Så nu, har jag med andra ord ÄNNU mer kläder än innan, och jag vet inte ens när jag ska hinna med att använda allt. Tragiskt.

Josefine hissar: Toast, med ost, skinka och 3 skivor tomater. Jag fullkomligt älskar det, och lever på det. Frukost, lunch, middag. You name it, går t om före monsterfrukosten på Scandic Hotell, jag valde helt sonika att äta toast till frukost, trots att det fanns smörgåsar, pålägg, frukter, olika filsorter/yoghurts, pannkakor, kokta ägg, äggröror, prinskorv, bacon och gud vet allt. Toast is the shit, så som fjortisarna (uttalas med å, blir mycket klatschigare så). Ja, för ni förstår, det kommer t om före min gourmetmat också och då kan ni förstå. Sjukt gott, liksom.

Nu väntar en helg med arbete, och det ska bli.. fruktansvärt tråkigt. Jag är inne i en period där jag känner mig mer värdelös än vanligt, i allt jag gör. Gör fel, typ hela tiden och inget verkar gå bra, och ja, jag blir less på mig själv, att jag ska vara så dum alltid. Att vara blond är gott, men att vara blond med mindre hjärna är inte bra. Vart tusan är det där vuxna, mogna och seriösa, som jag vet att jag har någonstans? Lurar alla andra, inklusive mig själv om att jag skulle må bra, och bara vara flummig. Nej, det måste komma ett slut på det där, jag måste bli seriös annars slutar inte det här bra.

Adiós.

Håhåjaja!

Musik, hur många vet du vilka de är?
 
Kryssa i de artister/grupper du känner till och räkna sedan samman dina kryss

0-20 = IG
21-40 = G
41-60 = VG
61-80 = MVG
81-101 = MVG +


ROCK

[x] BLINK-182
[x] red hot chili peppers
[x] nirvana
[x ] foo fighters
[x] queens of the stone age
[x] audioslave
[x] nickelback
[x] puddle of mud

Totalt: 8


CLASSIC ROCK

[x] led zeppelin
[x] pink floyd
[x] jimi hendrix
[x] aerosmith
[x] queen
[x] the rolling stones
[x] the who
[ ] t-rex
[ ] mean street

Totalt: 7

POP

[x] britney spears
[x] christina aguilera
[x] justin timberlake
[x] kelly clarkson
[x] simple plan
[x] backstreet boys
[ ] rachel stevens
[x] will young

Totalt: 7


HIP HOP/ RnB

[x] 50 CENT
[x] fat joe
[x] kanye west
[x] eminem
[x] sean paul
[x] snoop dogg
[x] 2pac
[ ] D12
[ ] Xzibit
[x] g-unit

Totalt: 8

METAL

[x] AC/DC
[x] guns 'n' roses
[x] mötley crüe
[x] kiss
[x] iron maiden
[x] metallica
[x] motörhead
[x] black sabbath
[ ] desyre
[ ] redcat
[ ] dirty licks

Totalt: 8

HEAVY METAL

[ ] dragonforce
[x] KoRn
[x] judas priest
[ ] deftones
[ ] fear factory
[ ] cathedral
[ ] dragonhammer
[x] rage against the machine

Totalt: 3

DEATH METAL

[ ] chimaira
[ ] soulfly
[ ] hatebreed
[x] children of bodom
[ ] arch enemy
[ ] morbid angel
[x] in flames

Totalt: 2

GOTHIC METAL

[x] epica
[ ] paradise lost
[x] nightwish
[ ] lacuna coil
[ ] after forever
[ ] xandria
[x] within temptation
[ ] charon

Totalt: 3

PUNK

[x] sex pistols
[x] the clash
[x] misfits
[ ] towers of london
[ ] pennywise
[ ] the dead kennedys
[x] the ramones

Totalt: 4

INDIE

[x] arctic monkeys
[x] the killers
[x] blur
[x] franz ferdinand
[ ] razorlight
[ ] the kooks
[x] the strokes
[ ] the libertines
[ ] dirty pretty things

Totalt: 5

ALTERNATIVE

[ ] muse
[ ] radiohead
[x] skunk anansie
[ ] placebo
[ ] massive attack
[x] the darkness
[ ] portishead
[ ] the shroud

Totalt: 2

EMO

[ ] fall out boy
[x] my chemical romance
[ ] hawthorne heights
[ ] funeral for a friend
[ ] taking back sunday
[ ] atreyu!
[ ] lostprophets
[x] panic! at the disco

Totalt: 2


Totalt: 59 = VG.

Trodde faktiskt att jag skulle slå Värmland med hästlängder.. Eller ja, jo, det gjorde jag ju. Jag fick 20 poäng mer än henne, samt att jag inte riktigt förstår hur hon kan få VG när gränsen för det där väl godkända ligger på 41+ liksom. Nåväl.. Hon får väl tro att hon förtjänar ett VG, men jag kan bara tänka mig alla gånger hon sagt hon fått högsta betyg på arbeten från tentor och dylikt, det kan ju bara betyda att hon hennes schizofrena hjärna ser det den vill se, och inte det som står svart på vitt.

Herr Kanin på nya äventyr!

Cafeteria, Busfabriken, Halmstad

Flicka ~10 till ett par andra flickor i samma ålder:
Alltså, det var skitläskigt när vi sov över hos Bella! Mitt i natten vaknade vi och hörde någon som rakade sig, fastän hennes pappa var i Stockholm hela veckan och bara hennes mamma var hemma! Vi blev jätteskraja och låg vakna jättelänge efter att det slutat surra. Jag tänker aldrig sova över där fler gånger!

källa: www.tjuvlyssnat.se

Klockrena Nina Hemmingsson.

image27

Av: Nina Hemmingsson


- "På senaste tiden har haft en märklig känsla av att livet liksom bara är en slags teater.."
- " *Suck*, Lite mer inlevelse tack.."


Funderar du på att gå till en terapeut? Ja, alltså.. jag tror inte att det kommer att ställas kravet att du ska komma dit med inlevelse. Det räcker nog med att du pratar om ditten och datten, på ditt egna lilla vis, så kommer allt att ordna sig. Puss.

"När hela världen inte rullar runt en.."

Utanför ICA Nära, Berghem, Umeå.

Kille ~20 ser vilse ut och verkar försöka följa väginstruktioner från någon över mobiltelefon.
Killen: Ja, jag är vid ICA nu! Skulle det inte vara lättare om du kom ut och mötte mig?
Det blir tyst några sekunder.
Killen (frustrerat): Åhhh! Din jävla rullstol är det värsta som har hänt mig!


Källa: www.tjuvlyssnat.se

Bloggandet ligger på is..

Jobbar alldeles för mycket nu.. Fick erbjudande om jobb idag också men kände mig tvungen att tacka nej då jag behövde lite sovmorgon idag. I veckan väntar fem nätter på rad, sen åker jag till Stockholm med min Hanna som skall gifta sig snart. Hi hi hi! Det blir trevligt! I övrigt så har det varit skiffest, och det var grymt trevligt.. Full som ett ägg, men trevligt var det.

Adiós.
RSS 2.0