Årsredovisning.

År 2006 lider mot sitt slut och kanske skulle jag ta och sammanfatta det gångna året i text och bild.

Jag trodde det föregående året var det värsta i mitt liv, men efter ytterligare ett år till vet jag att fallet inte var så. Detta är en stående inledning för mig när jag sammanfattar hur året varit, men å andra sidan kanske den inte är riktigt giltig då jag har haft perioder det här året som varit alldeles fantastiska. Fast ska man se det på det sättet så har jag även haft jobbiga perioder, som jag aldrig någonsin upplevt tidigare i mitt liv.

Så, hur såg året ut, statistiskt sätt?

Diagram 2006

Nu är skalorna lite för stora, och det ser ut som det är väldiga skillnader, vilket kanske inte stämmer som det ser ut här ovan, men det sammanfattar åtminstone hur känslorna varit under året, där 10 är riktigt bra.

Vad var det bästa som hände under 2006?

Det bästa som händer mig under året var när jag började arbeta på HL Display, tro det eller ej. Men faktum är att mitt liv började fungera som det aldrig gjort förr. Jag träffade nya, roliga människor varje dag, och dessutom fann jag mitt livs största kärlek. Torbjörn. Ja, det är så han heter, och dem allra flesta vet hur den sagan slutade, men det var fruktansvärt underbart, även om det inte blev som jag tänkt mig.

Och självklart kan jag inte välja en händelse, utan jag måste även berätta om den fantastiska resan till Göteborg med Emilie, under en väldigt kaotisk tid planerade jag en resa söderöver för att titta på en av världens mest underbaraste skapelser, Robbie Williams, på Ullevi. Konserten i sig var helt oslagbar, men övrig tid tillsammans med henne där nere var helt underbar. Vi hann med både shopping, nöjen och lite stress, på bara 1 ½ dag. Vi flög nämligen ner på fredag kväll, hade hela lördag och for sedan hem på tidig söndag eftermiddag.

Och än är det inte slut... Jag har bevittnat två spelningar med ett levande mästerverk, Joakim Thåström, första gången i Karlstad när jag var på besök hos Marie i Arvika, och andra gången hemma i Sundsvall på Gatufesten tillsammans med Jimmy. Båda spelningarna var sanslöst bra, även om den i Karlstad var med mer känsla, och den i Sundsvall var med mer stämning från publik.

Vad var det sämsta med 2006?

Aj då.. Jag vet inte riktigt hur jag ska berätta om den sämsta händelsen. Eller, förresten. Den sämsta, absolut värsta händelsen under året, kanske den värsta i mitt liv, var då jag av eget beslut förlorade en av mina bästa vänner i förmån till sin partners behov. Det har tagit väldigt hårt på mig, även om jag numera inte funderar över det så mycket. Och som man säger, med allting ont i livet kommer det alltid något gott, och för några veckor sedan träffade jag som en slump på en gammal klasskamrat som även hon har betytt enormt mycket för mig, och som jag numer tränar tillsammans med.

Hände några stora förändringar?

Oja. förändringar som jag aldrig trodde skulle ske. Jag har blivit till en människa som jag tidigare alltid har föraktat, jag har avbrutit mina studier och jobbar numera på ICA Nära på hemorten. Trots att det endast var 1 ½ termin kvar av skolan så tog jag det här beslutet i och med den utvecklingen som skedde efter sommaren. Från en skala på tio, till noll igen fick mig att tacka ja när jag erbjöds en tjänst på ICA eftersom jag känner att mitt liv fungerar bättre då det inte finns lika stora krav på mig när jag arbetar, som när jag går i skolan, främst från mitt eget håll.

Förhoppningar för 2007?

Under åren som gått har jag lärt mig att inte ha så stora fövätningar inför det nya året, terminen eller säsongen eftersom chansen är oftast är lika med noll att det uppfylls, så att inte ha några speciella förväntningar kan istället vara mer positivt än att ha det. Men ändock.. Jag hoppas att det nya året blir till det bättre för min egen del, både ekonomiskt, psykiskt och fysiskt. Har i alla fall avslutat det, snart, gamla året relativt bra under alla tre kategorier.

Övrigt:

År 2007 är det år då jag för 20 år sedan föddes, och nu filas det på planerna inför den 26 Januari, då jag förresten också jobbar till klockan 20.15 på kvällen, detta är dock något som säkert kan lösas om jag så önskar. Under 2006 hann jag dessutom flytta hemifrån en period och bosatte mig uppe i Härnösand och det var väldigt lyckat. Jag tror aldrig att jag umgåtts med mina vänner som jag gjorde då, vänner som jag numera rankar väldigt högt i livet.

Om exakt en vecka kommer "min" häst Kulla åter igen vara i min ägo, och det känns enormt roligt. Jag har saknat henne, och i och med att hon såldes har mitt liv gått rakt utför så förhoppningsvis.. förhoppningsvis hjälper hon mig på fötter, på riktigt igen. Utöver det så skrev jag in mig på ett gym för cirkus 3 veckor sedan och träningen går faktiskt framåt.

Carro, Jonna, Marie.. Ni betyder enormt mycket för mig. Men det är inte bara de här som bör uppmärksammas, jag har min kära Marie från Värlmand, Fia från Stockholm, Andrea i Njurunda, Gravida Hanna i Nyköping, Emilie från Ljustorp, Myran från Söråker och några till. Tack för att ni finns!

En dag kommer vi att återförenas, och den dagen ser jag fram emot, även om läget är bäst som det är just nu.

Några snabba.

Årets..

..Skiva:   Skebokvarnsv. 209
..Låt:   Söndagmåndagsång
..Fest:   Inflyttningsfest i Härnösand.
..Fiasko:   Ett alldeles för avslöjande sms, till helt fel kille.
..Väninna:   Värmland.
..Återseende:   Min säng, efter flytten tillbaka till Söråker.
..Citat:   "Goda nyheter, jag är normalbegåvad!"
..Överraskning:   Hannas graviditet.
..Konstaterande:   Min skallskada, efter ridolyckan -98.
..Upplevelse:   Robbie Williams, Ullevi.


Passar till sist att önska, de allra flesta människorna runt omkring mig en god fortsättning på det nya året.

Think happy tought's!

2006

Alla vill veta vart jag köpt min Jumper.

Häromdagen gick jag på en promenad och till min förvåning gick alla människor på rad. Alla jag mötte var klädda exakt likadant, perfekta som urklippta från ett tidningsomslag. Ditåt går dom, hitåt går jag men jag ska vända om och springa tillbaks.

Om jag blir miljonär på lotteri, ska jag köpa plastik-kirurgi. Ja tänk hur snygg jag då skulle bli.
Om jag blir miljonär på lotteri, ska jag vika ut mig i nå´t magazin, tänk vad populär jag då skulle bli-

Somliga går alltid framåt och andra tillbaks, men vi vill egentligen alla exakt samma sak.
Ditåt går dom, dom liksom jag och jag går här bakom exakt likadant

Om jag blir miljonär på lotteri, ska jag sitta hos Kristian och snacka skit. Ja tänk hur känd jag då skulle bli. Om jag blir miljonär på lotteri, ska jag bli ihop med nå´n i TLC, tänk vad populär jag då skulle bli. Ditåt går dom, dom liksom jag, jag går här bakom exakt likadant. Alla är lika här och det är så alla vill va.

Om jag blir miljonär på lotteri, ska jag bli en i Stockholms trendilit, ja tänk vad glamorös jag då skulle bli. Om jag blir miljonär på lotteri, ska jag gå på SPY Bar som en V.I.P ja tänk er hur cool jag då skulle bli.


Fantastiska, alldeles underbara Jumper.

KABOOM!

Mitt rum är alldeles stökigt. Det är sjuk att jag aldrig får fingrarna ur arslet och gör någonting åt det. Det är mycket enklare att bo ensam, för då gick det minsann att vara renlig och ha fint runtom liksom. Nu, när jag bor hemma igen, så ser det ut som självaste faan.

Förresten. Mina obefintliga muskler håller på att tränas upp och jag gör framsteg. Det är faktiskt riktigt kul med träning, och även om alla andra tar tre gånger så mycket i vikter än mig på de pass jag varit på så har väl också de varit barn i början. Dessutom har jag officiellt accepterats och ingen skrattar åt mig, så som dom gör åt de som kommer efter nyår och tränar sedan en månad innan de lägger av. Jag började ju minsann med min träning en månad innan nyår, delvis för att det inte skulle bli ett sånt där jädra löfte som jag aldrig håller. 

På tal om nyårslöfte också.. Jag ska ju bli ekonomisk. Och jag är duktig, och är riktigt stolt! På www.laredoute.se så är det världens rea nu såhär i mellandagarna, och det är ju bara så plättlätt att shoppa på nätet, bara klicka och se glad ut, och oftast.. innan man vet ordet av det, så har man handlat för flera tusen. Det är särskillt jobbigt när det är rea, även om man inte ska ha något speciellt, "för det är ju ändå rea!". I vilket fall som helst så hade jag lagt till 6 olika klädesplagg och var på väg att gå till betalning, allt detta skulle ha gått på över 1000:- efter rean så jag började fundera lite i vad jag höll på med. Behöver jag ha 2 jättesnygga toppar/tröjor till trots att jag handlat kläder för flera tusen bara veckorna innan, och är det verkligen nödvändigt med ett till par med skor när jag nyligen handlat ett par underbara stövlar, bara en vecka innan?

Svaret blev NEJ! Och jag lyckades ta bort allt, utom ett par snygga jeans, men kände då att jag lika gärna kunde avvakta, och prova utt ett par som sitter perfekt här hemma, någon gång i framtiden. Så jag stod emot mitt begär, visst är jag väl väldigt duktig, myran? Hihi!

Idag, är en glad dag för mig personligen. Hurra!

Jag vill bo i en svamp, annars får jag kramp.


Moahahahahahahahahahahahahahahahahaha!


Jag vill bo i en svamp, annars får jag kramp.

Vinden efter... kappan?

Eller äsch.

Shopping gör mig glad. Jag har shoppat idag! Helt sjukt mycket, och det var rea på akademibokhandeln också. En hysterisk rea! 50 procent på ALLA skivor, och det resulterade i totalt 8 stycken. Berättar mer om dem alldeles strax. Jag var på Stadium, och hittade en hel del bra grejor. Ett par joggingbrallor, 3 st träningströjor, en snygg träningsväska av märket puma och en fleecejacka av märket Everest. Det var billigt, och kostade inte mig ett öre. TACK för den julklappen!

Jag har förgäves försökt fått tag i en sittplatsbiljett tills ikväll, men det gick verkligen inte, och går inte när man är sent ute som mig, så jag bestämde att jag skulle åka och träna med Andrea (Inte den Andrea från Njurunda...)*, och 15 min senare ringer pappa och säger att han fått tag i en biljett, men jag orkar inte banga en gång till, jag behöver dessutom träning efter all julmat.

Inhandlade skivor, rangordnade med vilken jag är mest nöjd över:

 • Jumper, Skyskrapa.

Detta är verkligen ett av mina största favoritband, som jag egentligen aldrig lyssnar på, men NU får det bli så! Favoritlåt genom alla tider, är faktiskt "När hela världen står utanför", just med denna grupp.

 • Green Day, American Idiot.

Riktigt bra grupp, som det kan vara kul att ha skivan med.

 • Bodywork 6

Nöjd och nöjd, men det här är ett riktigt bra pepp inför träning!

 • Robbie Williams, Intensive Care

Jag behöver inte berätta varför. Ni vet vad jag tycker!

 • Robbie Williams, Greatest Hits

Samma som ovan.
Och nu börjar det pinsamma, jag som sagt att jag aldrig kommer att köpa en skiva från Idol eftersom det bara är kul att följa under tiden programmet sänds varje fredag, men till de här priserna kunde jag inte motstå det.

 • Idol 2006

Ni vet, att jag är förälskad i Danny, en helt underbar kille, med en underbar röst, och ett underbart utseende. Den avgörande faktorn till att denna skiva inhandlades var ju att hans version av Öppna din dör finns med. Det uppträdandet fick mig att tro på kärleken igen! Hihihi!

 • Idol 2005

Just det här året var väl inte så speciellt, höll länge fast vid min favorti Jens (för att han gjorde en klockren version av Angels i kvalet) men det är inte mycket att höra för. Det ska väl vara Sebastian, som gjorde mig mottaglig för rock då..

 • Idol 2004

Hos dig är jag underbar, Paul Lötberg, gosch..Jag vill faktiskt påpeka att de två sista skivorna jag nämnde kostade 20:- styck, icke reapris, och halva priset på dem var ju faktiskt som hittat. 2 av skivorna är till "normalpris" och resten gick för 99:- styck, och 50% på det då, förstås.


Av allt ont i världen, kommer det alltid något gott..
Eller, ja, ni vet det där ordspråket!

Ögon som... kliar?

Det torde vara hopp om livet, men ändå väljer jag att beklaga mig, åter igen. Ungefär som om att det är min största livsuppgift. Jag borde sluta vara deppad och se positivt på allt runt omkring mig, men istället sitter jag på  min lediga dag och känner mig totalt hjärndöd. Skulle helst vilja försvinna från jordens yta och att världen slutade existera i samma sekund. Det är ju fan skitjobbigt att leva mitt liv som jag gör! Beklagande, och tråkigt. 

Julen har varit här, och är också över. Ikväll ska jag åka och träna med en nygammal vän men inte ens det gör mig glad. Istället gnager tanken om att alla andra ska till mormor och äta julmat medans jag ska sitta på en cykel med svetten rinnandes samtidigt som mina lungor försöker ta till sig det lilla syre de kan.

*Uppehåll med bloggandet*

Är nyss hemkommen från mormor, och jag känner mig så fruktansvärt trött och alldeles håglös. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte tycka synd om mig själv.. Men ändå faller jag för känslan och lyckas förstöra alla planer som jag har. Och det är bara för att jag tycker synd om mig själv. 

Jaja, vissa liv är kantat med depp och motgångar.

Har förresten suttit och knåpat med gästlistan inför min 20-årsdag och inser att jag inte har råd att bjuda så mycket folk på middag innan den stora festen. Så antagligen kommer jag bara att samla ihop de närmaste vännerna för en bit mat, och låter släkten komma och äta tårta istället. En annan tanke som slagit mig är att jag skulle åka bort på min födelsedag, men eftersom jag har ett jobb och att Kulla återvänder inom kort så känns det också helt kört.

Det ser jag i alla fall fram emot, jag har saknat Kulla enormt mycket och att nu få chansen att få tillbaka henne för en tid känns oerhört kul. Även om det blir mycket att göra, och tight med ekonomin så ska jag nog klara det. Eller det kommer jag att göra, helt klart. Jag får hoppas att hon kan få mig att ändra inställning eftersom det var "förlusten" av henne som fått mig att må ännu sämre. 

Det kan väl inte bli värre? 

Jag är förresten alldeles överförtjust i en speciell person, efter bara några dagars samtal. Det är inte det att jag är överförtjust åt det håll med riktning mot kärlek, utan det är bara det att hans röst gör mig lugn och hans humor är noll och det får mig att slappna av. Precis som min humor faktiskt är. Dialekten är alldeles underbar och det är väl kanske därför jag tycker om lilla morran, för det här är ju också en värmlänning.

Vänskap. Inget mer än så. Men det är roligt.

Jag trugar mig djupt..

-Inte trugar, jag bugar! Men stop....


Tack Johanna för att du ställer upp och jobbar istället för mig på onsdag. 

Oerhört tacksam!

Pannkaka..

Vilket fiasko det här blev nu, då.. Jag tycker inte om julen längre. Inte med det här vädret, inte med den här stämningen. Dagen började fruktansvärt med att jag låste in mig på toaletten och lät tårarna rinna ett tag innan jag hämtade andan och gick ut. När jag uttryckligen ber om att jag vill att min far ska fira jul med oss, och han själv vill det, men blir överkörd av släktingar som har bestämt att han ska vara med dem, så känner jag bara at det är så fruktansvärt respektlöst. Förvisso hade han sagt innan att han skulle dit, men han fick aldrig någon chans attt ändra sig. Nu blev det förvisso rätt bra tillslut, men jag kände mig ändå så oerhört less på att några i släkten är så egoistiska.

Allt har känts rätt okej, men nu känner jag mest bara stor ångest. Jag mår illa, och känner mig yr. Jag är inte alls upplagd för jobb i morgon. Vi är schemalagd från 11.00, då butiken öppnar, men vi måste komma dit innan och baka bröd, slänga in kycklingen i värmeskåpet och dessutom fixa det som alltid behöver fixas vid kassan. Vi kan absolut inte komma senare än 10.30, och sedan jobba till 20.15, jag kan inte förstå vad det är för grymt dålig planering. Det är inte det att jag inte orkar, för att jag skulle vara lat, utan det är det att jag inte orkar för att jag fryser, mår illa och känner mig allmänt yr.

Men.. jaja, det där får lösa sig. Tuppar jag av så tuppar jag av, men inte ens då är det väl ett gilltigt skäl att sjukanmäla sig.

Årets klappar:

 • Presentkort Stadium, 300:-
 • Presentkort Stadium, 900:- (som min syster har slarvat bort)
 • Fortsättningen på min samling av finporslin (kaffekopp)
 • CD-skiva Remmstein, Sehnsucht (antagligen för att jag varje gång hör inledningen av Du Hast med min myra alltid säger hur bra jag tycker den låten är, övriga spår på skivan verkar riktigt bra också!)
 • Kort på mina kusiner.
 • 1000:-
 • 100:-

Och säkert något mer. Den klapp jag är mest nöjd över att ha gett bort är en den här tröjan till min bäste vän Värmland. Hennes reaktion vid samtalet sa allt egentligen, för hon var alldeles mållös. Precis vad hon förtjänar, även om hon håller på världens sämsta lag och håller av världens sämsta förtidspensionär (det är nära nu). Mitt rim slår allt, och är det som följer:

 "När Oscar Sundh har hämtat skatten, då skall du få se på katten.
Att vi en dag den stora pölen åka över, men först behöver vi en massa klöver.
Ja, du drömmer om din fina Floppa, särskilt när någon honom proppa/t.
Ack denne veka karl, stackarn, ömma fotknölar har." *


Och som jag förstod det så var det väldigt uppskattat hos hennes familj, som dag ut och dag in får höra ett ännu värre tjat än jag själv. De möts ju dessutom av det där fula trynet varje morgon på deras kylskåp eftersom hon utser veckans "Floppa" vareviga vecka, år ut och år in. Och vad jag fick av henne i julklapp? Hennes vänskap och kärlek. Det betyder mest för mig!

God Jul, på dig.

* Internskämtet är att jag är lite förtjust i Oscar, av ingen anledning, och att det är jag som är skatten. Och resten, är bara ren sanning! Morsning!

Lyckan ler, kanske, mot mig också?

Aj då, det känns som jag aldrig skriver i min blogg. Fast.. till skillnad mot för andra i min vänskapskrets så är det faktiskt ofta. Och ja, det där var faktiskt en pik, eftersom det är det enda jag ser fram emot på dagarna numera. Och nej, jag tänkte inte göra denna blogg till ännu en klagovägg utan jag tänkte försöka sikta på det positiva. Förrutom shoppingdjävulen i mig, som aldrig kommer att vara positiv.

Dom här alldeles unnderbara stövlarna har jag skickat efter, och normalt ligger priset på över tusenlappen... MEN, som den (o)tur jag är född med så råkade jag gå in på sidan som säljer stövlarna, samma dag som de hade halva priset bakom deras lucka i adventskalendern! Ibland har jag ju sån (O)TUR, eller vad säger du, kära myra? ;)

Igår var första dagen på mycket länge som jag gick hem med lätta steg från jobbet, jag har haft en fruktansvärt tuff period bakom mig men från och med årsskiftet kommer jag att hinna med att andas ibland också. Frukstansvärt trevligt måste jag säga, och det känns enormt bra! Jag hoppas den positiva känslan kan hålla i sig.

Och den stundande julen, måste nog vara första julen på mycket länge som jag totalt saknar julkänsla inför. Tråkigt, men sant.. Vädret gör väl inte det så trevligt kanske, men att vi på julafton bara kommer att bli 5 personer känns ganska tråkigt eftersom jag är van vid stor släkt och att jag sedan jobbar juldagen då vi normalt är hos farmor och farfar gör det inte särskillt roligare. MEN, för att lyfta fram en positiv grej så är det ju att min kära mor har lovat att hoppa in de sista timmarna bara för att jag i alla fall ska hinna äta lite mat med med mina kära farföräldrar, och det tycker jag är väldigt snällt gjort!

I övrigt anser jag fortfarande att jag är den mest betydelsefulla människa i mitt liv, trots att mitt andra jag är vek alldeles för ofta.

Saker att se fram emot inför den nya året:

 • Josefine firar 20 år i livet, och ett jättekalas lurar bland faggorna. Planer inför detta påbörjas strax efter jul- och nyårshelg!
 • Flytt söderöver kommer att ske innan årets slut.
 • Timrås vinst i kvalserien.
 • Min gamla häst blir eventuellt "min", igen.
 • Mitt nyårslöfte är att bli ekonomisk, och jag kommer att lyckas. Tror jag..
 • Värmlands distansstudier som resulter i minst två sammankomster.                                                                                                                                                

Svartovitcambild.

fgfgg

Mina ögon glittrar ju i alla fall..

Vad håller jag på med? Vad händer med mig? Jag är ett monster som spottar och fräser, åt allt och alla. Kunderna på mitt jobb måste tycka jag är en plåga, för min familj tycker nog det. Och visst är det befogat, det känner till och med jag själv. Jag får ont i huvudet, på grund av den irritation som ligger i bakhuvudet hela tiden. Det är inget jag mår bra av.. Tanken slog mig att det är för att jag hela tiden måste ha något att klaga på, för att jag tycker synd om mig själv, men skulle väl knappast tro att det beror på det.

För annars tycker jag om att klaga, och tycker mer än gärna synd om mig själv.

Sur, grinig och irriterad precis hela tiden. Pressen på mig själv, stress på jobbet, känslan av att jag inte duger och jämt gör fel? Jag tror att jag än en gång har räknat fel i kassan, och har förmodligen gett ut flera tusen fel i växel. Blir så less på att jag alltid är så förvirrad, och blåst... Vad jag än väljer, så blir det alltid fel.

Alive and... kicking?

Min säng, min underbara säng. I en månads tid har jag legat antingen i min systers säng, som inte alls är lika skön som min egen, eller så har jag legat i den hos pappa som är 90 cm bred och hård som sten... Men nu har jag min egna säng att sova i, och föregående natt är den bästa natten i mitt liv. Tänk vilken skillnad en säng kan göra. Underbart.

Tänkte jag skulle uppdatera er lite om mitt liv för nuvarande.. I och för sig är det inte särskillt spännande, men det är just därför jag tänkte berätta om det. Jag jobbar, äter, sover, och skiter, och om jag har tur ibland åker jag även och tittar på hockey. Härom dagen var jag i ishallen, och det kändes sådär, visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen när ångesten kom krypandes. Ångest över, vad? Ingen aning. Jag satt förresten i Timrå Kommuns loge, och det var mycket trevligt. Känslorna jag beskrev nyss infann sig senare.. 

Jaja, i alla fall. Det jag ser fram emot mest nu är Eragon på fredag tillsammans med min faster. Tack vare henne började jag läsa boken, och den är riktigt bra! Det kommer att finnas en del ögongodis i den filmen har jag lagt märke till. I övrigt är mitt liv ganska torrt nu, inget socialliv, bara jobb, lite sömn och mat. Tråkigt, förstås, men det ordnar sig väl.

Ja, och just det ha.. Uppdateringen? Det var väl det sista då.

... ÄLSKA MIG!

Konstiga blogg.

Gäsp.

SHOPPINGDJÄVUL!

Fanfanfan, jag har skickat efter alldeles underbara kläder ikväll. Och ALLT är mammas fel.. Jag undrar bara när jag ska ha tid att använda alla mina underbara jackor som jag har, och kommer att få. Men snälla, det var REA bigtime överrallt!

Snälla, berätta inget för min fars mor. Hon hänger mig, om jag inte själv gör det snart.

NU HAR DET GÅTT FÖR LÅNGT!

Inget mer shoppande, på över ett år, för min del kan jag säga. GOSCH!

Big Brother - Live in Medelpad.

Oväntad vändning. Knappast till det bättre, vilken soppa.. Men det börjar äntligen klarna lite. Ett stort steg av mig, både fram- och tillbaka. Jag kan inte göra mer än vad jag har gjort, och nu går jag vidare. Mitt beslut är inte förhastat, tro mig. Frågan har dykt upp mer än en gång, och det senaste fick mig att ta det stora steget över tröskeln. Jag vet i alla fall varför jag mår mindre bra den här gången, och det gör mig inte lika uppgiven.

Respektlöst.

Alldeles strax ska jag åka och titta på en häst som jag eventuellt ska börja rida. Det ser jag fram emot, och hoppas att kemin stämmer. Hur det sedan löser sig med transport dit och hem är jag inte alldeles säker på, om inte annat har jag ett halvt ben att gå med så det ordnar sig alltid.

Det börjar svida på kontot förresten, de senaste julklapparna har gjort mig alldeles bankrutt och mer kommer det. Och just ja, jag har bara inhandlat två julklappar än så länge. Resten som inhandlats, har varit onödiga julklappar till mig själv. Jag börjar bli riktigt orolig över mitt sätt att handskas med pengar.

KÖP!  Är numera mitt ledord.. Är pengarna slut så är dom, men jag kan inte direkt springa till mamma eller pappa för att be om ett lån. Inte med tanke på hur mycket pengar jag har tjänat, och sedan gjort av med i år.

S k r ä m m a n d e!

Det är inte mig det är fel på, det kommer du fatta en dag..

När jag försöker komma ihåg.
- GLÖMMER JAG!

S V I N !

För att sammanfatta tiden tillsammans med Värmland så räcker det med ett ord: Katastrof. 

Eller det var inte riktigt så illa, hon har sina goda sidor hon också.. För övrigt så vill jag bara berätta vad jag tycker om det manliga könet. Rubriken ovan beskriver det rätt bra, och bilden nedan visar hur jag tycker att de ska behandlas. Att ens tänka tanken att göra något med någon annan när man är upptagen är pinsamt, och då spelar det ingen roll att det finns alkohol inblandat i bilden.

Egentligen kommer jag från och med att jag postat bloggen inte spendera någon mer tanke på det men gårdagen gjorde mig upprörd. Kanske var det tanken på att någon jag fastnade lite för var just upptagen och fick mig att tro något annat den kvällen. Haha.

Jag är inte upprörd förresten, jag har inget annat att skriva om just nu.

SVIN

Alla män berhärskar konsten att i mörker föra en kvinna bakom ljuset. Hanne Wieder
RSS 2.0