Kamerakvinnan Morran imponerar stort!

Solen tittade ÄNTLIGEN fram idag, synd bara att jag stängde av klockan och sov vidare idag igen! Det måste vara av gammal vana eftersom det under flera veckor (?) bara varit regn och åter regn. Passade dock på att rida ute i paddocken eftersom solen var framme, jag behöver verkligen lite solterapi och det tänker jag passa på att få i Söråkers nya solariehak.

Lilla Morran var med och filmade med sin digitalkamera, vi får se vad det blev av det.. Moros galopp är helt fantastisk nu, han är så välbalanserad i kroppen att jag inte ens kände av att han tog fel galopp. Han arbetade väldigt bra och jag kände mig ganska avspänd jag också. Red inte alls särskilt länge, men jag ansåg att det var ett så pass bra ridpass att det bara kändes dumt att fortsätta att nöta vidare, så då gick vi hem igen. 

Ikväll blir det finmiddag, Casino och min första utgång sedan typ två år sedan, ganska exakt. Det blir utgång-light och jag har bestämt på förhand att det inte får bli särskilt sent, har fortfarande lite dålig feeling över detta men jag känner mig ändå laddad. 

Ses! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0