I will never be with you.

Ibland står man i ovissheten och tvingas fatta beslut som kan påverka dig en lång tid framöver, beslut som du kanske kommer att ångra men som är nödvändigt just då. Det gäller att våga för att vinna något, men det gäller även att tänka sig för och se det bästa för dig. Du vet aldrig vad som kan komma att hända men vågar du riskera allt och lite till ett kritiskt ögonblick i ditt liv så är det förstås beundransvärt.

Sedan finns det sådana situationer där du inte riktigt orkar att ta ställning, för du vill så gärna så mycket och vill inte tappa den lilla chans som eventuellt finns. Även om det vore bäst att inse att det är chanslöst, men ändå.. Du ger inte upp det lilla hopp.

Men när det går så långt att det påverkar dig under all din vakna tid, och du mår verkligen inte bra över att gå i den här ovissheten. Vad gör du då? Är det verkligen en tidpunkt där du måste göra någonting, eller kan du bita ihop lite längre även om det påverkar dig negativt. Det är väl ändå bättre att inse vad som alltid eller aldrig kanske är ett bättre ord, kommer att hända.

Det istället för att gå runt och plåga din redan så djupt sargade själ..

Du vill, men du kan inte.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0