Bortgjord.

Man skulle kunna säga att jag har gjort bort mig. Brukar aldrig ha ångest efter en kväll på stan men idag har jag fetångest och ett ännu mer trasigt knä. Det enda jag glädjer mig över att jag bara lyckades göra av med lite drygt 300 riksdaler. Jag vet inte riktigt hur jag tog mig in, om det blev taxi med smågrabbarna eller om jag tog mig in med Värmland och den Söte. Ni hör själva, jag behöver inte säga mer. Dessutom kan jag ha sagt något riktigt olämpligt, WOHO!

Osocial.

Goda nyheter, det är ingen som har ringt nödslakt, så jag lever fortfarande.. Nu kan ni andas ut.

Snoret rinner, knäet värker och håret ser ut som fan. Idag har jag legat ute och solat för första gången på riktigt i år. Jag låg inte mer än en timme men liiiite färg har jag ändock lyckats dragit åt min kritvita kropp. Min plan är att jag åtminstone ska vara beige i kroppen innan sommarens slut och inte kritvit som i fjol, då jag bländade alla inklusive mig själv då jag i slutet av augusti äntligen hade tid att lägga mig ner för att lapa lite sol.

Nåja, idag har vi städat och jag är ganska nöjd. Nu är det inte grus på golvet och jag har till och med fått Värmland att torka av köksskåpen. Jag skulle vilja påstå att hon ångrar sig så här i efterhand för att tjata med mig på det här, eftersom jag inte nöjer mig med att man gör allting halvgjort. Men hon är ganska bra, min värmland, även om jag är ofantligt elak mot henne hela tiden så står hon ut med mig.

Jag måste helt enkelt se om hon klarar testet, och hittills ligger hon bra till.


Den här gången ringer vi nödslakt..

Jaha, här sitter man på stationen i Karlstad och födriver tiden. Väntar på att Värmland och den lille blonde ska dyka upp så att vi kan gå och shoppa, ja, eller... gå var väl att ta i, för jag får hoppa omkring på mina kryckor jag. Nu har jag ingen lust att förstöra ytterligare ett blogginlägg med mina klagomål, men för sjutton, jag hatar verkligen att jag aldrig ska slippa den här skiten. Önskar jag hade brytit benet istället för att mitt knä ska hålla på att jäklas dag ut och dag in, året om. Nåja, nog om själva skadan, nu måste jag berätta om det underbara mottagandet på sjukvården i Värmland. Jag älskar Värmland, verkligen, för den här servicen har jag aldrig fått upp i Norrland, där alla surfittor hamnar.

Jag haltade in i receptionen, fick fylla i några papper, betala för mig och visades sedan in i ett undersökningsrum. För er som inte är på akuten särskillt ofta kan jag förklara för er hur det har sett ut de gånger jag har varit där.. 1. Man skriver in sig i receptionen och visas sedan till väntrummet. 2. Man får vänta i 2 timmar innan doktorn behagar dyka upp. 3. Man blir undersökt i 3 minuter och visas sedan till väntrummet. 4. Väl i väntrummet får man vänta ytterligare i 2-3 timmar (om man har tur) för att komma ner på röntgen, eftersom det tar minst en timme för läkaren att skriva en remiss dit. 5. Plåtarna skall undersökas och detta tar ofta från 1-2 timmar, även det. 6. Läkaren kommer och säger att dem inte hittar något, samt att man får åka hem med orden "ta en alvedon så blir du snart bättre". 7. Man har spenderat 7-8 timmar på sjukhuset som om man vore en insekt de helst vill bli av med, lägg då till att man oftast varit på den lokala vårdcentralen först för att dem säger att man ska gå den vägen.

Så ser det normalt ut. Och jag var otroligt rädd för att vi skulle få spendera hela natten där för att få reda på att det inte var något fara med mitt knä. Men.. ja, jag hann bara att sätta mig ner så kom en läkare in och började klämma och känna. Han ställde några frågor och jag svarade på dem, när jag nämnde att det blev opererat för två år sedan tittade han allvarligt på mig och sa utan att andas mellan orden: "Du ska på röntgen!" och där hamnade jag en halvtimme senare. Efter det väntade jag ytterligare 30 minuter innan läkaren på nytt kom in med det svar jag väntade, de hade inte hittat någonting, MEN, men... han ville tömma den vätska i mitt knä som gjorde att det såg ut som en fotboll. Det var, så där lagomt roligt, det gjorde faktiskt ganska ont och att jag dessutom satt och andades som om jag skulle föda barn just för att Värmland sagt att det gjorde så otroligt ont fick nog mig att tro att det gjorde ondare än det gjorde. 

Ett stick hit, och ett dit men han fick inte ut någon vätska.. Med orden om infektionsrisker lämnade han rummet och sedan blev jag i rullstoll (!!) körd till honoms kontor för att diskutera detta. Han ville skicka mig till ortopeden i Sundsvall för en koll av detta, då han menade på att en så ung tjej som mig skulle kunna ta ett lätt skutt i en sluttning utan att hela knäet blev demolerat. Så, ja, till ortopeden ska jag, och jag antar att det väntar titthålskirurgi igen. Åtminstone hoppas jag väl på det. Samt att han med största sannolikhet trodde att vätskan i mitt knä var just blod eftersom det var så svårt att hitta.

SÅ. Nu har ni hört hela historen, och är välkomna att tycka synd om mig.

Dagens notis: Precis som i Sundsvall ses jag som ung, men här tar busschaufförer för givet (eller förgivet?) att jag är skolungdom, vilket är yngre än ungdom. Ni förstår ju själva, i Sundsvall ses jag som 16, ses jag som 14 här då? Nåja, inget att haka upp sig på, det är som det är och det blir billigare för mig.

Ingen rubrik idag.

Två år senare. Sammal skit åter igen. Jag som trodde att jag skulle ha problemfria knän i några fler år framöver åtminstone. Det har aldrig varit några problem tidigare, inte förrän för några veckor sedan så det vred till sig rejält. Det gjorde fruktansvärt ont, men inte så ont att jag inte kunde stödja på benet. När man har onda knän så tar man det lugnt och gör inget oväntat, man är en tråkig spänd människa som aldrig kan slappna av. Under de här åren då jag varit problemfri så har jag självfallet varit mer lekfull än innan, och gårdagen var inget undantag. Behöver jag säga att det resulterade i tårar och onda knän?

Jag tar mig framåt, men det är mer ansträngande än att springa ett varv runt elljusspåret. I morse vaknade jag upp med ett knä svullet som en fotboll. Det känns så där lagomt roligt, och vi får helt enkelt se hur det ser ut senare idag. Jag är förhoppningsfull åtminstone, lite värme från solariet på mitt knä kanske är bra? Eller så är det inte det, men det är väl något vi får ta itu med senare.

På tal om olyckor så bävar jag för min äldsta faster 50-årsdag nästa år, hennes jubileum har varit ganska olycksdrabbade år. När jag var 1 år, och hon 30 spenderade jag tid på sjukhuset eftersom att jag ramlat ner från tvättmaskinen och slagit huvudet. När hon fyllde 40 var jag med om en ridolycka som kunde ha kostat mig livet. Ni hör ju själva hur 2008 kan komma att se ut. Ett år liggandes i min säng är inte att tänka på, men jag får nog överväga det.

Hujedamig, nu skrämmer jag upp mig själv också.

The man in black

Mitt intresse för melodifestivalen och ESC är inte detsamme som tidigare, för några år sedan fick jag för mig att världens undergång var nära om jag av någon anledning skulle missa en delfinal i våra svenska uttagningar.  Men nu, nu bryr jag mig inte nämnvärt. Nu när tiden fanns, just idag, började jag att planera hur den 12 maj skall komma att se ut, för den stora finalen är alltid den stora finalen, och till den skall en trerätters middag hållas.
 

  • Förrätten består av toast skagen och till det dricks valfri dryck men förslagsvis ett glas vitt bubblande vin/alkoholfri cider. Efter detta äts min personliga favort karré tillsammans med klyftpotatis och pepparsås. Efter att detta sjunkit ner i magen går vi vidare på efterrätten som blir fryst cheesecake toppad med hallon. Ofattbart gott, lyxig mat som är enkel att tillaga.

Oj, vad hungrig jag blir. Det är annan mat än gorbys piroger, chips eller snabbmakaroner det. 

Nåja, jag har nyligen snabblyssnat på alla bidrag i i semifinaler samt den riktige omgången där bla Sverige finns med och jag kan väl inte riktigt påstå att något bidrag impar på mig mer än normalt. Åminstone inte i seminfinalen, där det självklart är något bidrag ala Lordi som låter riktigt illa. I den direktkvalificerade gruppen ser jag Ryssland samt Grekland som Sveriges mest skrämmande utmanare.

För självklart, självklart är det som vanligt Sverige som utklassar alla länder 10 gånger om.. Och att vi inte vinner varje år gör mig väldigt förvånad. Hur kommer det sig att baltländerna röstar på bidrag som blir utskrattade om de vänder sig åt andra håll än varandras? Det fanns en tid då även norden röstade på varandra men den tiden är förbi och numera vill inte ens Norge, Danmark eller Finland ge oss den där säkra tolvan. Vart är världen på väg?

Nej, Sverige slutar topp 5 i år, och framöver siktar vi på att ha våran egna tävling här hemma istället. Det skulle vi må bättre av, istället för att varje år blir lika förvånad över hur ett land kunde få bättre poäng än oss då vi var den självklara vinnaren ända från början. Vi får väl se hur det går, det är några veckor fram i tiden.

Lystring: Myran, jag har bokat lördag den 12 maj åt dig. Bara så att du vet!

Dagens notis: Johnny Cash går härmed förbi Joakim Thåström. Ni förstår att det är stort!

Klagomuren är tillbaka.

Den här gången tänkte jag göra skäl till mitt nya namn Fröken Bitter, så det som följer är resultatet av 6 dagar i Värmland med Värmland. Ja, ditt Miffo, när du inte plockar undan efter dig blir jag halvt hjärndöd och få ytterligare ett skäl till att hångla upp din bror framför dina ögon. Det vore den rätta hämnden för att du gör mig så hemskt illa!

Lista på klagomål:

  1. Den här SATANS, JÄVLA POLLENALLERGIN FRÅN HELVETET!
  2. Mitt utseende.
  3. Värmland.
  4. Att kliva upp på morgonen.
  5. Värmland 2.
  6. Min brist på ork.   

1. Gud. Gud. Gud. Jag trodde verkligen att jag skulle slippa den här jävulskapen i år. I alla fall att det blir så allvarligt, men inte alls. Nu sitter jag här och andas tungt, kroppen skakar av all jävla bricanyl jag sugit i mig och det kliar i varje del i hela kroppen. Halsen och ögonen är värst, och ändå har det värsta inte brytit ut ännu. Jag bävar, och dessutom finns det katter i det här jävla huset som inte lindrar min allergi.

2. Förlåt. Men äckliga, fula idiot.

3. Värmland tar knäcken på mig. "Vi tar en paus först" eller "sen" är ett par av hennes ledord och plötsligt förståt jag varför min mamma blir galen på mig..

4. Jag är tröttare än tröttast, och Värmlands gnat om "10 min" till gör att min sömn blir jävligt störd, och när hon sedan klivit upp och jag slappnar av så hör man från hallen "Josefiiiiiiiiiiiine, du måste kliva upp nu!" att allergin dessutom stör min skönhetssömn gör det inte alls bättre - USCH!

5. Värmland är tråkigt efter en vecka. En vecka utan vare sig bankomat eller pengar, att det sedan inte finns någon kiosk med gångavstånd blir jäkligt jobbig. Jag har dock upptäckt en ny sak med Jössefors, det finns tametusan ett folkets hus här! Om det är bra eller dåligt, det vet jag inte.

6. Jag är helt övertygad om att min jäkla allergi ställer till det, men jag orkar ingenting!

Positivt i vårdeppet:

  • Pengar, och i morgon är det dubbel lön! WOHO! (Tänk fortfarande Homer Simpson)
  • Idag har jag avstått från cola.


För övrigt så är huvudfödan i den här familjen Chips men idag har vi ätit frukost, lunch OCH middag!

Ordbajs

Josefine + Karlstad = Otroligt sant.

Hänger just nu med en grupp medianer som pluggar här på universitetet och det känns väl så där, de skrattar och fnittrar och av någon anledning påminner det mig om min egen tid i skolan. Det är så där lagomt seriöst, man pratar om uppgifterna och kommer sedan in på någon annan linje och diskuterar något helt annat. Jag antar att det är så det är, att världen inte går under bara för att man slappnar av och skrattar efter helgen som varit.

Jag har alltid så många bollar i luften och det mesta är väl egentligen bara drömmar i mitt huvud. Juristen Ms. Strindlund hägrar fortfarande, men flytt till Detroit inkl. giftemål med HZ är dessvärre ingen milstolpe i mitt liv längre. Jag skulle gärna lämna landet till hösten för en jordenrunt-resa, Thailand, LA, Elfenbenskusten, Nya Zeeland, Australien och andra spännande länder vore intressant. Men till det behövs pengar, pengar som inte finns på mitt konto. Ja, och sedan återstår förstås det här perfekta drömlivet..

Scenariot vore att studierna gick bra, att liver flyter på utan ekonomiska bekymmer samt att den här drömprinsen som aldrig knackar på min dörr verkligen gör det. Det är faktiskt fullt realistisk och det är inget man borde ge upp huxflux, men samtidigt, vore det så enkelt för stunden.

Nåja, tiden här i Värmland hoppas jag ger någonting. Att jag kommer fram till hur jag ska göra med det framtida livet, vad jag verkligen vill bli. För allvarligt talat så känns det väldigt avlägset att min förre dröm Ms. Strindlund, jurist och hockeyfru slår igenom.

Det är dags att jag tar tag i mitt liv och lever det.

Karlstad

Jaha.. Då har jag äntligen sett mer av Karlstad än bara nöjesfabriken från förra gången jag var här. Eller ja, frågan är om jag gjort det egentligen. Som vanligt förtärdes en hel del alkohol, och  precis som vanligt hände en del knasiga saker. Jag träffade två nya människor från mitt forum och båda var en trevlig upplevelse.

Gårdagens gentleman:

Ja, jag borde ha ett hedersomnämnande här.. Tack Daniel, som for från Karlstad ut till Jössefors för att hämta mig och Värmland. Jag som annars pratar konstant från det att jag öppnat munnen satt alldeles tyst och koncentrerade mig på att vara lugn när vi flög fram på vägen. Och jag blev tillsist riktigt besvärad över att jag inte fick ur mig många ord. Men, som sagt, TACK, det var en.... ehh, upplevelse.

Haha.

Jag vet inte riktigt vad det finns att säga om kvällen. Vi skulle grilla, men vi stekte köttet istället och det blev minst lika gott. Det kom fram en hel del intressant ur Värmlands mun och jag och den blonde satt bara och gapade. Det var en annan sida av Värmland må jag säga. För övrigt så steg nog både min och den blondes telefonräkning med 100 % igår då vi ringde och smsade halva Sverige, på ren jävulskap..

Något jag kommer att berätta mer om på "Strindlund söker kärleken!" är den historien om mitt lammkött, där jag äntligen har börjat få kontakt. Eller nåja, jag trodde det åtminstone, nu är jag mer rädd att Värmlands bror tror att jag tycker om hans tighta lår. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det.. Men, håll till godo!

Gårdagens topp 1: Hånglet. Det var gött.. haha

Morsning!


Barn, barn, små-små äckliga barn!

Nu förstår jag vad min vän Ninjan menar.. Följande blogg tänker jag ägna raderna till att förklara varför jag inte tycker om barn och anledningen varför till att jag är den av oss tre syskon som är mest populär bland våra mindre kusiner. Och innan jag börjar måste jag säga förlåt till en av mina bästa vänner som nyligen fått en egen liten kulting. Förlåt.

Befinner mig just nu i Arvika hos Värmland, med tillhörande bror.. Det stod hockey på schemat just nu men av någon anledning blev det inget hockeytittande, jag antar att jag känner mig för ointresserad av att höra anledningen till varför det inte blev något. Men här sitter vi tillsammans och tittar på Scrubs, precis som jag ville, men så visar det sig att de visar avsnitt jag sett ganska nyligt. Iband blir jag bara så less.

Nåja, nu hamnade jag på ett sidospår igen. Jag började med att berätta att jag är i Arvika för att jag idag har spenderat många timmar på ett tåg, i en vagn från Sundsvall till Stockholm där två ensamstående mammor befann sig. Barnen de hade var små och söta till en början, och speciellt en av dem var helt gudomligt söt. I ungefär 5 minuter. Sedan kom stanken, den där vidriga stanken av bajs, och för er information så hatar jag bajs. När blöjan var bytt började ungen grina och skrika, och mamma fortsatte att klappa ungen i rumpan och pussade bäbisen med jämna mellanrum, ungefär var 5e sekund och det gjorde mig galen. Ungen tystnade inte, och jag kände bara att jag ville vända mig emot henne för att be henne få tyst på den där satans ungen. Självklart gjorde jag det inte, för ni kan bara tänka er själva hur det hade sett ut..

Och trots detta så är jag hästlängder före mina syskon gällande populäriteten bland våra kusiner.. Jag har inte tagit dem i onödan när de var små, medans mina syskon bytt både blöjor och pudrat deras rumpor. Och när de växt upp och blivit mer pratglad har jag funnits där, med leken, badet i havet, och som den kusin som a l l t i d har med sig godis eller andra presenter när jag varit bortrest ett tag. Så, kommer de att komma ihåg att medans mina syskon rensade deras rumpor så stod jag och rynkade på näsan, eller när jag kommer och hälsar på och har med mig presenter? Det säger sig självt, kommer man ens ihåg den tiden när man var så liten? Nej.

Nog med snack om små, små äckliga barn som luktar bajs. Josefine fortsätter i Värmlands spår:

Josefine dissar: Fortfarande sura och griniga gubbar från vägverket. Och JA, jag är bitter. Och självklart så måste jag fortsätta att dissa små nyfödda barn. Och på tal om barn, så hamnar även Lidl på den här listan. Det måste vara den största skitkedjan någonsin! GUD Remneviks, jag går inte in där igen.

Josefine hissar: Den vänlige skånska gubben på centralen som tog en av mina väskor nedför trappen. Jag hade så grymt mycket att bära på att jag knappt fick med mig själv.Nu, måste jag fortsätta sitta och titta på Värmland medans hon läser sin jäkla bok som hon skulle ha läst för länge sedan. Samt säga "Jag vet inte!" när hon frågar mig vad t ex polymiker är.. Det låter bekant, men jag har ingen som helst aning.

Jag antar förresten att jag kommer att betee mig på exakt samma sätt som den här mamman med ungen idag när jag får barn. Och att jag kommer att älska den (han eller hon) mer än livet själv.. Men, det dröjer.

Thank you and good night!

Jag lämnar ensamheten bakom mig.

Klockan slog precis över till 20:11 här på pappas helt fantastiska laptop. Det är lite mer än 12 timmar kvar tills jag sätter mig på tåget som går till Arvika och anländer runt 17:00 någon gång. Det ska bli gudomligt skönt att komma ifrån ett tag, att bara vara, leka och bli behandlad som en kung. För det, det är något jag förväntar mig av Värmland. Att hon, och hennes underbara familj ska passa upp på mig när jag helst behöver det..

Skämt å sido..

I vilket fall som helst, varför jag tog upp tiden det första jag gjorde i den här bloggen, är för att jag hittills inte packat en endaste pinal. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, och på vardagsrumsbordet (om det inte sitter ihop så kan ni låtsas att det är rätt iaf) står min lyx-/gorumetfika halvt uppäten. Jag väntar mig inte annat än makaroner och köttbullar de kommande veckorna. Värmland är inte så förtjust i min idé om att leda in henne och resten av familjen Remnevik på mina dyra matvanor.

Ingen kan älska som vi..

Och jag lovar dyrt och heligt att jag inte ska tjata om han, den där hockeyspelande filmstjärnan särskillt ofta. Bara när han är där, och när han ringer mig för att han vill att vi ska träffas. Jag är övertygad om att han redan i första ögonblicket kommer att tappa hakan. Men, nåja, vi får lägga till det på mitt CV senare. Och dessutom Värmlands blivande, tilltänkta man.

Jag följer Värmlands fotspår:

Josefine dissar: Sura uppkörningsgubbar som sätter sig på tvären. Jag var klockren, och han borde ha gett mig ytterligare en chans på just det momentet då jag alltid annars är ypperlig. Har han inte så pass mycket erfarenhet att han är medveten om att det kan bli fel ibland så att man måste hämta andan för att kanske få prova på nytt. Jag ska skicka honom en kaktus som tack för den lilla tid vi hade tillsammans.

Josefine hissar: Storasystrar som mår dåligt för att lillasyster mår dåligt, och som tröst bjuder på lunch!


Och.. det tog väl ett tag innan jag helt öppet ville och vågade, men Värmland:

GRATTIS!

Och jag har faktiskt fått henne något mer ödmjuk, då hon till och med säger att hon förstår oss klyktattare.

Och jag erkänner. Jag unnar Sussie ett guld nu när han numera ligger som nummer 2 på mitt CV, Floppas kusin slår ändå högre av olika anledningar.

image11

Peace, love & Sällskapet.

Fnitter.

Det här får mig att fnittra till lite. Var tvungen att leta upp det nu när jag och Fröken Myra diskuterat Värmland under dagen. Hon är ganska underbar, och jag är glad att hon finns i mitt liv:

"När det gäller hissade Fröken Bitter så har hon har redan fått Dagens Ros och en eloge, men jag lovar henne en hel påse med avokado till nästa gång vi ses dessutom. Känner jag henne rätt så slår den påsen dessutom högre än alla rosor i världen.

I alla fall om man betänker att rosorna kommer från mig. Om de skulle komma från Oscar "kom och hämta skatten, Oscar!" Sundh istället kanske det dock skulle smälla högre än avokado, men sånt är svårt att veta med Fröken Bitter. Hallin, Zetterberg, Regin, Manderville, Sundh... Ja, det är svårt att veta med den damen."

Ordbajseri.

Jag är ganska rastlös och tröttnar rätt ofta om inget nytt händer omkring mig. Jag är en person som bara är lycklig när det är mycket att göra och spännande saker inträffar. Jag vet inte riktigt vad det beror på.. Ena dagen vill jag skaffa häst, träna och tävla. Dessutom vill jag plugga och skaffa mig en seriös utbildning, inte som den jag har nu. Och dagen efter vill jag åka på spännande äventyr jorden runt för att jag kanske kommer att trivas bättre än i dagsläget. Jag är alltså seriös dag 1 och vill något med mitt liv, och dag 2 vill jag helst fly ifrån vardagen och se till att spännande saker händer hela tiden. Allt i tron om att jag kommer att vara lycklig i resten av mitt liv om jag hela tiden får göra sådant som höjer min puls eller tanken på att jag ska klara mig själv.

Och det här är också en av anledningarna till min ekonomiska hand, som har ganska många frakturer på de flesta ställen."Det är nu du ska spara, den chansen får du aldrig igen!". Sagt av min far under en diskussion om pengar och jobb där han menade att jag inte har några större utgifter som ung. Mina syskon sparar och knåpar, medans jag lever för dagen och hoppas jag överlever månadens slut.

Jag har inte förmågan att spara, spara, spara. Jag har inte förmågan att leva för att jag kanske behöver pengar i framtiden. Om jag blir lyckligare av att köpa en skinnjacka för 2000 spänn för så gör jag det, det gör inte mina syskon. Fast det här handlar inte om att jag shoppar upp mina pengar som jag jobbat arslet av mig för, just för att jag vill kunna göra det som faller mig in, det handlar om vad andra tänker om mig. Hur min släkt tycker att jag kastar bort min framtid genom att byta från skola till jobb, från ett jobb till ett annat, från det jobbet till en annan skola, och från den skola till jorden runt. Jag är ganska säker på att de flesta tycker precis som mig, att jag är rastlös, men att deras åsikt skiljer sig en aning från min egen. Att de tycker att jag måste tänka på framtiden, att jag måste spara pengar för att det kan vara bra att ha någon gång. Att jag måste leva för framtiden. Det känns så, när jag pratar med dem.

Men. Tänk om. Tänk om jag dör innan sommaren är slut. Jag kanske blir påkörd av en truck på jobbet, eller att jag frontalkrockar i 90 km/h på väg mot jobbet. Man kan tänka åt det hållet också, utan att det är negativt. Jag vill leva i nu, och inte sedan. Det ordnar sig alltid, på något sätt. Och skulle jag inte leva som jag gör nu, kan jag garantera att jag inte hade levat alls.

Det är skillnad på mig och min mamma. I min mamma bor en latmask, hon har aldrig haft ett riktigt jobb i hela sitt liv. Aldrig. Hon ber mig att inte slänga bort mitt liv som hon gjorde genom att avbryta studier också vidare, men skillnaden är enorm. I min ålder hade hon man och barn, i min ålder valde hon kärleken. Och senare, när det inte passar henne, så har hon ont i kroppen, så ont i kroppen att hon inte är kapabel till att arbeta.

Ser samhället ner på mig? Att jag lever när jag kan, och när jag inte kan det får jag lösa det då. Antagligen.

Säg att jag vill åka bort och upptäcka världen, och spendera 60 000 på det, är det inte då min ensak? Är det inte jag som tar det beslutet, och något som jag sedan får ta ansvar över. Allvarligt är jag så TRÖTT på att alla ska lägga sig i mitt liv. Att jag gör fel som avbryter mina studier, att jag byter från en fast tjänst till ett sommarjobb och att jag gör fel i överhuvudtaget att jag inte har några planer på vad jag ska göra i framtiden.

Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Alls. Någongång. Aldrig. Om jag sedan hoppar på en ny grej, för att det kanske kan få mig att komma på vad jag vill, är det så fel? Är det så fel att slippa bry sig om vad någon annan gör?

AHHHHRHHGGGRHHHHH!!!! Nu är jag arg,. Tvärstop.

The whole world is smiling at you.

Paniiik.

Hittade nyss mina skivor från tiden då jag var galet förälskad i I love pilot, ni vet den där gruppen som bytte ut sitt underbara namn Halo Gordie till något helt galet trist namn. Första gången jag såg dem var tillsammans med Jimmy, Olle och Malin på Yran för några år sedan. Jimmy hade åkt bil som en dåre den helgen och for ner till Sundsvall enbart för att hämta mig på grund av en tävling som krockade.

Nåja, ett av världens bästa okända liveband, som Jimmy beskrev det och jag var fullständigt fast. Senare for vi tillsammans till Bydalen, jag förstörde mitt knä men fick nog min andra fylla någonsin tack vare en faster som köpte mer och mer och krävde sin brorson på pengar efter det.

Ja, egentligen behöver jag inte påminna er.. Ni kanske har några svaga minnen från mitt tjat om dem.

Det är nästan så att jag sitter och är deprimerad över vilken känsla jag då hade och inte har NU!! När jag slängde i skivan i spelaren förväntade jag mig samma lyckorus som alltid annars, men det är liksom som ett band i mängden, inte alls samma sak som förrut.. Och min absoluta favoritlåt Walkin on home är inget speciellt.

Tråkigt.

Josefine hissar åt Morran: Hynning och Marttinen till Timrå!
Josefine dissar åt Morran: Äckliga och idiotiska modolider. Vad tycker vi om dem? Illa! Hur Illa? JÄVLIGT ILLA! - För att citera de små äcklen själva.


Peace, love and Sällskapet!
RSS 2.0