Svammel om allvar

För någon dag sedan läste jag en artikel om en tjej som blivit utsatt för våldtäkt under ett flertal tillfällen, nu lade man dock ned utredningen på grund av bristande bevis. Själv sitter jag i en liknande sitts, eller jag vet åtminstone inte vad som kommer att hända med den anmälan som jag för ett bra tag sedan lämnade in. Har ingen lust att ringa och kolla läget heller utan jag tar det som det kommer.

Men om utredningen läggs ned nudå? Ja, då blir antagligen den anmälde glad, säkert skadeglad om jag känner den här personen rätt. Jag kan inte säga vilka känslor som skulle komma upp inom mig, men däremot har jag redan från start insett att det kan vara lite av ett hopplöst fall och har på så vis redan hunnit ställa mig in på det. 

Däremot så vet jag det här;


Jag skulle aldrig ångra min anmälan, oavsett utfall. Jag har absolut ingenting att förlora på detta, snarare tvärt om. Om utredningen läggs ned så vet fortfarande både jag och den anmälde vad som har hänt och jag är nöjd av bara tanken på att min anmälan kanske avskräcker från att utsätta någon annan för något liknande i framtiden. Det är mycket möjligt att den här personen är en helt annan person idag, men för det ska personen inte få gå ostraffad för vad som hände tidigare i livet. 

Punkt.  

I morse var Pether Markne på besök hemma hos mig!

Tog sovmorgon i morse, vaknade upp av att jag hade onödigt ont i ryggen 10.45. Innan dess drömde jag en rolig dröm där Pether Markne medverkade, har ingen aning om varför eftersom det måste ha varit väldigt länge sedan jag ens läste något om ridsport överhuvudtaget. 


   


I vilket fall som helst så tror jag att det var så här att Markne var på besök i Timrå på ridstadion och av en slump så frågade jag och Överste Morr något om Moro eftersom jag ville ha en annan åsikt än de jag redan fått. Morr red och Markne instruerade och efter ett tag hoppade han upp och berömde lillgubben över vilken oerhörd hög ridbarhet han hade och menade att den här hästen inte alls var halt.

Jag blev dödsförtjust i Markne och skröt givetvis över vad han hade sagt, men när jag kom och berättade detta för lilla Sessan så kröp minsann Hitler fram inom henne igen. Ingen fick komma här och säga emot henne, för enligt henne var Moro så halt så halt och att då rida honom vore en katastrof. Ja, och sen vaknade jag. Hade dock varit intressant att se vad som hade hänt senare i drömmen. 

Fast, det är väl det som är typiskt över en dröm som man vill se ett slut på - man vaknar alltid mitt i när det är som mest spännande.

Dock såg Markne ut mer så här i min dröm: 

 

Skippar ECS 2010

Har tittat med Nea en liten stund på Camp Rock och detta är min absoluta favoritscen:Som ni alla vet så är jag väldigt svag för Disney Channel, Hannah Montana och Camp Rock kommer alltid först! hahaha, men visst är det lite gulligt med sådana där uppenbara lovestorys som sedan blommar ut och blir en riktigt stark kärlekssaga? När jag var yngre så blev jag alltid lite deprimerad när jag såg sådant eftersom jag själv ville hitta kärleken genom något liknande. Innan jag träffade Jonny så ville jag nog ha en kärlekssaga lite för mkt, och när jag gav upp hoppet om det spatserade J in i mitt liv!

Hihi

Stannar nog i min grotta ett tag till

Har pisstråkig här hemma på Korvsägen, vädret har varit helt ok idag, inte mer än så dock. Önskar att jag hade lite mer energi än vad jag har, har dock lovat Jonny att ta tag i det här,vi pratade om mångad men så kommer det förstås inte att bli. För då är det dags för Moro att göra ett besök hos farbror doktor, vi håller alla tummar och tår för att de verkligen hittar något och att det inte är något allvarligt.

Hade tänkt att jag skulle berätta lite mer ingående om Alanya och lägga in lite bilder, men vi får se när den inspirationen kommer. Kommer att fortsätta att vara lika negativ ett tag till, det finns liksom inget som direkt får mig att rycka upp nu. På Överstens blogg får ni dock lite härlig läsning om våran resa dit: Länk

Som ni kan se så finns det inte direkt några närbilder på mig, Morr har valt att lägga all fokus på sig själv. Typiskt.            Här är dock ett litet smakprov, inser verkligen varför jag vill och bör gå ner i vikt.
Sandra, Jag & Morr

Hårfärg som Kissie?

Ja, varför inte? Hennes hårfärg är så grymt snygg att jag bara måste kopiera.Källa: http://kissies.se

Likheter med en porslinshäst: Blank och vacker!

Men mer än så är det inte, eller?

Var in en sväng på Hööks idag och skulle köpa Ultra Shield flugspray åt lillgubben, men det hade inte kommit något. Skulle inkomma på måndag men jag lämnade namn och telefonnummer eftersom efterfrågan har varit så fruktansvärt stort enligt en av de butiksanställda. Det har redan börjat att bli extremt mycket knott när det börjar att skymma och den här sprayen är i särklass den bästa under min tid som hästmänniska.

När detta inte fanns inte föll valet dock på ett flugtäcke som såldes som andrasortering (299 spänn), hade sålt som smör i skolskenet och jag kunde inte heller hålla mig ifrån. Jag vet egentligen inte om jag skall behålla det eftersom jag känner lite blandade känslor till det där med täcke på sommaren. Å andra sidan, det är ju inte ett "täcke" utan ett skydd och det ska inte bli varmare för hästen, är ju väldigt luftigt.

Det är dock inte det heller, jag vill se min häst utan täcke så ofta som möjligt och särskilt på sommaren då det ger en alldeles speciell känsla i kroppen. Att ha ett flugtäcke när det är som värst är inte en dålig idé, frågan är bara NÄR det är som värst och det kan användas.

Äger ingen porslinshäst, men jag behandlar honom gärna som sådan.

Negativ!

Känner bara för att uttrycka mitt missnöje just nu, har varit en sådan vecka sedan planet landade på Midlanda för en vecka sedan. Det här vädre gör mig trött och uttråkad, jag känner knappt för att åka till stallet, vet inte vad jag ska beställa för sminkprodukter från Everyday Minerals och jag har absolut inte lust att lägga om min livsstil nu. En personlig dietist, kock och tränare vore bra men en sådan finns förstås inte.

Jag är sugen på tårta, jordgubbstårta med massor av jordgubbar - det hade inte varit helt fel.Klart är i alla fall stallplats hos Karro uppe på gamla hederliga Cheval, minns när jag och mina två hästkompisar promenerade den långa evighetspromenaden dit upp bara för att köpa en lite mankamm för 10 riksdaler. Det var tider det, då drömde vi om en egen ponny medans vi satt två stigbyglar i ett snöre och slängde över pappas sågbock och låtsades rida. Lyckligt ovetande om att häst inte alls är lika med bäst jämt, näää, i verkligheten får man våndas fram och tillbaka till veterinären.

Suck.

Tävling med Matilda på http://showjumper.blogg.se

Jag är med och tävlar om dessa skönheter hos Matilda!


 


http://showjumper.blogg.se/2010/may/ny-supertavling.html#comment

Inga barn för Josefine Larsson

Att jag skulle bli en bra mamma, nej, det finns inte i dagsläget. Titt som tätt ser jag uppdateringar på facebook om mammor med barn som skriver hur stolta föräldrar de är när barnet rullar runt från rygg till mage eller tvärt om - HELT själv liksom. Antar att det kanske beror på att jag själv inte har barn, men vilken grej att bli stolt för... Nej. Jag tycker verkligen inte det och hur ska det då gå om jag skulle råka bli mamma i det här skeendet? Som förälder kommer jag säkert att bli stolt över minsta lilla ting, men nu... Nää, det är absolut inte aktuellt.

Jag tycker dock om barn, missförstå mig inte, men det här när barnen är under 1 år gamla fixar jag inte riktigt.


*~~*~~*


Nu ska jag snart få ett samtal från min engelskalärare. Jag tänker fråga om det inte räcker att jag pratade engelska en hel vecka när jag var i Turkiet, det var till och med en britt som var så mäkta imponerad på mitt språk att han skulle betala taxi hem till hotellet och innan dess bjuda oss på vad vi helst ville ha i baren - jag tog tian och sprang efter en taxi.

Festlig semestervecka

Nä, nu får jag nog ta en veckas semester till, för så mycket sol, bad och slapp blev det inte i Alanya under den gångna veckan. Första dagen träffade vi tre svenska tjejer som var helt fantastiskt roliga och redan första kvällen började spektaklet. Drinkarna flödade och tre favoriter kom att bli det som präglade vår semester; Strawberry Daiquiri, Piggelin och Long Island Ice Tea.

Hela vistelsen spenderades på Picasso restaurant (Pelle's place) där underbart god mat serverades och underhållningen var på topp. Alla var helt underbara och vid stägningsdags skjutsades vi in till hamnen och fick eskort in till VIP-avdelningen på nattklubben Robin Hood. Ni förstår att jag fattade tycke för den privata avdelningen va? I hela mitt liv har jag ansett mig själv som V.I.P och äntlingen var det någon som fattade detta!

Tack Sandra, Fanny och Malin för en oförglömlig vecka!

Vinnare av tavlingen om biljetter till Norrköping International Horse show 2010

Vinnare i tavlingen tillsammans med Matilda pa http://showjumper.blogg.se/2010/may/ny-tavling-i-bloggen-vinn-tva-biljetter-till.html ar dragen. Hall utkik pa hennes blogg för att fa reda pa vem den lyckliga vinnaren ar! Tackar alla som varit med och tavlat!
 

See you!

Rapport from Turkey

Sitter pa hotellet och har shapat upp mıg fran gardagen, vı hade en valdıgt trevlıg kvall tıllsammans med ett gang svenska tjejer, ett par norskor och tva stycken fınnar pa restaurang Pıcasso. Very nıce! Ikvall vıll Morr tıtta pa hockey, ınte ens pa semestern slıpper man hennes tjat om hockeyn,

Nu ska vı spatsera ner tıll stranden och lapa lıte 'sol'... Bada ı det 'varma' vattnet och bara ta det lugnt ınnan vı ska ga hem och göra oss i ordnıng för kvallens aktıvıteter.

Ha en bra dag och en god fortsattnıng sa hörs vı!

Förseningar!

Möttes av rapport om att flyget inte ens hade lyft från Antalya när vi kom till flygplatsen kvart över sex i morse, så vi ringde taxin och for hem igen. Nu ska vi åka och checka in bagaget och sedan åker vi hem igen för att sova lite innan flyget förhoppningsvis lyfter mellan 14 och 15-tiden.

Hej och hå

Of we go

Det här med att inte få sova så mycket som kroppen och knopper behöver är inte min grej, ändå gick det förvånandsvärt lätt att kliva upp i morse efter knappt 4 timmars sömn. Kan förhoppningsvis sova lite på planet och på bussen från Antalya till Anlanya, ikväll är det dags för turkiskt bad och manikyr/pedikyr.

Hoppas det finns jordgubbar att köpa där nere nu!

Hej

Snart åker vi!!

Hinner inte att svara på alla kommentarer som jag fått nu den senaste veckan, åker som sagt i morgon klockan 8.00 och nu måste jag få några timmars sömn innan det är dags för avfärd. Ni får jättegärna fortsätta att skriva kommentarer, alltid roligt att läsa!

Lovar att jag ska försöka uppdatera minst en gång per dag (haha)


Güle güle

We’re leaving, on a jet plane

Puuh, har nyss tryckt i mig ett 90-grams skrov från Vilmagrillen som är ett lite hamburger-hak här i Söråker. Nu måste jag se till att göra klart det jag måste hinna klart med innan avresa i morgon 06.00 från Korsvägen. Dessutom ska jag hinna prova lite kläder och se om det fortfarande passar, annars blir det hard time in Alanya, har ingen lust att shoppa en massa kläder när jag kommer ner. Nej, jag ska försöka att låta bli shoppingen, det är bara onödigt.

Från Alanya/Side andra resor:     Har överlämnat ansvaret på lilla gubben till Sessan, hon var på snabbvisit idag till stallet och fick lite instruktioner på vad hon ska göra. Inte så mycket, hoppas däremot hon kan ta sig tid att rasta prinsen under veckan, tror det skulle göra honom gott.

Skrittade ut en lite längre sväng idag, han känns mycket bättre! Dock verkar han ömma direkt när han byter underlag, trots att han har sulor på sig, men sen går han precis som vanligt. Skulle dock tro att hans ömmhet fortfarande sitter i och minsta lilla tryck trots sulor gör att han ömmar till lite. Ni vet själva i början av sommaren när man springer barfota, då är man väldigt känslig, men i slutet av sommaren så kan man springa på grus utan att man känner av det särskilt. Jag trampade på en stor sten idag och trots att jag hade skorna på mig så vek sig foten snabbt och några steg efter så vinglade jag runt en aning.

Snyggo ur olika vyerStress-Ove!

Usch vad stressad jag är, har tagit på mig alldeles för mycket nu och till råga på allt så reser jag bort på fredag morgon. Hade varit bättre om flyget avgått klockan 20.00 istället för 8.00, allt är helt messed up så att säga... Ska turbo-plugga nu ett tag tänkte jag, sen blir det Grey's och efter det film tillsammans med min underbara man som jag tyvärr försummat de senaste dagarna. Stackarn'.  

Var ute och skrittade min prins idag, han var förstås stel men jag tyckte att han var relativt bra, åtminstone bitvis... Träffade Gabbi igår på ICA Maxi och vi pratade om att det ofta sitter i huvudet på många hästar, och det är nästan så att jag tror att det gör det på Moro också. Han blev väldigt knackig när vi kom in på grusvägen i ett par steg trots att han har sulor, men bara efter en kort bit så kändes han ganska ok igen. Skulle stretcha efter turen, vänster släppte han bra, men höger så stel, så stel. Dock var han inte varm i hov före eller efter ridturen och det är bra, lite massage på bogen så blir det säkert finnemang.

Nu; Plugg

Hektisk uppdatering

Nu har jag ÄNTLIGEN skrivit klart näst sista uppgiften i min kurs, nu är det bara sista kvar men jag tror att det kan vara relativt enkelt. Har som sagt hektiska dagar framför mig, nu måste jag springa ut och kolla om posten har kommit så att jag förhoppningsvis kan åka till banken och fixa lite. Sen åker jag till stallet och skall skritta lilla gubben en kort sväng för att känna hur han känns. Det bästa hade väl varit att rida barbacka för att känna igenom riktigt, men minsta lilla avvikelse i rörelsen (dvs. hopp åt sidan eller liknande) kommer att göra att jag åker av.

Så, det blir med sadel!Glöm inte bort att tävla med Matilda på http://showjumper.blogg.se

Hektiska dagar innan resa

Var och tittade på ett bete mellan Birsta och Timmervägen idag, tror det kan bli riktigt bra för lillgubben där... Fick veta att min kära tränare Eva Hägglund också skulle ha sina hästar där i sommar, så då tänkte jag givetvis utnyttja detta till min fördel. Ja, om prinsen är bra i hoven det vill säga!

Var ute och gick med honom idag, tyckte mig kunna se en liten förbättring... Han haltar inte direkt, men han tar ut steget lite extra, kanske är det en försiktighetsåtgärd av honom. Han var inte varm alls före eller efter, så i morgon ska jag våga mig ut på en liten ridtur för att känna hur han känns. Vill förtydliga att det här är i samrådan med veterinär på klinik så ni behöver inte protestera! Jag tar hand om honom på allra bästa sätt, det lovar jag!

Har några hektiska dagar framför mig och jag vet inte riktigt vart jag ska börja.
 1. Plugga
 2. Åka till banken
 3. Jobba
 4. Betala veterinärräkning
 5. Födelsedagsfirande x 2
 6. Ta hand om häst
 7. Träffa Sessan
   
  mm.

Hello härliga Turkey!

Ska åka iväg till stan och hämta ut passet och växla pengar, på fredag blir det tack och hej Sverige och hallå härliga Turkiet! Överste Morr har av någon anledning hittat en guldgruva och tack vare det åker vi iväg på en sista minuten från Sundsvall på fredag den 14/5 klockan 08.00 på morgonen. Vi ska åka och sola och bada, äta gott och bara ha det mysigt tillsammans. Vi fick tag i en pangresa till kanonpris, så någon direkt kostnad blir det inte.

Sessan tar hand om min lilla gubbe (Moro alltså) min andra gubbe får ta hand om sig själv!  Ska försöka att hitta tid till att blogga lite under resans gång, får se om Översten packar ned datorn så kan det nog ordna sig.

Adios!

Inte bättre än någon annan...

Usch, jag är inte alls bättre än någon annan. I det här inlägget skriver jag om att jag tycker täcke på föl är i princip fruktansvärt, utan att ha en aning om varför fölet egentligen fått ett täcke på sig. Fick en kommentar av kära Sessan där det stod så här:


*~~~*~~~*

Postat av: c..


Pratade med ägaren till fölet jag.. född tidigt och var välldigt liten därför hade den lilla killen kläder ..2010-05-02 @ 18:09:19

*~~~*~~~*


Med andra ord är inte jag bättre än någon av de personerna som jag rent av ogillar på grund av det snack som går som en löpeld bland surrsugna tanter. Jag kunde inte ha vetat vad som egentligen låg bakom den orsak till att fölet hade täcke, och ingen annan än jag och de i min närhet vet varför jag är ute och går med en häst som inte är helt ren i skritten. Detta sker i samrådan med veterinär och jag är väldigt noga med att se om det skulle ha blivit en försämring på grund av promenade, men detta kan inte den som åker förbi med bilen veta och inte heller de runt stallbacken på THsF.   
Finns att köpa här: http://www.xtremehorsemakeover.com/prod_tacken.html

Lunch med glass till efterrätt

Beach 2010, here we come...

Sitter och äter hasselbackspotatis, grönsallad och bea' från igår, köttet vi åt igår var segt och torrt. Antar att vi inte kan tillaga nötkött, fläskkött och kyckling går däremot bra, men aldrig nötkött. Jonny tycker inte om när det blir medelstekt/grillat, jag däremot vill lätt ha det på det viset, hellre lite blodigare än segt. Usch.

Åker till stallet ikväll och tar hand om lilla gubben, ska ringa på ett bete senare också så att jag kan åka och kolla hur det ligger. I så fall får prinsen gå ute dygnet runt, men det klarar han, det är bara jag som är rädd för alla knott, mygg och broms. Tycker som sagt att det är mer humant att ha hästarna ute på vintern bara de har riktigt bra lösdrift.

Have fun!


By the way, kolla in min kompis Överstens blogg, hon är sjukt duktig att skriva när hon gör det. 


 

Nu tävlar vi tillsammans med Matilda på showjumper.blogg.se

Nu har tävlingen tillsammans med Matilda på http://showjumper.blogg.se, ni kommer direkt till tävlingen på den här länken. Matilda som förutom är en väldigt trevlig bloggare driver sin egen verksamhet nere i Skara, hon är utbildad hopptränare och ridinstruktör. Hennes blogg som är välfylld med spännande tips och tävlingar är ett måste för oss hästmänniskor där ute i landet. Vinn 2 biljetter till Norrköping International Horse Show, valfri dag mellan den 20 och 30 maj. Där kommer man bland annat kunna se GP-dressyr och GP-hoppning och hitta en massa shopping bland alla utställare och äta gott på restauranger mm.

Lycka till!

Strindlund at Casino night in November

Tävling i samarbete med showjumper.blogg.se

Det här är inlägget som kommer att användas i tävlingen i samarbete med Matilda och http://showjumper.blogg.se, anvisningar om hur ni skall göra för att delta i den kommande tävlingen kommer självklart att komma upp inom kort på angiven blogglänk.

Lycka till!

Söndagen den 9/5

Så här såg gårdagens plan ut;

Upp klockan 9.00, vakna och åka till stallet så attt vi kom dit vid 10.00, mocka, promenera en sväng och åka och äta lunch. Istället klev vi upp 9.50 och äter gårdagens stek till frukost, vi skippar lunchen och åker direkt till stallet och sedan hem med Översten om hon inte har tid att följa med in och tvättar bilen och sedan handlar.

Vi ska grilla idag så jag måste köpa lite briketter och lite annat småfix så att vi får en komplett middag.


Om prinsen inte är varm idag så ska vi ut på en liten promenad med honom, lärdomen från igår blir att ta longeringslinan i alla fall om det skulle bli så att han flyger i luften för allt och ingenting idag också. Var ganska jobbigt igår då han slet omkull mig för att han blev rädd för något som inte fanns där, det var ytterst nära att jag tappade honom och det vill jag inte vara med om.

Porrtajm tillsammans med Edward Cullen och Jake Black

Yepp, idag lurade jag hit Översten för att åter igen titta på filmerna från Twilight, och med oss fick vi även Myran som stod för kvällens bästa smakresa - Gino. Färsk frukt, riven vit choklad som sattes in i ugnen i cirkus fem minuter och till detta serverades sedan vaniljglass. Smaksensation!


Har bestämt mig för att New Moon faktiskt är den bättre filmen av två hittills, helt enkelt för att det är lite mindre kärleksdravel i den och ännu lite mer spänning. Fast det var just kärleksdravlet som var intressant de 3 första gångerna, den 4e gången lade jag märke till en hel del annat. Den stora hypen över Edward/Robert har svalnat lite och istället måste jag säga att Jasper liksom kommer mer och mer, mest för att jag lyssnat på första boken på sistone och där framställs han som väldigt mån om Bella. Och icke att förglömma - Jake Black har genomgått en otrolig förvandling, inte bara på ett sätt, utan två.

Nu längtar vi förstås till att Eclipse kommer ut på bio så att vi kan få se uppföljningen, tyvärr kan jag nog inte hålla mig ifrån böckerna då jag är väldigt angelägen om att få veta hur det hela ter sig. Har fått några indikationer på vad som kommer att hända och det bådar väldigt gott - ser ut som att spänningen bara ökar. 

Nighty night 

 

Promenad i det härliga vädret

Var ute och promenerade med häst och hund idag, såg säkert ganska roligt ut för en människa som inte är hästmänniska. Moro var på hugget och flög i luften för minsta lilla, han som inte brukar röra en fena liksom, dessvärre innebar det att jag flög omkull när jag skulle hålla kvar honom. Stackars Nemo blev rädd för det stora monster och ville helst inte gå i närheten av honom, fullt förståeligt. Moro är dock ganska aktsam när han har mindre djur omkring sig, fast hade han av misstag råkad trampa Nemo på tassen så hade han nog brutit både ett och två ben på Nemo.


                    


Lilla gubben skötte sig åtminstone halva vägen hem och inga olyckor skedde, tog in och kände på honom och han hade inte blivit varmare av promenaden och det är bra. Han är dock fortfarande ömm i lilla tassen vid annan motion än skritt, men han haltar inte. Nu när vi inte tränar så ska jag lägga pengarna på lite massage åt honom istället, känner en massör som är duktig (på bogar framförallt) och av henne får jag säkert ett bra pris om vi bokar några behandlingar. Tror säkert att hans bogar blivit lite ansträngda nu när han gått och haft ont i högertassen.

Nu ska jag plugga lite, kratta och fixa lördagssteken tills Jonny kommer hem.

Låtsaslöw är ingenting för mig

De senaste dagarna har kantats av riktiga lyckorus i kroppen, den här känslan är precis vad man eftersträvar i ett förhållande. Mitt förhållande med Jonny är fantastiskt, men lika fantastiskt är mitt förhållande till den där idiotiska polacken som jag köpte på mig för ganska precis 1½ år sedan. Några av er kanske undrar hur jag kan jämföra ett förhållande med människa och djur, men för mig är det som sagt precis den här känslan man vill (åtminstone jag) uppnå i ett förhållande. Jag och Moro har ett förhållande, vi är ett, precis som jag betraktar att jag och Jonny är.

Och man förstår när man gjort något rätt när man närmar sig stallet och möts av en hästblick som tittar upp igenkännande mot bilen och gnäggar ett ljudligt gnägg. Man förstår att man inte är en dålig hästägare när man ropar till sin älskade över gårdsplanen ned mot hagen och möts med ett efterlängtat gnäggande svar. Jag blir alldeles varm i kroppen vid de tillfällena och det är nästan så att det kommer en liten, liten tår i yttersta kanten av ögongloben.

Han charmar alla i sin väg, trots sin burdusa frammarsch och han har mitt hjärta helt och hållet. 

                      

Jag finns här för dig!

Det bränner i ögonen, tårarna är nära och jag återupplever hemska känslor från den tid som var den värsta i mitt liv. Det är extremt jobbigt att behöva inse att jag bara viftat med händerna som om det vore en låtsasgrej när det i verkligheten är något helt annat, mycket värre än vad jag kunnat ana. Det har sjunkit in mer och mer nu på sistone och jag skulle bara vilja finnas där, stötta och säga att allt blir bra.

Jag grät extremt mycket när jag mådde som sämst, och jag sov desto mer, det var en del av min medicinering.... 10-12 timmar per natt, 1½-2 timmar mitt på dagen och därimellan grät jag antingen eller stoppade en massa onödigt i munnen. Nu gråter jag sällan och aldrig, men jag äter desto mer istället och hade det inte varit för  Moro så hade jag skjutit i vikt alldeles förfärligt. Bara på de här veckorna han har varit stående så har jag ökat 3 kg i vikt och det är enbart för att jag inte får någon daglig motion.

Jag vill finnas där - alla timmar på dygnet!

Är han inte lite lik Robert Pattinson?

Här är min nya favorithunk, Chuck Bass (Ed Westwick) från Gossip Girl:(Här ser han dock så pojk-aktig ut...)


Har följt Gossip Girl de senaste veckorna på grund av alla de snygga människorna som är med i serien. Tror inte att det finns en endaste ful karaktär med, inte vad jag har sett och tänkt på i alla fall. Chuck Bass är en typisk badboy och kostymstilen klär honom verkligen.   

Kontoutdrag: -159 kr

Ja, det kostar att ligga på topp och inte ens då gör vi det. Och trots att jag betalar mer pengar än vad vi har för lilla gubben så vill den envisa mystiska hältan inte ge med sig. Ja, inte för att pengarna botar hans hälta, men ni förstår grejen, visst? Moro är med andra ord fortfarande halt och jag tampas med mina demoner för att inte gräva ett stor hål i marken och självdö. Sessan och Översten får dagligen flera samtal från mig där jag oj:ar mig, spekulerar och säger "Jaja" med utdragna A:n... Innan de vet ordet av det så har jag hunnit berätta hur läget ligger till, frågar vad det beror på och har själv svarat varför läget är som det är.   

Det är garanterat en hovböld. Allt annat är uteslutet, visst Sess?

Jag saknar ridningen, men framförallt saknar jag en frisk och kry Moro utan (den vanliga) knackigheten. Stackars lilla gubben. Kan dock inte låta bli att fascineras över hur underbar han är, han haltar inte i skritten och ser inte ut att ha ont men när vi står inne och har gjort det ett tag är han noga med att påpeka att allt inte är som det ska i den högra tassen. Svårt att förklara hur han gör, men det är så tydligt och han visar det på ett sådant bra sätt - Älskar den lilla skiten!


RSS 2.0