1 maj - demonstranter och SSU.

röd


Inspirerande händelser i Härnösand idag.

Miljöpartiet har alltid legat mig varmt om hjärtat, dock lutar det mer och mer åt att jag har socialistiska åsikter trots detta. Dock ser jag gärna ett fortsatt sammarbete dem emellan, just för att De gröna kämpar mer för att värna om miljön. Men det är också det enda egentligen, och visst är det så att båda vill ha min röst dessutom. Jag är inte riktigt säker ännu..

SSU försöker förstås få över mig på deras sida. Det är inte långt ifrån, kan jag säga. Jag vill vara aktiv inom något som jag anser är viktigt, och något som intresserar mig.

Det var i övrigt en trevlig dag, om man bortser från vissa saker som jag egentligen bara kan skratta åt. Efter att ha gått alldeles ensam en längre tid, så dyker det upp flertalet människor som förvisso inte intresserar mig ett dugg, men som vill ha både telefonnummer och mailadresser. Jag blir galen, jag orkar inte med sånt. Trots att jag vill, men inte av vem som helst.

Jag är ytlig och kräsen...

Förövrigt så var det ett väldig härligt inslag på torget efter alla tal och så.. Carro var förstås väldigt duktig, och drog till sig många applåder. Inte minst från vårat håll.. Afrikansk dans bjöds det dessutom på, väldigt skönt inslag och ett folkslag som verkligen kan bjuda på sig själva.

1 maj


Härligt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0