Ett snyggt yttre är alltid uppskattat

Det spelar ingen roll vad jag gör för min man, nu har jag fräschat upp mig efter en dag i stallet med lite smink bara för att jag tycker om att känna mig snygg. Snygg för min egen skull och snygg för min mans skull.. Men nej, från soffan hör jag kommentarer som: "Ska du ut och träffa någon annan?" Haha. Han är för rolig, självklart är det med en skämtsam underton.. 

Nu ska jag förvisso till stallet på möte om en timme, men det är knappast för stalltjejernas skull som jag fräschat till mig. I och för sig är de så vana att se mig som en gammal slängd trasa, men någon gång kan det ju vara roligt att se den andra sidan av mig som legat i ide under en lång period. Nu när jag börjar hitta bra sminkprodukter så känns det ju extra trevligt att göra sig snygg mer än bara vid festtillfällen. Som det förvisso inte heller funnits många av sedan länge.

Ni andra stalltjejer/killar, berätta gärna hur ni ser ut efter en dag i stallet. Är det bara slöseri med tid att fixa fejset på eftermiddagen, eller tycker ni att det är roligt? Who knows, jag tycker det är trevligt i alla fall.



Kommentarer
Hanna

Vart är bildbevisen? =D

2009-10-04 @ 20:38:50
URL: http://mrsgralberg.blogg.se/
Terese

Haft en bra dag?

2009-10-04 @ 20:45:28
URL: http://londonflickan.webblogg.se/
Rebecca

jag älskar Visibly CLEAR-serien, för min hy är den perfekt. Jag har rätt fet hy så det gör inte så mycket att det är starka produkter, det är vad jag behöver så det är bara bra, men har man torr hy så tror jag man inte ska använda ansiktsvattnet och 8-hours tuben.

2009-10-04 @ 21:03:32
URL: http://rebeccasegermark.blogg.se/
Nina

Nu är jag nästan aldrig där. Men var aktiv förr i tiden.

2009-10-04 @ 23:40:43
URL: http://ncn.blogg.se/
Rebecca

håller med, den är riktigt bra! men som du säger, man måste vara noga med att återfukta.

Jag kommer från sundsvall, 45 minuter från väntanåfallet:)

2009-10-05 @ 09:01:39
URL: http://rebeccasegermark.blogg.se/
Lise

Haha! håller med Hanna, bildbevis tack ! Kan säga att jag tyvärr är alldeles för lat för att vara snygg i stallet ! Får ett ryck och vill piffa till mig ibland men det är alldeles för sällan, hahah ! Ser oftast ut som en trasa men har som vana att alltid sätta på lite mascara iaf! :P OCH sedan är det roligt med snygga ridkläder, och där är jag lite kräsen! Dyra märken men ack så skitiga :D

2009-10-05 @ 20:30:06
Josefine L

Lise: Det blir inga bildbevis förrän jag har en bra kamera. Haha. Det där med ridkläder vill jag väldigt gärna hålla, men jag tar det som finns närmast och oftast ser jag ut som jag alltid gjort i stallet.. Nämligen som en michellingubbe! haha

2009-10-05 @ 20:56:54
URL: http://strindlund.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0